Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3596596,00.html

כל מילותיי יחווירו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני יודע שבדרך כלל זה אסור, ושיש מחסור חמור באות ח', אבל על דברים כאלו אי אפשר להגיב בצורה רהוטה.

הדבר היחיד שיכול לבטא את מה שאני חושב הוא - חחחחח.

:evil::evil::evil:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני לא רוצה להגיד כמו איזה מדינה אנחנו מתחילים להראות.

אני מזמין אותך למצוא מדינה שמתנהלת כמו ישראל. הרי בדיקטטורות יש היגיון מסויים - זה של הדיקטטור - ובמדינות מתוקנות לא מעיזים אפילו להעלות דברים כאלו לסדר היום. אפילו במדינה הקרובה ביותר להתנהלות פאשיסטית בימינו, הלא היא בריטניה, קיימים ארגונים לזכויות האזרח שמוחים על דברים כאלו.

זה לא שיש כאן מנצח אחד על מקהלת הטמטום. במקום, יש לנו עשרות גופים שכאילו מאוחדים במטרתם, והיא לאמלל את חיינו. אין ביניהם ולו מעט מן המשותף, למעט היות כולם מנוהלים על ידי - אבוי - ישראלים. ואין מי שימחה מנגד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מצורפת מודעת דרושים של הקיקיון הנ"ל שפורסמה גם ב-yjobs בסופ"ש.

אולי מישהו יתרגם לעברית פשוטה את הבבל"ת שכתוב שם? פרט ל: "דרוש אדם מנוסה בדחיפת אוויר".

aaa.jpg

פורסם

אני פשוט לא מאמין! עד לאן אפשר לרדת?

איך הם רוצים שמישהו לא ישתמש בטלפון נייד? ואיך הם יאכפו את זה? זה לא שהם יבואו ויגידו הלכת ודיברת בטלופן באותו זמן תביא רישיונות. :roll:

אבוי לכולנו.

פורסם
בדיקטטורות יש היגיון מסויים - זה של הדיקטטור .

רועי, תרגע- זו לא דיקטטורה.

פה בארצנו זוהי דמוק-טטורה. יש הבדל. בדיוק כמו ההבדל הדק בין מדינה נאורה למדינה נוערת.

הכי אהבתי את הפיסקה הנ"ל המצוטטת מהכתבה שהועלתה לפה:

"הרשות דורשת להחזיר לעצמה את מאות המיליונים שהאוצר מסרב להעביר לה - בטענה כי אינה משתמשת בו כהלכה - ובטוחה בשיתוף פעולה חוצה אינטרסים".

אני לא יודע אם זה מצחיק או פשוט לבכות וזהו. אני פשוט :shock:. הפרצוף שלי בעת הקריאה נראה בערך כמו זה->:|.

אשכרה, אם היה פה סמיילי עם הכיתוב "WTF" על המצח, זה היה מתאים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי רעיון טוב יותר כדי להוריד את כמות נפגעי הולכי הרגל מתאנות וזאת ע"י איסור

להולכי רגל לצאת לרחובות וכך הם לא יפגעו :wink:.

נראה שחכמי חלם נמצאים פה אצלנו והם מתרבים וגדלים וקולם גם מתחיל להישמע,

אבל נקווה שמישהוא יבין שדבריהם הנם שטויות והצעותיהם מטופשות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כל הכבוד על היוזמה המבורכת,

אני חושב שגם צריך:

לאסור על אכילה בזמן הליכה ברחוב (באמצע הנגיסה יש היסח דעת שיכול לגרום לחצייה לא בטוחה של הכביש).

לאסור על שתייה בזמן הליכה ברחוב (בזמן הליכה במדרכה גם שלוק חטוף מהבקבוק זה סכנת נפשות).

לאסור על עישון (גם כי זה פוגע פסיבית וגם בזמן הדלקת המצית האש יכולה לסנוור את הנהגים ממול).

לאסור על שמיעת אודיו בנגנים (כי הגיע הזמן שמישהו יוריד לאפל את המחירים של האיפוד בישראל).

לאסור על קשישים לחצות מעבר חציה ללא ליווי של ילד מעל גיל 9 (סגירת מעגל, כמו שילד בן 9 לא חוצה לבד את הכביש).

לאסור על תנועת נכים בכסא גלגלים על מדרכות (אלא אם כן יש להם מדבקות זברה ו"שמור מרחק").

לאסור על פליטת גזים טבעית של גוף האדם ברחוב בכלל ובנתניה בפרט (כדי למנוע בהלה מיותרת מחשש לעוד פיגוע חיסול- מה שיגרום, שוב, להיסח דעת ותאונת דרכים).

אני חושב שגם צריך לאסור את הגלישה באינטרנט, כי בזמן הזה אפשר לשנן תמרורים ולעשות חושבים על זהירות בדרכים.

פורסם

בלי קשר לרשות ל"בטיחות" בדרכים שכרגיל עיבתו הכל ...

צריך בהחלט להגביר את המודעות לעניין .

כמה פעמים קרה לכם שהולכי רגל ירדו לכביש תוך כדי דיבור בפלאפון בלי להסתכל אפילו לכיוון המכוניות ?

אני בתור אחד שכל הזמן נמצא על הכביש נתקל המון בתופעה ולפי דעתי חציית כביש תוך כדי דיבור בסלולרי מסוכנת מאוד .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
יש לי רעיון טוב יותר כדי להוריד את כמות נפגעי הולכי הרגל מתאנות וזאת ע"י איסור

להולכי רגל לצאת לרחובות וכך הם לא יפגעו :wink:.

נראה שחכמי חלם נמצאים פה אצלנו והם מתרבים וגדלים וקולם גם מתחיל להישמע,

אבל נקווה שמישהוא יבין שדבריהם הנם שטויות והצעותיהם מטופשות.

בברכה - רפי לין :-)

תאמין או לא אבל בארץ להישאר בבית יכול להיות מסוכן להישאר בבית או בתוך מבנה.

בארץ נכנסים בתוך הבית או כל מבנה אחר וממשיכים לנסוע (כמה שזה עצוב אבל נכון).

איזה חוק יביאו על זה?:|

פורסם

שנה הבאה יוקם משרד חדש - המשרד להולכי רגל,

אשר ינפיק לכל הולך רגל רישיון הליכה,

תינוקות בגיל שנה וחצי יצטרכו לעבור טסט הכולל התחמקות ממכשולים, ריצה, דיבור בפלאפון וטסט,

אדם שרישיונו ישלל יהיה חייב לנוע על קלנועית.

----

פורסם

כמה פעמים קרה לכם שהולכי רגל ירדו לכביש תוך כדי דיבור בפלאפון בלי להסתכל אפילו לכיוון המכוניות ?

אני בתור אחד שכל הזמן נמצא על הכביש נתקל המון בתופעה ולפי דעתי חציית כביש תוך כדי דיבור בסלולרי מסוכנת מאוד .

אתה באמת רציני!?

קרה לי מספר פעמים שירד מישהו לכביש כי הלך ודיבר עם חבר, אז אולי צריך גם לאסור ללכת בזוגות?

פורסם

פספסתם את הנקודה:

צריך לאסור על נשים ללכת בלבוש חושפני, כך דעתי לא תוסח כשאני יורד אל הכביש ובאותה העת מתבונן באיזה מחשוף בריא או מיני מצומצם.

אגב - איזה חומר מעשנים שם ברשות? זה נשמע לי ממש חומר "טוב"...

• תוכן חדש...