Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש לי מאזדה 323 שנת 98.

המנוע כבר בסוף דרכו והומלץ לי במוסך לבצע ניקוי סעפת יניקה.

הוא רצה על זה כ700 שקל ולפי הבנתי אפשר גם לעשות את זה בבית בעזרת ספרי קורבורטורים..

 

רציתי לדעת אם מישו יכול לתת לי הסבר איך לעשות את זה והכל?

יש לי קצת ידע במנועים ואיפה כל דבר פחות או יותר אבל עדיין אני צריך הסבר איך לעשות את כל התהליך ומה צריך.

 

תודה מראש.

מתן.

 

אם זה חשוב מדובר במנוע 1800 של מאזדה אחרי כ260K

פורסם

השאלה היא האם השרות שהמוסכניק מציע כולל פירוק וניקוי יסודי של סעפת היניקה עם בית האויר ובית המצערת ולא רק ספריי קרבורטור.

לדעתי יקר.. תחפש..

פורסם

אני לא מתכוון להשקיע על המנוע את ה700 שח האלו.

 

בשרשור שפתחתי כאן בעבר הועלו תמונות של עשן המנוע והמנוע עצו ולפי מה שאמרתם יש לו בוצה שחורה וגם לא כדאי לעשות לו אוברו בגלל מצבו והטיפול שעבר(טיפולים לא סדירים..)

 

אז שמעתי שפשר לעשות את זה פשוט בבית עם ספרי קרבורטורים ומסיר שומנים..

השאלה שלי היא איך מומלץ לעושת את זה ומה צריך.

×
×
  • תוכן חדש...