Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום אחר הצהריים שטפתי את הפולקס החדשה שלי עם מטאטא.

אז ככה, אני תמיד מנקה עם מטאטא, והמטאטא בעל שערות רכות, מתאים מאוד לשטיפת רכב, ככה שאף פעם לא נשרט הרכב.

הבן שלי שלשום סידר קצת במחסן, ושם בתוך הדלי איתו אני מנקה את הרכב, מטאטא אחר, שדומה מאוד למטאטא לשטיפת הרכב, אבל בעצם יש לו שערות קשות בהרבה, אפילו קשה יותר ממטאטא ביתי.

שטפתי את הרכב היום עם המטאטא הזה (אי אפשר להבדיל פשוט ! לא חשדתי), ולאחר ייבושו נהיה לי חושך בעיניים, כל הרכב בעל שריטות קלות, שבולטות רק בשמש, פשוט בסא לי לבכות, רכב חדש וכזה יקר !.

הצבע הוא שחור, ופחות רואים את זה מצבעים אחרים, אבל אם מסתכלים בשמש, בא לך לבכות.

את הרכב קיבלתי לפני כמעט חודש, ככה שהוקס לדעתי עדיין על הרכב.

השריטות לא עמוקות, ולא מרגישים מין חיספוס כזה על הצבע, אבל פשוט רואים שריטות קלות (בדיוק כמו ה"שריטות" העגולות שרואים על רכב חדש על מכסה המנוע, אבל ישרות).

האם לדעתכם אין מנוס, אלא לעשות פוליש ? או האם וקס יספיק ? אני מחר ינסה לצלם לכם את הנזק, אם המצלמה תוכל לתפוס אותו.

צבע שחור מטאלי, להזכירכם.

בבקשה, עזרו לי ! (ואל תמליצו לי דייטלינג, פה באזור אין מישהו נורמאלי שיעשה, ואני לא יבוא לקלין קאר, עד פתח תקווה, לעשות דייטלינג).

אלון

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בבקשה, עזרו לי ! (ואל תמליצו לי דייטלינג, פה באזור אין מישהו נורמאלי שיעשה, ואני לא יבוא לקלין קאר, עד פתח תקווה, לעשות דייטלינג).

אלון

אתה ממש טועה, יש את " דורשיין " בצפון, לא פעם ראשונה שאני עושה אצלהם טיפול, בכל פעם אני יותר מרוצה. ממליץ בחום.

www.durashine.co.il

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אתה ממש טועה, יש את " דורשיין " בצפון, לא פעם ראשונה שאני עושה אצלהם טיפול, בכל פעם אני יותר מרוצה. ממליץ בחום.

www.durashine.co.il

האם אין דרך אחרת חוץ מללכת לעשות פוליש ? (הרי זה מה שהם עושים לא ?)

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כדי להעלים את השריטות אתה צריך להסיר שכבה קלה מהלכה (תלוי בעומק השריטות , שטחיות זה סביב השני מיקרונים פחות או יותר) .

אתה יכול לנסות ווקס , אבל כדי שהווקס יעזור גם הוא יצטרך לבצע הסרה של מעט לכה (ברוב הווקסים , ממש כמעט כולם , התכולה כוללת גם חומרי שחיקה שונים הפועלים כפוליש) .

כך שלמעשה התשובה היא לא , אין פיתרון מלבד ביצוע פוליש .

מומלץ שהפוליש (ושאר החומרים שיבואו לאחר מכן כמו ווקס , ואני במקומך הייתי מנצל את ההזדמנות גם לעשות ציפוי גלייז "על הדרך") יעשה באמצעות מכונה , וכמו כן במקום מוכח (מבלי לזלזל , כמעט כל מקום יעשה יותר נזק מתועלת , עדיף ללכת למקום כמו קלין קאר או לפנות למקצוען כמו קוסטה , אני לא יודע לגבי דורשיין באופן אישי אבל שמעתי עליהם דברים טובים) .

לדעתי , אם השריטות סבילות - תשאיר אותן .

צבע שחור הוא ממש לא צבע שבו "רואים את זה פחות מאחרים" , להפך , על גבי צבע שחור השריטות הן הבולטות ביותר .

היות וקיים גבול לכמות הפולישים שניתן לבצע ללכה , עדיף שתשמור את הפוליש רק למקרה שבו באמת מצב הלכה נעשה בלתי נסבל .

