Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמה רשת KENVELO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש עדיין סניפים של הרשת בארץ,במידה וכן האם מישהו יכול לכוון אותי לסניף באזור המרכז

תודה

פורסם
פשטה ת'רגל...

אני לא מתפלא

אף פעם לא מצאתי שם משהו, לא מצאתי פריט אחד שמוטב שאקנה, אין לי כלום שלהם.

וסביר להניח שאני לא היחיד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתחילת הדרך שלהם בארץ דווקא היו להם בגדים לא רעים בכלל. אחר כך הם התחילו לאבד את הכיוון ותוך עונה או שניים כבר לא הצלחתי למצוא כלום בחנויות שלהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תחילת הדרך שלהם הייתה בארץ, זאת רשת ישראלית :-D

הבעלים, דני חימי ודוד דהאן, שני אנשי עסקים שלוקחים כל פעם הלוואות עתק לכיסוי הגרעונות המטורפים של החברה יוצרים גרעון חדש מכריזים על פשיטת רגל, לוקחים הלוואה חדשה לכיסוי הגרעון ווממשיכים הלאה.

רק למען הרקורד ובשביל שנבין במה דברים אמורים, אותו דני חימי הוא נתנייתי מבטן ומלידה וחבר ילדות של פרנסואה ואסי אבוטבול ונחשב לבן בית בבית פליקס וצרלי אבוטבול.

מאז הקמתה ב 91 היא החליפה בעלות (אבל תמיד נשארה בשליטה של הנ"ל) 7 פעמים!:shock:

כיום אני כבר לא בטוח שחימי עדיין שם, היה נסיון להדיח אותו מהמנכ"לות והוא סרב והביא שומרי ראש בכדי להגן עליו ועל התפקיד :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היכרות אישית עם נציגות הרשת בארץ (כשהייתה) וחפירה זריזה לתימוכין בגוגל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בתחילת הדרך שלהם בארץ דווקא היו להם בגדים לא רעים בכלל. אחר כך הם התחילו לאבד את הכיוון ותוך עונה או שניים כבר לא הצלחתי למצוא כלום בחנויות שלהם.

:mm_yeah:

אתם רוצים לאמר לי שאין כבר חנויות שלהם בארץ?

ROOONEEYY

פורסם

חשבתי שזה על שם הדוגמן האיטלקי KEN VELO :lol:

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

החברה הישראלית התחילה את דרכה בצ'כיה.

5 שנים לפני שבארץ הכירו את השם בכיכר המרכזית בפראג הייתה חנות שלהם שאני הבאתי ממנה כמה סווטשרטים.

מאז הכניסה לשוק בארץ - הבגדים שלהם נוראיים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

רק למען הרקורד ובשביל שנבין במה דברים אמורים, אותו דני חימי הוא נתנייתי מבטן ומלידה וחבר ילדות של פרנסואה ואסי אבוטבול ונחשב לבן בית בבית פליקס וצרלי אבוטבול.

אז ?....

מי שחבר ילדות של משפחת אבוטבול אוטומטית הופך לאדם סוג ב' או שלילי ?

הערה די מטופשת בגירה,וזה לא אופייני לך בדרך כלל.

בתור אחד שיש לו במקרה היכרות עם דני חימי (ולשמחתי אין לי כל קשר ישיר או עקיף למשפחת אבוטבול המכובדת) אני רק יכול להעיד על כמה דברים:

1.התקשורת מרבה לסלף ולהמציא דברים.

2.דני עדיין אחד מהבעלים של רשת KENVELO.

3.הרשת לא פשטה רגל בארץ,היא פשוט לא הצליחה ולכן סניפיה בארץ נסגרו.

4.בחו"ל הרשת דווקא עושה חיל (בין היתר בארץ בה התחילה).

5.אותו דני חימי עצמו, עושה חיל יופי בחו"ל בעסקים אחרים.

לא תמיד צריך לשתות בשקיקה את כל השטויות שהתקשורת מפיצה,לא מעט פעמים הרצון לאייטם מפוצץ עושה עוול לאנשים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני עם עידן, אני מכירה איש שמתפקד בתור טייס במילואים, איש חינוך וחבר מועצת עיר באחת מהערים במרכז שפעם היה לו קשר עם זאב רוזנשטיין (היו חברי ילדות - למדו ביחד בכיתה).

זה הופך אותו לאוטומטית אדם שצריך לחשוד בו?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...