Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכם,

הסיפור הוא כזה:

לפני חודש חבר טוב שלי רצה שאבוא איתו להופעה ובגלל שלא רציתי הוא הבטיח שלמחרת הרב שלי לא יניע.

למחרת הרכב הניע אבל מיד נכבה, פתחתי את המכסה מנוע ומסתבר שהוא ניתק חוט הצתה אחד מהמפלג.

הרכב לא הניע יותר. מיד טלפון לחבר ולמחרת הוא גרר אליו את הרכב וניסה לתקן את המפלג אצל מוסך של חברים שלו ללא הצלחה. הוא שלח את המפלג לשיפוץ אצל מומחה למפלגים (אדמונד בת"א) וזה אמר שהמפלג גם ככה היה נהרס מתי שהוא אך הניתוק של חוט ההצתה היה הקש ששבר את גב המפלג. בקיצור תיקון של המפלג + חוטי הצתה חדשים + פלגים חדשים עלה 750 ש"ח. החבר שילם חצי ממחיר המפלג החדש 250 ש"ח.

הוא החזיר לי את הרכב אך המצבר היה גמור, גם בגלל ניסיונות ההנעה החוזרים ונישנים וגם כי הוא גרר את הרכב עם אורות.

בקיצור גם המצבר הלך - החזיק 3 שנים. קניתי מצבר חדש ב 600 ש"ח.

בסופו של דבר הוצאתי על כל התיקונים והמצבר 1350 שקל והוא שילם מתוכם 250.

העניין הוא שאם מלכתחילה הוא לא היה נוגע בכלום אז לא היה קורה כלום והייתי ממשיך לסוע שלי שום בעיות ולכן זו אשמתו והוא צריך לצאת בתוצאות - הוצאות.

אך מצד שני גם המפלג היה גמור כבר וגם המצבר כבר היה ישן ככה שבכל מקרה מתישהו הייתי צריך לעשות את כל התיקונים.

אני ממש לא הולך לבקש ממנו כסף או משהו כזה אבל סתם מעניין אותי מה אתם חושבים על המצב הזה?

מה הייתם עושים במקומי או במקומו? האם זה בסדר שאני מרגיש שהוא היה צריך מעצמו לרצות לפחות לשלם לי? סה"כ הכל קרה בגללו, אבל מצד שני זה היה קורה בכל מקרה מתישהו! מצד שלישי יכול להיות שזה היה קורה עוד שנה אם לא יותר....

בקיצור אשמח לשמוע תוגובות ודעות...

לפי דעתי זה צירוף מקרים,כי לי במקרה היום הייתה תקלה בדייהו רייסר שמכסה מפלג עשה את שלו,ניסיתי המון להניע,ללא הצלחה.לאחר שאיתרנו את הבעיה החלפתי מכסה מפלג+רוטור,והרכב טפו טפו מניע כמו חדש,

אז אני מאמין שלכל דבר יש סיבה,ואם אתם ממש חברים טובים,חבל לקלקל את היחסים בניכם,כי בטח הכל באוטו היה ישן ומוזנח וזה לא יאה להפיל הכל על החבר,אני בטוח שהוא לא עשה את זה כדי שהכיס שלך ייפגע,

אי אפשר להצדיק את המעשה שלו,אך אי אפשר להאשים אותו בכל הבלאי של הרכב,

יכול להיות שהייתם נוסעים להופעה ונתקעים בדרך,כמו שקרה לאישתי באמצע הצומת,מה אז היית אומר?למה נסעתי להופעה?

כפרה על הכסף,העיקר הבריאות,שתהיה לך שנה טובה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כסף יכול לתקן נזקים, אבל כסף לא יכול לקנות חברים.

טוב מאוד פעלת נכון מאוד לדעתי, אני בטוח שלא עלה בדעתו של החבר, שיגרם נזק לרכב כתוצאה מה"צחוק" שלו.

אם תדרוש מהחבר שלך כסף ותלחץ אותו זה יפגע בחברות שלכם, אני בטוח שאם לחבר שלך היה עוד כסף הוא היה משלם לך, אולי הוא לחוץ בכסף ואין לו וזה מה שהיה לו לתת לך.

אם הייתי בדיוק במצבך לא הייתי דורש כסף מהחבר, רק אם הוא היה מציע לי לתקן או להשתתף.

ואני בטוח שזה היה בצחוק, ולא יודע כמה זה מצחיק...

• תוכן חדש...