Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הסיפור הוא כזה:

לפני חודש חבר טוב שלי רצה שאבוא איתו להופעה ובגלל שלא רציתי הוא הבטיח שלמחרת הרב שלי לא יניע.

למחרת הרכב הניע אבל מיד נכבה, פתחתי את המכסה מנוע ומסתבר שהוא ניתק חוט הצתה אחד מהמפלג.

הרכב לא הניע יותר. מיד טלפון לחבר ולמחרת הוא גרר אליו את הרכב וניסה לתקן את המפלג אצל מוסך של חברים שלו ללא הצלחה. הוא שלח את המפלג לשיפוץ אצל מומחה למפלגים (אדמונד בת"א) וזה אמר שהמפלג גם ככה היה נהרס מתי שהוא אך הניתוק של חוט ההצתה היה הקש ששבר את גב המפלג. בקיצור תיקון של המפלג + חוטי הצתה חדשים + פלגים חדשים עלה 750 ש"ח. החבר שילם חצי ממחיר המפלג החדש 250 ש"ח.

הוא החזיר לי את הרכב אך המצבר היה גמור, גם בגלל ניסיונות ההנעה החוזרים ונישנים וגם כי הוא גרר את הרכב עם אורות.

בקיצור גם המצבר הלך - החזיק 3 שנים. קניתי מצבר חדש ב 600 ש"ח.

בסופו של דבר הוצאתי על כל התיקונים והמצבר 1350 שקל והוא שילם מתוכם 250.

העניין הוא שאם מלכתחילה הוא לא היה נוגע בכלום אז לא היה קורה כלום והייתי ממשיך לסוע שלי שום בעיות ולכן זו אשמתו והוא צריך לצאת בתוצאות - הוצאות.

אך מצד שני גם המפלג היה גמור כבר וגם המצבר כבר היה ישן ככה שבכל מקרה מתישהו הייתי צריך לעשות את כל התיקונים.

אני ממש לא הולך לבקש ממנו כסף או משהו כזה אבל סתם מעניין אותי מה אתם חושבים על המצב הזה?

מה הייתם עושים במקומי או במקומו? האם זה בסדר שאני מרגיש שהוא היה צריך מעצמו לרצות לפחות לשלם לי? סה"כ הכל קרה בגללו, אבל מצד שני זה היה קורה בכל מקרה מתישהו! מצד שלישי יכול להיות שזה היה קורה עוד שנה אם לא יותר....

בקיצור אשמח לשמוע תוגובות ודעות...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא חיבל לך ברכב, איזה מן חבר הוא? זה כבר אירוע פלילי והטיפול צריך להיות בהתאם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דעתי פשוטה - החבר אחראי לכל הבלגן, הוא צריך לשלם לך על הכל. אני לא מצליח להבין למה נדמה לך שזה לא צריך להיות ככה... (ובאמת, איזה מין חבר זה?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנחנו חברים ממש טובים... החבלה הייתה בצחוק (עד כמה שזה נשמע לכם מוזר). והאמת היא שניתוק של חוט הצתה לא אמור לגרום לבעיות... מה שלצערי היה אחרת הפעם

פורסם

חבלה, עצם משמעות המילה לא יכולה להיות בהלצה.

אפשר להתלוצץ בדרכים אחרות שלא גורמות לנזקים כספיים ולנזקים ברכוש.

דרך אגב כיצד הוא הגיע מתחת למכסה המנוע של הרכב?

גנב לך את מפתחות הרכב? או שפרץ?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם הוא חיבל לך ברכב, איזה מן חבר הוא? זה כבר אירוע פלילי והטיפול צריך להיות בהתאם.

בוא לא נילך רחוק.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

זה באמת לא מצחיק, אבל אם זה סוג ההומור שאתם נהנים ממנו, אז שיהיה בכיף.

לנושא היותר חשוב - הוא היה צריך להציע לשלם הכל, אתה היית צריך להגיב לו בהצעת חצי-חצי. ככה חברים אמיתיים היו נוהגים. כסף זה לא סיבה להרוס חברות טובה, אבל קמצנות (אלא אם כן המצב הכלכלי לא מאפשר) במקרה כזה לא במקום, ואתה צריך לדעת להבא איזה מין חבר יש לך.

