Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי פורד פוקוס 2002 לאחרונה אני מזהה רעשים מתכתיים בזמן פנייה ימינה , בפניה שמאלה אין רעש.

האם זוהי הצירייה ? ואם כן מהי העלות המשוערת של התיקון.?

תודה על העזרה.

מוטי

פורסם

ציריה בדרך כלל עושה רעשים של דפיקות ולא של חריקות.

יתכן שרפידות הבלמים שלך שחוקות לגמרי וחורטות את הצלחות. הצלחות צריכות להיות חלקות ללא קווים או עיגולים. תסתכל גם על הצד הפנימי של הצלחות.

דני

פורסם

אם הרעש שלך מזכיר "תיקתוקים" מתכתיים זה כנראה צירייה

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

יכול להיות שזה מהפעמון

(היה אצלי רעש דומה והסתבר שהפעמון היה טיפה שבור )

פוקוס 2004

האפשרויות היו להחליף את כל הצירייה בצירייה מקורית בכמה אלפי שקלים או פעמון חלופי

עלות של פעמון חלופי סיני 120 ש''ח

בחרתי בפעמון סיני ( כי זה מה שהיה ניתן להשיג באותו זמן בחנויות של חלקי חילוף שבדקתי )

הרבה אמרו לי שפעמון סיני ישבר מהר וכו' - אבל במחיר שהוא עולה אפשר להחליף 10 פעמים ויהיה יותר זול מהמחיר

של הצירייה שרצו ממני

בנתיים לא נשבר כבר שנתיים +

פורסם

תבדוק ויזואלית את הבולמים, מתלים וכל מה שאפשר לראות בלי לפרק באזור הגלגלים הקדמיים. פעם נכנסה לי חתיכת חצץ שם וזה עשה רעש דומה כל פעם שסובבתי את ההגה לאחד הכיוונים.

• תוכן חדש...