Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חשבתי אולי לשמוע מכם כמה סיפורים שהיו לכם\לקרוביכם מהעבר, מן הסתם סיפורי ונדליזם. (אשכול מבאס אה ?).

כמה סיפורים (2) :

קניתי לביתי רכב, קורדובה אדומה חדשה, בשנת 1998.

הרכב שימש אותה לנסיעות לבסיס, ומקומות אחרים.

יום אחד, שנת 2000, ביתי באה לבקר אותי ואת אישתי בביתנו, ישבה אצלנו שעה וחצי, אכלנו, שתינו, דיברנו וכו'...

ביתי יצאה החוצה, ונהיה לה חושב בעיניים.

גנבו לה את הגלגל עם הג'אנט, הרכב ישב על אבן.

זה היה פשוט מדהים, מישהו פשוט יצא מהבית כמו משועמם מטומטם, עם כלי לפתיחת הברגים, במטרה לגנוב גלגל מרכב תמים, ופשוט ישב ופירק את הגלגל !

ומה שעוד יותר מדהים, שאנשים ככל הנראה עברו, הסתכלו, ולא חשדו בכלום ! אפילו שכנים !.

הייתי צריך לרדת לנצרת ולקנות גלגל עם ג'אנט ולהרכיב לה, הוא ישב על אבן.

הייתה לה אזעקה אגב, רק שהיא לא נדלקה בזמן הדבר הזה.

הסיפור השני באותו נושא :

לאבא שלי ז"ל, הייתה פורד קורטינה, חדשה מהניילונים, בצבע שחור.

הרכב עמד בתוך חנייה מקורה, ליד הבית, רק בלי שער.

יום אחד הוא יוצא אל הרכב, והרכב יושב על 4.

ניחשתם נכון, 4 גלגלים זה לא היה, 4 סלעים זה כן.

תגידו לי, אנשים במדינה הזאת עד כדי כך חולים, שהם גונבים גלגלים מרכבים ומעמידים אותם על אבנים ? אני יכול להבין את הפריצה וגניבת הרכבים, זה עוד דיי קל למי שיודע, אבל ללכת ולקחת גלגלים (שזה גם קל, אבל עדיין לוקח אפילו יותר זמן, זה לקחת איתך ג'ק, והכלי לפתיחת הברגים, ואחרי זה להסתובב ברחובות עם גלגלים, זה עניין....)

האם גם לכם היו סיפורים הזויים שכאלו .?

(אגב, אתמול הסתובבתי ברחוב ליד הרחוב שלי, שם עמדה לנד קרוזר שחורה חדשה, מספר אחרון 65, הגרסא היקרה (עם הפנסים השונים והיפים מקדימה ומאחורה), ולמרבה תדהמתי ראיתי בכנף האחורית לב ענק, ובאמצע כתוב "נחמד האוטו", כמובן שהדבר נעשה באמצעות מפתח כל שהוא, בגלל האחידות של השריטה.)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש סיפור הזוי פחות, או יותר תתלוי באיזה מדינה אתם חיים.

פאסאט 1.8T חדשה מהניילונים, בת שבוע לערך, השנה היא שנת 2001. אנחנו נמצאים בסופר עושים קניות יום חמישי, חוזרים כדי לגדול סימני מפתח יפים על זוג כנפיים אחוריות ומכסה תא מטען, סתם כי למישהו היה ממש משעמם.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

זאת הסיבה שאני לא מחדש או מחליף את הג'אנטים מגנזיום שלי לחדשים, חבל על הכאב לב והעצבים אחרי זה.

לפני כמה חודשים אני חוזר הביתה ורואה שההונדה אקורד של השכנים עברה איזה הנמכה מוזרה, מבט יותר קרוב גילה לי שזאת הנמכה מסוג "איטונג", את האוטו זרקו ככה שהוא פשוט עם הגחון מגרד את הכביש.

jpg.ה_20080601135326.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

השארתי בלילה את הרכב שלי אצל ידידה שהיתה אמורה לאסוף אותי בבוקר מהבית.

בבוקר אני מקבל טלפון - האוטו על הג'אנטים. (אפילו בלוקים לא שמו).

בלב קיראון נגנבו להם מחניון הבית שני גלגלים ג'אנט מגנזיום.

גלגל רזרבי אחד יש ברכב, ולמזלי אחי נסע בדיוק על דגם דומה, כך שיכולתי לקחת את הרזרבי שלו.

הטרידה אותי פחות העובדה שנגנבו הגלגלים כמו שבעקבות זה אני אאחר לבסיס.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אנשים אולי עברו ולא אמרו כלום אולי כי חשבו שהרכב שייך לגנב ויש לו פנצ'ר או משהו ובגלל זה הוא מפרק את הגלגל.