פורסם

אכן מקרה הזוי.

ה"חבר" צריך לשאת בנזק הכספי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים.

א. הוא הצליח להגיע למכסה מנוע כי הוא לקח את המפתחות והחזיר לי אותם עם ידידה בלי ששמתי לב.

ב. גם לו ברור שהוא הלך קצת רחוק. אבל אל תשכחו שהמפלג היה שובק מתישהו וגם המצב היה נגמר.

ג. גם לדעתי הוא היה צריך להציע לשלם הכל - כי זה מה שאני הייתי עושה במקרה ההפוך - ואז הייתי אומר לו חצי חצי.

אותי משגע שהוא לא הציע את זה ושהוא לא אומר לי בפנים שהוא מצטער למרות שאני יודע שהוא מצטער והוא נבוך לדבר

על זה....

אל תדאגו החברות לא תהרס זה בטוח....

פורסם
אנחנו חברים ממש טובים... החבלה הייתה בצחוק (עד כמה שזה נשמע לכם מוזר).

לא מצחיק.

לפחות שישלם חצי מההוצאה.

חוץ מזה, תלוי גם מה המצב הכלכלי שלו.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

שלום, לדעתי זה לא חבר, אני בחיים לא העליתי בדעתי לעשות מעשה כזה לחבר, גם לא בצחוק

רוצים לצחוק ? לך תקנה טוש לבן שמיועד לכתיבה על שמשות וניתן למחיקה ללא נזקים, תצייר לו על כל החלונות באוטו כולל חתימה שלך על הציורים.

לחבל בחלקים במנוע ? לא יודע לא עלה בדעתי, מה גם שאני לא מסכים שמפלג ילך מתישהו, מפלג הוא חלק שלא הולך כ"כ בקלות כמו מצבר או חלק מתבלה אחר.

תתנחם בעובדה שהמפלג שופץ אצל אדם מקצועי, ותתחיל לשמור על הרכוש שלך.

כמו כן תסביר לחבר החמוד שלך שאם חשקה נפשו בחבלה, יש לנתק את הכויל מהמפלג ולא חוט הצתה של פלאג, ככה הרכב לא יניע כי אין ניצוץ בכלל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תסלח לי אבל לא הייתי מגדיר אותו בתור "חבר"

קודם כל הוא חיבל לך ברכב וזה לא אמור לקרות גם אם זה בצחוק.

הוא היה יכול לנסות להעלים לך את המפתחות של הרכב או סתם לחסום אותו לכמה שעות -זה נקרא צחוק.

לאחר החבלה ברכב הוא השתתף בסכום מצחיק מאוד. הרסת? תשלם הכל!

הוא היה צריך לשלם לך את כל סכום ההוצאות על הפלגים גם אם הוא היה צריך לשבוק חיים אחרי יום. (לגבי המצבר זה גבולי ואני אישית לא הייתי נותן לחבר שלי לשלם על זה)

בנוסף הוא היה צריך להציע את עצמו לשלם את כל עלות התיקון ולא לשלם רק 250 שקל.

בהצלחה בהמשך החברות בינכם.

Toyota Yaris TS

פורסם

חבר או לא , אם מישהו היה מתעסק לי ככה באוטו זה לא היה נגמר בטוב.

ובכלל , כל החברים שלי יודעים כמה אני "שרוט" כשזה מגיע למכוניות , ככה שאף אחד מהם לא היה מנסה גם.

אבל זו רק דעתי , אם מה שהוא עשה בסדר מבחינתך אל תתיחס.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אני אומר ש"בצחוק" תשבור לו את כל החלונות באוטו שלו ותדפוק לו את הפח ותכתוב לו עם ספריי.

יש דברים לא מצחיקים. לי אף אחד לא נוגע ברכב כי זה דבר שהכי חשוב לי ואם משהו חושב שזה מצחיק שיחשוב גם שהוא יכול לעשות נזק רציני ונזק בטיחותי.

אני מאמין שחבר שלך אין לו תעודת מכונאות רכב על סמך מה הוא נוגע לך ברכיבים מתחת למכסה מנוע? אתה יודע שברכב חדש זה מבטל אחריות בהתעסקות עם דבר כזה?

S2000

• תוכן חדש...