Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי בקרוב B3 חדשה מהחברה..

גודל המערכת הוא כמו שבתמונה רק שבמקום הDVD העדפתי לוותר עליו בגלל שקניתי דגם RX ולא R ובRX הוא עולה כסף.. הרבה כסף..ולא שווה...לא משנה .

אז הRX שלי תגיע עם מערכת רגילה שזה אומר פאנאסוניק כזאת והיא בגודל של חצי מהDVD משמע שיהיה חלל ריק כזה רק חצי יהיה מל אבמערכת וחצי חור כזה .. כמו בהרבה רכבים שאתם מכירים . עכשיו זה לא מתאים לי כי זה רכב חדש אני רוצה משהו שיראה אחיד יש לכם המלצות מה לקנות או אם אפשר לשדרג דרך אדי מערכות שעובדים בבונדד של סובארו או לקנות אחר כך פרטי או אולי משהו אחר ?

אני לא רוצה DVD אלא צערכת שתראה כמה שיותר מובנה עדיף עם יציאות לAUX USB BL

מאוד אשמח לעזרה תודה.

פורסם

לא הבנתי כלום .

תסביר את עצמך ברור יותר.

כגע מורכב לך (בתמונה) DVD שהגודל שלו זה דאבל דין..

ואתה וצה לשים מכשיר רדיו דיסק רגיל? (שהוא חצי מהגודל,כלומר אחד דין)?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אתה יכול לקנות רדיו דיסק דאבלדין (כמו זה שמעלי אגב רדיו מצוין)

או לקנות מתאם ולשים רדיו אחד דין שבמקום "המיותר" שיישאר לך יהיה תא שתוכל לשים חפצים קטנים.

פורסם

אם מישהו לא הבין אני אסביר שוב ברור יותר (למרות שחלק הבינו):

צירפתי תציור שימחיש לכם :)

ואני יגיד ככה בB3 יש מקום לרדיו דיסק כפול אבל בחברה הם הביאו לי רדיו דיסק רגיל (עוד לא קיבלתי את הרכב אבל הזמנתי ואני אקבל ממשק בקרוב בע"ה)

אני רוצה להחליף לרדיו דיסק כפול שיראה מקורי כמה שיותר תואם לרכב שלא ישאיר חלל ריק וככה גם זה ימנע גניבות בין היתר.

אני דורש מהרדיו דיסק שאני רוצה לקנות MP3 יציאה לUSB אלה הכי חשובים בנוסף.. ול AUX אם אפשר וגם לBL אם אפשר.

הציעו פה את הפיוניר שהוא נראה דיי מרשים אבל אני שואל אתכם האם לדעתך זה במידות המתאימות מי שיודע מה המידות של המערכת בB3..

אשמח להצעות נוספות חוץ מהפיוניר עם יציאות למגבר כמובן (800W)

אגב למי שהציע פה ליצור קופסא או מתאם שישאר לי מקום לשים חפצים קטנים חח יש מספיק תאים בסובארו תאמינו לי שאני לא זקוק לעוד תא שפורץ פוטנציאלי יראה שיש לי מערכת רגילה ולא מובנית או יוריד לי אותה בכיף במיוחד שהרכב מגיע עם חלונות קטנים לצד הגדולים שנפרצים בקלות (החלונות הקטנים מאחורה)..

untitled.JPG

פורסם

אם אתה רוצה דאבל דין אני יכול להמליץ לך גם לפי כל הקטגוריות שאתה רשמת את הפיוניר (מניסיון,יש לי אותו).

אם לא אתה קונה מתאם שמתאים בול לאוטו ושם שם את ה1 דין שקיבלת\תקבל.

המתאם מותאם בדיוק לרכב שלך ונראה אורגינלי לחלוטין כחלק ממראה הרגיל של האוטו.

פורסם

כרגע ה 2 DIN נראה לי הכי טוב.

יש לי אפשרות להביא מאירופה צרפת גרמניה... אז אם אתם מכירים דגמי 2 DIN שאין בארץ אבל כן יש באירופה המערבית אני אשמח

תודה.

• תוכן חדש...