Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז קודם כל בוקר טוב !

אני עשיתי הרבה חיפושים בפורום על הרדיו דיסקים שאני התלבטתי בינהם כבר קרוב ל חודשיים והנה מה שהבנתי :

פיוניר 880 :

יש לו סאונד רזה וחסרים בו דברים...טיים אליימנט כמו בקלריון, איטי ולא מספיק מורגש וגם לא הכי נוח לתפעול.

כאשר עובדים עם קרוס 3WAY משום מה הRCA מתהפכים כלומר LEFT פתאום RIGHT וכדומה

וגם יש כל מיני בעיות עם RCA ורעשים...ולפעמים יש בעיות עם הסלייד של המכשיר

מצד שני בשבילי הוא נראה ממש מגניב קל לי לשחק עם כל ההגדרות אני יכול לשחק עם זה 5 דקות ולהבין הכל(את זה אני אומר מניסיון כי כרגע יש לי פיוניר וקל לי להבין אותו)

יש בו גם DSP ו 24 ביט

CLARION 785 :

הסאונד שלו מעולה והוא נחשב למכשיר מאוד איכותי...

הטיים אליימנט עובד טוב אבל לא טוב כמו באלפיין,הוא פחות מורגש כמו באלפיין אבל הוא זהה לפיוניר.

ביום התצוגה שלו לא ברורה בגלל השמש

והוא גם לא נראה הכי יפה...הקטע של העברת שירים נראה מעצבן מאוד צריך להזיז את הפאנל ימינה או שמאלה בשביל להעביר שיר זה נראה ממש לא נוח...

עכשיו ראיתי סרטון של דגמי קלריון וראיתי שם פונקציה Sound Restore הפונקציה הזאתי משחזרת מידע בקובץ של MP3

שהמידע שלו נדחס ונעלם והיא מנסה לשחזר בול למקור

האם זה באמת עובד ? או שזה סתם גימיק שיווקי ?

ALPINE 9887 :

אקוליזיר מאוד מורגש,טיים קורשיין מעולה, קרוס מאוד נוח לשימוש ומאוד מורגש

הבנתי שיש בעיה בחיתוכים של 24DB בחיבורים אקטיביים יש לו איזה באג שגורם לרעשים לא ברורים בתדרים מסויימים(זה מה שרשמו לגבי 9855 אני לא יודע אם זה נמצא גם ב 9887)

מאוד קשה לתפעל את המכשיר צריך לשבת המון זמן בשביל להבין איך המכשיר הזה עובד ואיך מכוונים איתו

יש לפעמים בעיה עם כפתורים שצריך ללחוץ ממש חזק

ה- IPOD מתחבר מהר מאוד ונוח לשימוש..רק שבפורומים בחו"ל הרבה כותבים שיש להם כל מיני בעיות מוזרות עם ה אייפוד

ECLIPSE 7200:

הוא עולה על כולם ועדיף מכולם...הוא נראה ממש מגניב משהו שגם מאוד חשוב לי

אבל המחיר שלו בארץ ממש יקר...וצריך להזמין מחו"ל

ככה שאין אחריות על המכשיר...ואם משהו פתאום יתקלקל אז זה מבאס :(

עכשיו תביאו את חוות דעת המקצועית שלכם =]

כל מה שכתבתי פה בקשר לטכני של המכשיר זאת לא הדעה שלי...זה מה שקראתי בפורום פה ואספתי מידע! שאר הדברים כמו איך המכשיר נראה ונוחות אני כתבתי אז אל תהרגו אותי בבקשה

חג נעים לכולם !

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

בתור אחד שהיה לו רק קלריון הייתי שוקל את אלפיין ו אקליפס,את שניהם מרכיב אצלי ובוחר מה יותר טוב

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אממ איך אני יכול לקחת את שניהם ולהרכיב ואז לבחור ? =] צריך לקנות קודם..:roll:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לא צריך לקנות,אתה מבקש להרכיב פרוביזורי אחד,אחרי זה את השני,ואז לבחור

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

גם אני בתור אחד שיש לו קלריון 775 הייתי ממליץ כנראה רק על אלפיין

האלפיין נשמע ממש טוב והוא בנוי מחומרים טובים ומחירו סביר ביחס לאקליפס.

למה לא קלריון בגלל האיכות חומרים, הוא ממש יכול להתפרק לגורמים ויש לו כפתור ווליום זוועתי! אבל מבחינת צליל הוא ממש מוצלח והכי משתלם מבחינת המחיר.

הפיונר עשוי מחומרים איכותיים מאוד! אבל נשמע משעמם..

האקליפס יקר (מדיי), לכן ממש לא ממליץ.

בקיצור, אלפיין.

או אקליפס אבל רק מחו"ל! ב- 1700 ש"ח אין לו מתמודדים!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אקליפס.

לא הייתי מפחד להזמין מחו"ל \ לחפש ביד שנייה מכשירים משומשים \ חדשים (אם כי זה קצת מוזר שיש כל כך הרבה כאלה "שלא נפתחו אף פעם". לבדוק טוב טוב).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ALPINE 9887 :

אקוליזיר מאוד מורגש,טיים קורשיין מעולה, קרוס מאוד נוח לשימוש ומאוד מורגש

הבנתי שיש בעיה בחיתוכים של 24DB בחיבורים אקטיביים יש לו איזה באג שגורם לרעשים לא ברורים בתדרים מסויימים(זה מה שרשמו לגבי 9855 אני לא יודע אם זה נמצא גם ב 9887)

מאוד קשה לתפעל את המכשיר צריך לשבת המון זמן בשביל להבין איך המכשיר הזה עובד ואיך מכוונים איתו

יש לפעמים בעיה עם כפתורים שצריך ללחוץ ממש חזק

ה- IPOD מתחבר מהר מאוד ונוח לשימוש..רק שבפורומים בחו"ל הרבה כותבים שיש להם כל מיני בעיות מוזרות עם ה אייפוד

בתור בעלים של הנ"ל, אני יכול לומר שאין שום רעשים בשום חיתוכים ובשום תדרים, ואצלי ההגברה אקטיבית.

