Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברת טוב אבל בצד השני של המגבר תראה לנו תמונה ונגיד לך מה לחבר ולאיפה

איפה אתה גר?

אולי תמצא חבר בפורום שיוכל להיפגש איתך ולכוון לך את המערכת

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
חיברת טוב אבל בצד השני של המגבר תראה לנו תמונה ונגיד לך מה לחבר ולאיפה

איפה אתה גר?

אולי תמצא חבר בפורום שיוכל להיפגש איתך ולכוון לך את המערכת

גר בחולון ליד משרד הרישוי

פורסם

כיונתי עשיתי כל מה שנאמר לי פה

1.עדיין הסאב לא מספיק חזק כמו אצל חבר שיש לו אותו מגבר יכול להיות זה בגלל שיש לו רדיו דיסק יותר חדש וטוב משלי ובגלל שיש לי יציאה אחת ל RCA וכשאני עושה פיצול זה פוגע באיכות והעוצמה ?

2.ועוד שאלה איך מורידים את הבאסים ברמקולים האחוריים 6X9 אני לא מצליח וגם בקידמיים ?

פורסם

אז ככה...

בקשר לרדיו דיסק החדש יותר (פרה אאוט גבוה יותר מן הסתם) יש לכך חשיבות בעיקר עם מגבר חלש שלא תמיד ינוצל במלואו כשהאות חלש מידי

יכול מאוד להיות שחבר שלך מגביר עם BASSBOST (מה שלא מומלץ) וכך הסאב נשמע עוצמתי יותר,תבדוק את הכיוונים אצלו

בקשר לעודף באס

1.HU

2.מגבר

לכול אחד יש את האקולייזר שלו וכל אחד משפיע בסופו של דבר

תאפס את האקולייזר וכמובן LOUDNESS אם פועל ברדיו דיסק

תעבור על הכיוונים במגבר (HPF,LPF,FLAT) ותשחק עם התדרים על מנת לחוש את ההבדל עד שתגיע לתוצאה מספקת

שים לב - אם הHU עצמו מוציא סיגנל עם עודף באס גם המגבר הכי איכותי לא יעזור

זו שרשרת שכול רכיב משפיע

אני אישית עושה את כול הכיוונים דרך המגבר כשהHU מאופס (למעט אח"כ עוצמת סאב,וטיפ טיפ אקולייזר לFINE TUNING)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בקשר ל LOUDNESS שאמרת אם אני מוריד אותו זה עושה את הסאב עוד יותר חלש

ובקשר לכיוונים HP LP FLAT עשיתי LP בסאב FLAT ב 6X9

• תוכן חדש...