Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שלט במבחן


udi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שצויין הנסיעה אינה חוקית אלא למטרות מובהקות, אם חו"ח יקרה לו משהו חקירה הכי בסיסית תעלה שימוש לא מורשה בשלט הוא ישאר עם ..... ביד וללא פיצוי בגין נזקיו.

 

לכן הוא ממשפחת גואטה, מי מתעסק

הוא היא והם יוצרים את האני

פורסם

צוינו כאן המון פרטים נכונים אך גם המון פרטים לא מדויקים. אני אנסה לעשות קצת סדר בדברים. אני נוהג להשתמש מידי פעם

בשלטים במבחן.

 

לכל שלט במבחן חייב להיות מצורף "יומן נסיעות" בו נרשמות כל הנסיעות שבוצעו בלוחיות. היומן כולל את הפרטים הבאים:

מקום ושעת תחילת הנסיעה, מקום ושעת סיום הנסיעה, מטרת הנסיעה(צריך לציין אחד מהסעיפים בתקנה 293-יפורט בהמשך) , פרטי הדרך, מספר הנוסעים ברכב (מוגבל עד 4 נוסעים בסך הכל), שם הנוהג המורשה להשתמש בשלטים, סוג הרכב, מספר הרכב, מס' מנוע ושילדה.

 

 

באשר לעלויות:

יש להצטייד ברישיון סחר שעולה 1,246 ש"ח לשנה - זה התנאי להחזיק לוחיות במבחן.

יש להצטייד בתעודת ביטוח שתכסה את סעיף 25 "שלטים במבחן" מכסה נזקי צד ג' בלבד עולה 3.374 ש"ח לשנה.

 

 

להלן התנאים לנסיעה ברכב עם שלטים במבחן לפי תקנה 293 כפי שמצויין ברישיון הסחר:

 

1. בדיקת רכב או ניסויו כשהוא הולך ונבנה או לאחר שנעשו בו תיקונים.

2. ניסוי רכב בשביל אדם העומד לקנותו או הסעת הרכב על פי דרישתו של אדם כזה לאיזה מקום שהוא לצורך בדיקה או ניסיון.

3. הבאת רכב שנמכר ממקום מכירה למקום שיעד לו הקונה.

4. הבאת רכב לבית מלאכה או לבית חרושת שם עומדים לבצע בו תיקונים, או החזרתו מבית מלאכה או מבית חרושת כאמור.

5. הבאת רכב לאחר שנבנה לנמל ולתחנת רכבת או למרכז המכירה של בית החרושת.

6. כל מטרה אחרת שרשות הרישוי תראה אותה כמטרה מסחרית.

 

אני נוהג להשתמש מידי פעם בשלטים שאני משאיל עבור שינוע רכב האספנות שלי, אני מקפיד למלא את "יומן הנסיעות" ורושם כמטרת הנסיעה "נסיעת מבחן", עד עכשיו לא היתה אף פעם בעיה.

 

גם אני מכיר כאלו שנוהגים להשתמש בדרך קבע בשלטי מבחן ברכב קבוע לנסיעות יומיומיות, אם מקפידים למלא את היומן ולתלות את השלטים (פעולה המעניקה לך את הביטוח) אין כל מניעה חוקית לעשות זאת. אין הגדרה בחוק שאסור להשתמש בשלטים לרכב ספציפי יותר ממספר ימים מוגדר. להבנתם של המשתמשים הם "בונים" "ובוחנים" את הרכב לתקופה ארוכה.

בעלים גאה של גולף GTI 1980 וגולף 1991 GTI. מחפש עוד גולף לחלקים/שיפוץ.

  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני עובד בסוג של מוסך. ובזמן העבודה אנחנו עובדים הרבה אם רכבי מרצדס שאנחנו מעבירים לממקום למקום.{ערים שונות. אומנם קרובות}

אני בתור שכיר, בן 25, שיש לי רישיון פשוט לפרייבט. ואין לי שום תעודת שוכר או משהו כזה . האם מותר לי לישתמש בשלטים האלה?

 

תודה רבה ושבת שלום

×
×
  • תוכן חדש...