לגבי תפעול המכשיר, אני גם חושב שהמימשק של הפיוניר קל יותר או מובן יותר, אבל כשמתרגלים לאלפיין [וזה קורה מהר מאד..] זה פשוט מאד ומובן מאד, דווקא אני חושב שהוא ממש מובן וקל. למשל בכל הסלולריים שראיתי ועם כל המימשקים שלהם, נוקיה אצלי תמיד הייתה, ותמיד תהיה, החברה עם המימשק הכי נוח וקל. אחרים חושבים סמסונג או משהו אחר.

לא הייתה לי בשלושת החודשים שאני משתמש בו, שום בעיה, עם שום כפתור, שצריך ללחוץ חזק.

בקשר לIPOD, כשקניתי את המכשיר, רכשתי גם כבל לחיבור IPOD, הוא מחובר אצלי אך איננו בשימוש. אין לי אייפוד..

לרועי יש גם, והוא משתמש בזה, נמתין לתגובתו. אני חושב שאין לו שום בעיה עם זה. המכשיר גם מטעין את האייפוד.

א-ב-ל! יותר מדי דברים טובים שמעתי וקראתי על האקליפס, כך שבחירתי הייתה בין האלפיין לאקליפס. תימחור וזמינות היו קובעים בסופו של דבר, מן הסתם.

פורסם

איתמר למה אתה הלכת על הפיוניר 880 ? =]

נוקיה אכן הכי טובים..זו לפחות הדעה אישית שלי גם...

בקשר לאלפיין

כמה עולה הכבל של ה IPOD ?ואם ניתן לקנות אותו בארץ

אקליפס צריך עכשיו לשבור את הראש עם ההזמנה ולחכות וללכת לשחרר את זה...ואני לא מבין בזה בכלל זו תיהיה הפעם הראשונה שלי אם אני יזמין אותו בכלל.. ! עכשיו אם אני מזמין את המכשיר אין לי אחריות לצערי הרב...ולפי דעתי אחריות זה דבר מאוד חשוב...היו לי כמה הפתעות עם הסאב של סרווין וגה ולצערי לא היה לי אחריות..והיום הוא שוכב במחסן

חבר של אבא שלי מגיע מניו יורק ואני בטוח בזה שהוא יכול לקנות שם את המכשיר אבל אני מפחד שיהיה בעיות כשהוא יגיע לארץ..ואז יהיו לו בעיות ולא יהיה לי ממש נעים..וגם הבעיה שהוא לא טס לישראל ישירות הוא טס לאוקראינה ואחרי זה מגיע לארץ..ואמרו לי שאם הוא מגיע לשם אז בטוח עושים לו בדיקה מה הוא הביא מאמריקה :(

פורסם

תקנה מה שהכי מתאים לך לכיס, לדעתי זה היה גם השיקול של איתמר

לא חושב שיעשו לו בעיות בגלל רדיו דיסק, לא מזמן סבא שלי הביא לי ציוד מארה"ב הוא טס בחזרה דרך טורקיה ולא עשו לו בעיות מיוחדות

IBIZA 20vt

פורסם

לא תמיד מה שמתאים לכיס זה מה שאני רוצה...אני לא ארצה לקנות איזה רדיו דיסק שאני אתבאס עליו ולא יאהב אותו בכלל...

ובקשר לכסף אני מוכן לבזבז גג 2900 ש"ח מקסימום

פורסם

חוץ מהאקליפס הקלריון אני יכול להגיד ש

הפיוניר מכשיר מצויין אך יש לו בעיות של פיוניר פנאל שעשוי מחומרים זולים,הבעיה הנצחית של רעשים בRCA חוץ מאלו מכשיר נוח ומהיר במיוחד בעברת תיקיות ושירים .

האלפיין מכשיר מצויין בלי שום בעיות ב24DB גם ב9855 אין שום בעיה לא מבין מאיפה החרטאה הזו צצה בכלל אני כבר שנתיים נוסע עם המכשיר בחיים דבר כזה לא קרה.

הקלריון לדעתי הכי קשה מבחינת נוחות ואישית לא כול כך אהבתי את הסאונד.

תאכלס כול המכשירים טובים אבל אם שואלים אותי בתור אחד שיש לו אלפיין הייתי הולך על האלפיין ..מכשיר מעולה עם הרבה אופציות איכותיות וסאונד מעולה הוא גם יחסית זול יותר מאקליפס

פורסם

אקליפס יד שנייה זה נחמד..אבל לפעמים אתה רוצה שזה יהיה חדש מהניילונים..או שיש כאלו שמוכרים אקליפס שלעולם לא נפתח כמו שאמרו פה מקודם(איתמר) זה מעולה אבל הבעיה היחידה שאין כרגע כאלו למכירה בפורום..ואם יש אז אולי אחד וגם הוא מוכר את זה ב 3200 ש"ח..המחיר מגוחך מצטער מאוד אם פגעתי !

• תוכן חדש...