Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיס טוב לשיפורים? פוטנציאלי?

מה המלצותיכם.

ויליאמס 1.8 ליטר,רב נקודתי,16 שסתומים.

תודה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

יאצק צודק.

ובהקשר אחר - עוד לא נהגת ברכב ואתה כבר רוצה לשפר אותו? איך אתה יודע שתרצה לשפר בו משהו בכלל?

פורסם

אני בעל הרכב,מדובר ב רנו 19 קבריאולט מקורית.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

דווקא אם אני לא טועה המנוע בקבריולט דומה לזה של הRSI.

אנחנו אומרים לך אין דבר כזה 1.8 ויליאמס ואתה מתעקש, עוד פעם, מנוע ה16V הוא 1.8 שמגיע עם ראש שונה אבל הבלוק זהה לזה של הRSI, הוויליאמס הוא מנוע מיוחד 2.0 ולא סתם מוגדל נפח, הכל בו שונה.

פורסם

וגם, אין שום קשר אמיתי בין המנוע לבין וויליאמס, זה מנוע של רנו. שום דבר במכונית לא תוכנן ע"י וויליאמס.

פורסם

אם כבר אתה מתכנן שינוי , לא יותר פשוט ללכת על מנוע של סניק 2.0? 143 כ"ס או מנוע של קליאו ספורט?

את המנוע של הוויליאמס הייתי מדביק לRSI כחולה...:wink:

פורסם
דווקא אם אני לא טועה המנוע בקבריולט דומה לזה של הRSI.

אנחנו אומרים לך אין דבר כזה 1.8 ויליאמס ואתה מתעקש, עוד פעם, מנוע ה16V הוא 1.8 שמגיע עם ראש שונה אבל הבלוק זהה לזה של הRSI, הוויליאמס הוא מנוע מיוחד 2.0 ולא סתם מוגדל נפח, הכל בו שונה.

חלילה לא התעקשתי,בכול מקרה מה לדעתם יוסיף למנוע קצת פלפל? לא שהוא חלש , לידע כללי. ולהשקעה עתידית.

פורסם

כ 5000 שקלים.

המנוע המדובר :

ResizeofIMG_6451.jpg

זה לא מהאוטו שלי זה מה שמצאתי הגוגל תחת השם wiliams engine .וזה בול מה שיש שלי.

פורסם

אולי הרכב שלך שופר בעבר ואתה לא יודע?

תעלה תמונה של תא המנוע שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לך מנוע 16 שסתומים בנפח 1800,מנוע יחסית נדיר שמגיע בארץ רק ברנו 19 עד כמה שזכור לי...

המנוע הנ"ל מוצלח מאוד כאשר גודשים אותו:twisted:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אכן

ברנו 19 קבריולט מגיע מנוע 1.8 16V בדיוק כמו בקליאו 16V שלא הגיע לארץ

מדובר במנוע מעולה ומאוד פוטנציאלי שמפיק למיטב זיכרוני 137 כ"ס.

מנוע הוויליאמס הותקן בקליאו וויליאמס בלבד ומפיק 150 כ"ס מ 2.0 ליטר.

אם ברצונך לשפר מנוע הוויליאמס באמת אופציה לא רעה אך תהיה בעיה לייבא אותו ארצה כי

לא נימכרו וויליאמס בארץ.

תחשוב באמת יותר לכיוון מנוע המגאן 2.0 ליטר 147 כ"ס או הקליאו ספורט 172 כ"ס.

בהצלחה!

• תוכן חדש...