Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסויי 4 עונות- איפה קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול לקנות כיסויי 4 עונות איכותי לקאטלס, ולא הזבל מניילון שמוכרים באוטו דיפו?

באיזור תל אביב- פ"ת.

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במהלך בחיי הלא כאלו ארוכים היו בבעלותי עשרות כיסויים מסוג זה ויש לי רק מסכנה אחת, הכל זבל.

בת"א יש בחור שתופר כיסויים לפי מידה (מצטער, שכחתי את שמו, תריץ חיפוש בפורום), פעם אחרונה שהייתי אצלו הוא מכר ב-150 ש"ח את הכיסויים שיש באוטו דיפו (ששם רוצים עליהם בין 250 ל-400 ש"ח).

תקנה את הכיסוי הכי זול מכיוון שהוא גם ככה לא יחזיק לך יותר משנה (או שהוא יקרע או שיגנבו לך אותו).

אני קשרתי אותם עם גומיות, שמתי רצועות עם קליפסים כמו של הילקוטים של הילדים וכלום לא עזר. תמיד יבוא המניאק התורן ויגנוב לך את הכיסוי.

ד"א, בחורף הם ממש לא אטומים למים ומצטברת לחומת בתוך הכיסוי אז אל תצפה ממנו לגדולות.

רוצה עצה שלי? עדיף שתשקיע בלמצוא חניה מקורה, אין פתרון יותר טוב מזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
איפה אני יכול לקנות כיסויי 4 עונות איכותי לקאטלס, ולא הזבל מניילון שמוכרים באוטו דיפו?

באיזור תל אביב- פ"ת.

תודה,

דימה.

עשיתי לפני שנה כסוי נגד גשם באזור התעשיה בחולון,הוא עושה את העבודה לא רע בכלל,פה ושם רואים טיפת מים מהתפרים,עשיתי גם שני חלונות לאויר משני הצדדים ,אני בכללי מרוצה מהכסוי,הוא עלה לי 700 ש'ח +-,אם תרצה אנסה למצא את הטלפון שלו.

פורסם

אני חושב שאפשר להכין עצמאי,יש בדים שלא חודר בהם מים כגון בד של אוהל

שהיום אוהל איגלו גדול לא עולה בשמיים..

ד.א בצבא באח''י יש כיסויים לטנקים/המרים וכו' חבל על הזמן קח דוגמא...

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

יש מדי פעם באוטודיפו /הום סנטר/אייס מצבעים ב130 שקל לכיסוי ,בחורף האחרון, ניהיה רק קרע אחד באותו כיסוי מבצע. ככה שהם מחזיקים טוב יחסית*.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני חושב שאפשר להכין עצמאי,יש בדים שלא חודר בהם מים כגון בד של אוהל

שהיום אוהל איגלו גדול לא עולה בשמיים..

ד.א בצבא באח''י יש כיסויים לטנקים/המרים וכו' חבל על הזמן קח דוגמא...

יניב.

זה נקרא בד שימשונית. תנסה רק לשים אותו על האוטו ותחזור עם התמונות אחרי זה (של השריטות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הלחות לפעמים עולה מהאדמה או הכביש שהרכב חונה עליו ונלכדת בתוך הכיסוי.

הפיתרון הטוב ביותר (חוץ מחניה מקורה) הוא לכסות את הרכב בכיסוי בד רגיל ועליו את הכיסוי האטום למים כך שכיסוי הבד סופג את הלחות.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

יש אחד שעושה בריזנטים ברחוב סלמה 64 תל אביב שמו ברוך

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

הזבל שאתם טוענים שמוכרים באיס מחזיק אצלי כבר שנתיים + והוא במצב חדש

החיסרון שלו הוא

שהכי גדול שהיה לא מספיק גדול לאוטו

אז הוא מתאים על במ"מ

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מתעלק.

איפה ניתן לקנות כיסוי זול נכון להיום באיזור ירושלים?

לא מתכוון להשקיע בזה כסף, המטרה היא רק לכסות את האוטו שעומד רוב הזמן בחניה בשמש. האוטו משמש אותי רק לסופי שבוע.

בחורף אין לי צורך בזה.

אביחי

פורסם

תודה!העניין יבדק.לגבי כיסויי זול, היה לי כיסויי HR מאוטו דיפו, האוטו עמד יום-יום בשמש, ולבסוף, אחרי חודשיים הכיסויי התחיל להתפורר. אחרי 3 חודשים, נשאר מהכיסויי רק פס מחצי הדלת ומטה.אז למי שעדיין לא הפנים, זול = זבל

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
כיסוי 4 עונות כשמו כן הוא מחזיק רק 4 עונות בקושי

יש לי כיסוי 4 העונות שכבר מחזיק מעל 4 שנים!

עכשיו בדיוק כבר צריך להחליף אותו, אבל הוא החזיק יפה מאוד את כל השנים. הכיסוי של חברת fogal אם אינני טועה.

פורסם
תודה!העניין יבדק.לגבי כיסויי זול, היה לי כיסויי HR מאוטו דיפו, האוטו עמד יום-יום בשמש, ולבסוף, אחרי חודשיים הכיסויי התחיל להתפורר. אחרי 3 חודשים, נשאר מהכיסויי רק פס מחצי הדלת ומטה.אז למי שעדיין לא הפנים, זול = זבל

יש אצלי כיסוי HR מאוטו דיפו כבר 4 חודשים, לא הזול ביותר, זה שעולה 300 ש"ח, והוא לא מראה עדיין סימני בלאי (עומד בשמש). לעומת זאת קניתי באי ביי כיסוי 4 עונות נושם עם אח' ל 5 שנים, ואחרי שנה (אינטנסיבית - שלג, חמסין) לא נשאר לי אפילו חלק אחד שלם כדי לשלוח חזרה ליצרן... מצד שני אני גם לא רוצה שישלחו שוב כיסוי כזה חדש.

בדקתי במתפרה מקומית את האפשרות לתפור כיסוי לפי מידה מבד שנקרא "דארלון" (מותג של 3M) המשמש ליצור שמשיות וסוככים ומן הסתם עמיד מאד, יתרון נוסף הוא שהוא נושם ומונע עיבוי אך אינו חדיר למים(מצופה טפלון), והוא גם לא ישרוט את הרכב.

המחיר שדרשו למר' כולל עבודה - 150 ש"ח. החלטתי להשקיע בחנייה מקורה במקום...

• תוכן חדש...