Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלו לי בראש כמה וכמה תהיות במהלך חיפושי לסאב ולמגבר המיוחל שישבו לי באוטו ועלתה לי המחשבה הבאה :

חשיבותו של המגבר ביחס לחשיבותו של האלמנט ( הסאב לצורך העסק הנ"ל) היא נחותה יותר הרי מה שנותן את "גוון" הסאונד בסוף הוא האלמנט .

כמובן שהנקודה הזו נכונה כול עוד שהמגבר והסאב מתואמים מבחינת הספק ,לדוגמה שהמגבר לא יהיה 1000 וואט והסאב 300 בהתנגדות X כשהגיין כמעט פתוח על מנת שלא לשרוף את האלמנט .

בנוסף תהייה נוספת שעלתה לי היא שמומלץ שהמגבר יהיה מעט יותר חזק מהסאב על מנת שאם נרצה לנצל את הסאב על תומו ללא עיוותים ,כי בסוף הגיין של המגבר האות נקטם .

עכשיו אני רק רוצה לדעת האם דרך החשיבה שלי נכונה , והאם הנקודות האלו יעזרו לי בבחירה של הסאב והמגבר ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

קו המחשבה שלך לא לגמרי נכון

לא נכון שחשיבותו של המגבר היא פחותה מזו של הסאב מפני אפילו אם תשמור רק על התאמה של הספקים בין המגבר לבין הסאב אך המגבר יהיה באיכות ירודה אתה עדיין לא תקבל צליל איכותי ברמה שהסאב יכול להוציא , יתרה מזאת כל מגבר יש לו את הצליל האופייני לו וזה נכון גם לגבי כבלים של RCA

בקיצור העניין הוא לא כזה פשוט - השאלה היא עד כמה אתה רוצה להיתעמק בזה ? :-D

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

מגבר איכותי חשוב לא פחות מסאב איכותי.

הרמות הסופיות של המגבר, וגם ה PRE AMP , הם שקובעים את סוג הצליל של המגבר עצמו.

אלכסנדר, כל RCA יש צליל משלו?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מגבר איכותי חשוב לא פחות מסאב איכותי.

הרמות הסופיות של המגבר, וגם ה PRE AMP , הם שקובעים את סוג הצליל של המגבר עצמו.

אלכסנדר, כל RCA יש צליל משלו?

אני לא רוצה לרדת ללהשוות בין RCA של 700 דולר ל RCA טוב , זה סתם להיכנס לקטנות מידי בשבילי .

השאלה היא מזה מגבר איכותי ?רוקפורד ? אודיוסון או מקינטוש ? או בכלל L.A. ? או הכוונה לזבל סיני שנמכר בתחנה המרכזית בת"א?

שוב השאלה חוזרת על עצמה על סאב ? כשבסאב מתווספת השאלה של גוון הסאונד ..

לדעתי האלמנט הוא מה שיצור את גוון הסאונד הסופי , השפעת המגבר היא מינורית לעומתו לדעתי .

כשאני מסתכל אז אני מתסכל על השרשרת של מגבר ואלמנט ולא על דברים אחרים כמו ה HU .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...