מה אתה לא תבוא לבנאדם ברחוב ותגיד לו שהוא גנב ותוכיח שהרכב שלך אתה לא שוטר.

זה מה שקורה במדינת ישראל עם אתה רוצה להשקיע ברכב אתה צריך להשקיע שבעתיים באבטחה.

יש אפילו אנשים שגונבים טמבונים ופנסים..

פורסם

גניבת ג'אנטים זאת גניבה, לא ונדליזם.

השחתת האוטו עם מפתח זה ונדליזם, ובארץ מדובר במגפה.

יש כאן כל כך הרבה אנשים (הרוב?!?) שהקנאה אוכלת אותם מבפנים, זה פשוט בלתי נתפס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זאת הסיבה שאני לא מחדש או מחליף את הג'אנטים מגנזיום שלי לחדשים, חבל על הכאב לב והעצבים אחרי זה.

לפני כמה חודשים אני חוזר הביתה ורואה שההונדה אקורד של השכנים עברה איזה הנמכה מוזרה, מבט יותר קרוב גילה לי שזאת הנמכה מסוג "איטונג", את האוטו זרקו ככה שהוא פשוט עם הגחון מגרד את הכביש.

:shock:

זה כל כך כואב.

ימותו הגנבים מאיזה רכב גנוב שמנסה לברוח.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אנשים בחיים לא מבינים מה זה בכלל להחזיק אוטו.

כאילו זה על חשבונם או משהו כזה, נראה את הילד הראשון שיחשוב להחזיק איזה אוטו ב5K כמה הוצאות יהיו לו רק לסוע מהבית לבית ספר שלו, ואם יעשו לו איזה סריטה קטנה לאוטו.

ככה זה במדינה שלנו, הכל מתחיל ונגמר בחינוך.

Polo 2012

פורסם
יש אפילו אנשים שגונבים טמבונים ופנסים..

טמבונים ופנסים אני עוד יכול להבין. אבל מי לעזאזל צריך מגב אחורי שחוק כמעט עד הברזל? והיה גם ניסיון לא מוצלח לגנוב גלגל ספייר (שבגלל הניסיון הזה כמעט עשיתי תאונה, כי הגלגל ניתק ממקומו וניגרר על הכביש, ורק במזל מצאתי על הכביש את הבורג שמחזיק אותו והצלחתי להמשיך בנסיעה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ומה שיותר מעצבן, זה שאם אתה תופס מישהו, אתה לא יכול לעשות לו כלום, ולחכות שנים למשטרע. אם אתה עושה לו משהו - המשטרע באים יותר מהר מטומהוק. (חוק דרומי תופס כאן או שהוא אך ורק תקף בבתים?)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הסיפור שקרא לי. לפני מספר שנים היה ברשותי רנו 5 שנת 86 השארתי אותה כמו כול ערב בחניה המשותפת בבניין,בבוקר אני מגיע לרכב ורואה שהרכב ללא 4 פנסים.:evil:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
גניבת ג'אנטים זאת גניבה, לא ונדליזם.

השחתת האוטו עם מפתח זה ונדליזם, ובארץ מדובר במגפה.

יש כאן כל כך הרבה אנשים (הרוב?!?) שהקנאה אוכלת אותם מבפנים, זה פשוט בלתי נתפס.

נכון, גניבת ג'אנטים זאת גניבה, אצלי לגנוב את הג'אנט והצמיג זה נקרא ונדליזם וגניבה.

וכל המעניין בדבר, הוא שיום אחד, שנת 2007, אני יוצא מתוך חנות מחשבים, לכיוון האימפרזה שלי, היא הייתי חדשה באותו זמן, לידי חנתה מאזדה 323 ישנה בצבע לבן, נראית כמו טנדר ערבי, ובתוכה יושב מישהו.

אני בנתיים מדבר עם חבר וזה, נפרד ממנו לשלום, הולך לכיוון האוטו, והופ, הנהג בלאנטיס פותח את הדלת, בכל הכוח, ומשאיר שריטה נראית לעין.

אני רץ לכיוון האוטו, והוא רואה שאני בא, והוא פשוט ברח. (הייתי חייב לצערי לעשות פוליש לאחר מכן, זה היה פשוט בולט, רק מזל שלא היה כיפוף)

אימפרזה, רכב לא מושך עיניים, בצבע כסף ישראלי, ונראה כאילו הבנאדם מסתכל ותניני קנאה אוכלים אותו מבפנים ומבחוץ.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...