Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחותי התחילו בעיות עם המחשב. המחשב נדלק ואחרי כמה דקות או פחות קורה דבר מוזר. נעלמת התמונה, העכבר נכבה, המקלדת דולקת והמאוררים עובדים. אם אני מכבה את המחשב מהמתג הראשי כמו תמיד, המחשב נכבה אבל המקלדת ממשיכה לדלוק. ( NUM LOCK או CAPS LOCK , תלוי מה היה המצב לפני הבעיה ) ניקיתי את כל האבק והמחשב לא מתחמם.

המחשב של איבורי, אחריות כבר אין. ראיתי את השירשור על המחשב הנכבה של איבורי ואין שם משהו שיעזור לי.

אשמח לעזרה :)

פורסם

נשמע כמו בעיית התחממות למרות הכל,

תיכנס לביוס ותבדוק את הטמפ' של המעבד והלוח אם, במשך כמה דקות ותראה שהן לא עולות מעבר ל 70 מעלות (תלוי בסוג מעבד).

פורסם

זה התחיל סתם ככה ביום אחד?

התקנת כרטיס לפני כן במקרה? הוצאת כרטיס?

התקנת תוכנה כולשהי? דריבר?

ניקת את המחשב מאבק ולאחר מכן זה התחיל?

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

יש כמה אפשרויות, אך מהתיאור נראה לי בעיקר קשורות לעניין החשמל, דגם לוח האם יכול להיות נחמד אם תרשום בצירוף שאר הרכיבים הקיימים במחשב.

כשאתה בביוס בודק את טמפ' המעבד, בדוק שהמתח שמתקבל בכל הפרמטרים תקין.

הסתכל מסביב למעבד, קיימת שורה של קבלים גדולים, בדוק אם הם נפוחים.

נסה להחליף ספק ותראה אם תופעה זו חוזרת.

נסה לבדוק את מה שרשמתי, תחזור עם תשובות ומשם נהיה יותר חכמים.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בביוס הטמפ' עומדת על 47-49 מעלות C.

קבלים שלמים. ספק אין לי שם להחלפה ככה סתם.

ישבתי מול הביוס 10 דקות וצפיתי בטמפ'. היא קבוע אבל לפעמים עולה ל111 מעלות C לשניה וחוזרת ל49. בשניה ולא בהדרגה. לא קורה כלום באותו הזמן.

לוח MSI, של IVORY כמובן.

פורסם

המסך תקין?

במחשב של אחותי קרה דבר דומה, לאחר שהאשמתי את כל העולם, גיליתי שפשוט יש תקלה במסך LCD.

וזה אחרי שהפכתי את העולם, החלפתי לוח אם בחדש ולמעשה כל רכיב אחר במחשב.

אם המסך תקין , הפייבוריט הבא: התחממות מעבד. אם גם כאן לא הבעיה, כנראה לוח אם. (אף פעם לא אהבתי את MSI)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קשה להעריך כך בשלט רחוק האמת, אבל אני אספר לך סיפור מעניין,

3 אנשים שאני מכיר ביקשו שאני אעזור להם להתקין חלונות בזמנו, שלושתם קנו את המחשב שלהם באייבורי,

לשלושתם היה לוח של MSI, שלושתם החליפו את הלוח ללוח אחר באחריות אחרי שגילו כי הלוח מקולקל,

מה שאני לומד מכך על איבורי שהם לא מבצעים בדיקות למחשבים לפני שיוצאים מהמעבדה ומטרטרים את הלקוח.

ועכשיו אחרי הקדמה זו, בחזרה למחשב שלך, תנסה להחליף ספק אם יש לך אחד זמין.

לאט לאט אנחנו מתקדמים לקראת הבלתי נמנע, החלפת לוח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כנראה שאיכות הלוחות של MSI לא מתקרבת לרמה הגיונית.

כיום במודעות של אייבורי רשום שניתן להוסיף עוד 30-40 ש"ח ולשדרג ללוח של ASUS / GIGABYTE,

אני מציע לעשות את זה "על עיוור" . זה יחסוך הרבה בעיות בעתיד.

(כל זה בהתחשב שבאמת אתם חייבים לקנות באייבורי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לצערי, על מנת לבדוק לעומק את הבעיה שלך, תצתרך להחליף ספק כוח, על מנת לשלול בעיה זו, להחליף זכרונות, להחליף כרטיס מסך וכך הלאה. מה שאומר, להביא לחבר שיש לו חלקים שונים לבדיקה או שפשוט לנסות להשיג כמה חלקים מחברים ולהתחיל בבדיקות. בשורה התחתונה, ניתן לבצע כמהלך נוסף גם כן, פירמוט המחשב ועדכון דרייברים (למרות שזה לא מה שאמור לפתור את הבעיה, אבל תתפלא, זה עוזר לפעמים).

• תוכן חדש...