אגב , אני מטיל ספק רב בעניין המטאטא הרך ונשמע שלאט לאט אתה תגלה עוד ועוד שריטות , אבל אני מקווה שאתה צודק .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
כדי להעלים את השריטות אתה צריך להסיר שכבה קלה מהלכה (תלוי בעומק השריטות , שטחיות זה סביב השני מיקרונים פחות או יותר) .

אתה יכול לנסות ווקס , אבל כדי שהווקס יעזור גם הוא יצטרך לבצע הסרה של מעט לכה (ברוב הווקסים , ממש כמעט כולם , התכולה כוללת גם חומרי שחיקה שונים הפועלים כפוליש) .

כך שלמעשה התשובה היא לא , אין פיתרון מלבד ביצוע פוליש .

מומלץ שהפוליש (ושאר החומרים שיבואו לאחר מכן כמו ווקס , ואני במקומך הייתי מנצל את ההזדמנות גם לעשות ציפוי גלייז "על הדרך") יעשה באמצעות מכונה , וכמו כן במקום מוכח (מבלי לזלזל , כמעט כל מקום יעשה יותר נזק מתועלת , עדיף ללכת למקום כמו קלין קאר או לפנות למקצוען כמו קוסטה , אני לא יודע לגבי דורשיין באופן אישי אבל שמעתי עליהם דברים טובים) .

לדעתי , אם השריטות סבילות - תשאיר אותן .

צבע שחור הוא ממש לא צבע שבו "רואים את זה פחות מאחרים" , להפך , על גבי צבע שחור השריטות הן הבולטות ביותר .

היות וקיים גבול לכמות הפולישים שניתן לבצע ללכה , עדיף שתשמור את הפוליש רק למקרה שבו באמת מצב הלכה נעשה בלתי נסבל .

אגב , אני מטיל ספק רב בעניין המטאטא הרך ונשמע שלאט לאט אתה תגלה עוד ועוד שריטות , אבל אני מקווה שאתה צודק .

המטאטא הרך באמת רך, יש לו שערות ממש כמו של בן אדם, אבל עומדות..

תשמע, השריטות סבילות, באמת שכאשר הרכב עומד במקום לא מואר אור ישיר (עומד בחוץ, אבל אין שמש ישירה על הרכב), בקושי בקושי רואים, אלא אם מתקרבים עם זכוכית מגדלת :shock:.

כשאתה מתקרב אתה קולט שריטות חלשות חלשות, אל מכסה המנוע יש מעט מאוד גם לבנות, גם כן חלשות בקושי רואים, והשאר לא רואים בכלל..

רק אחר הצהריים למשל, יש את האור הישיר הכתום החזק, אז רואים כל מיני קווים מעצבנים על הרכב, אבל זה רק בשעות אחר הצהריים..

אני חושב שאם חייב לעשות פוליש, כנראה אני ישאיר את זה ככה, עד הוקס הבא ... (או כמה וקסים אחריו, כואב לי לעשות פוליש על רכב בן פחות מחודש ...)

פורסם

אלון, לדעתי לא נגרם לצבע הרכב נזק בלתי הפיך.

ניחוש שלי, המטאטא הסיר את שכבת הוואקס שהרכב הגיע איתה ומה שאתה רואה זה בעצם שכבת וואקס לא אחידה - זה הכל.

נסה למרוח וואקס לצבע מיטלי וחזור לדווח - נראה לי שזה יפתור את הבעיה (להזיק זה בטח שלא יזיק כי בוואקס כל המרבה הרי זה משובח).

בהצלחה.

פורסם
אלון, לדעתי לא נגרם לצבע הרכב נזק בלתי הפיך.

ניחוש שלי, המטאטא הסיר את שכבת הוואקס שהרכב הגיע איתה ומה שאתה רואה זה בעצם שכבת וואקס לא אחידה - זה הכל.

נסה למרוח וואקס לצבע מיטלי וחזור לדווח - נראה לי שזה יפתור את הבעיה (להזיק זה בטח שלא יזיק כי בוואקס כל המרבה הרי זה משובח).

בהצלחה.

כנראה שאתה צודק בהחלט.

ממש לא רואים את השריטות, הם כל כך חלשות..

המליצו לי בפחחות של המוסך המורשה לבוא בעוד כחודשיים לעשות וקס על חשבונם, ולדעתם השריטות יוסיפו להיחלש אחרי כמה רחיצות.

תודה לכם !.

פורסם

קפוץ לדורשיין שייתן לך חוות דעת, אין טוב ממראה עיניים.

אל תשכח לעדכן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...