Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קניתי רמקולים אחורים לרכב ואני לא יודע אך מרכיבים אותם...

מישהו יכל להסביר לי אך ?

תודה לעוזרים..

פורסם
"קניתי אוטו איזה דלק אני שם ?"

נשמע קצת בעייתי השאלה לא ?

תן פרטים כגון איזה רמקולים - איזה רכב וככה תוכל לקבל תשובה .

הרמקולים MZ 690 פיור 6/9

http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7692319

סוג הרכב הונדה סיויק

ברמקל הרשון יש 4 יציאות כיאלו בצד ימין יש שתיים ובצד שמול יש שתיים

ככה גם בשני ..

קיבלתי שתיי כבלים של פלוס מינוס ..

וברכב שלי יש 4 כבלים בצד ימין יש 2 ובצד שמאול יש 2

ועכשו אני לא יודע מה הסדר .

פורסם

תעלה תמונות של הרמקולים שנוכל לראות את הטרמינלים שלהם כי זה נשמע שאו שיש שם יותר מידי או שיש שם גישור שאפשר או צריך לעשות בינם (או שאתה מבלבל בין טרמינל למשהו אחר).

מעבר לזה הרכב הוא סדאן או 5 דלתות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...