Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעויות בדו"ח חנייה משטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

קיבלתי דוח חנייה ביום שבת באחת בלילה, כאשר חניתי לשפת מדרכה המסומנת כחול-לבן, אולם מסתבר שהיה שם שלט שאומר כי שני המקומות הם לנכים. (אין סימון על הכביש לכך, רק השלט שעמד מאחורי הרכב שלי).

הדו"ח התקבל ברחוב מסויים אולם השוטר רשם את שם הרחוב עם טעות באות הראשונה, מה שאומר שכמו שהוא כתב - אין רחוב כזה. בנוסף בסכום הקנס הוא רשם במילים "חמש" בלבד ולא חמש מאות.

יש לי מה לעשות עם שני הנתונים האלה על מנת לפסול את הדו"ח?

פורסם

לצורך הדוגמה, אם הוא כתב רחוב ערצל או גרצל במקום הרצל, יקבלו שמדובר בטעות סופר ויתקנו זאת.

לגבי הסכום: הוא כתב גם במילים וגם בספרות את אותה שגיאה ?

בכל אופן, אם תשלח עירעור על הדו"ח - יתכן ולפנים משורת הדין יבטלו אותו רק מן הטעם שמדובר ביותר מידי תיקונים, אבל גם זה בספק.

לענין החניה - תמרור קובע לפני כל סימון על הכביש. תזכור את הכלל הזה תמיד. לא משנה מה צבוע או לא צבוע על הכביש, התמרור קובע יותר.

בת"א יש אזורים שלמים הצבועים כחול לבן. אנשים מגיעים אחה"צ ושמחים למצוא מקום פנוי. הם מפעילים איזי-פארק וכד', יוצאים לבלות, חוזרים ומוצאים דו"ח על השמשה.

הדו"ח הוא על זה שחנית במקום השמור רק לדיירי הרחוב בעלי תווית, משעה 17:00.

איפה זה היה כתוב ? - על התמרור בתחילת הרחוב.

גם שילמו דמי חניה באיזי-פארק - וגם ישלמו קנס.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לצורך הדוגמה, אם הוא כתב רחוב ערצל או גרצל במקום הרצל, יקבלו שמדובר בטעות סופר ויתקנו זאת.

לגבי הסכום: הוא כתב גם במילים וגם בספרות את אותה שגיאה ?

בכל אופן, אם תשלח עירעור על הדו"ח - יתכן ולפנים משורת הדין יבטלו אותו רק מן הטעם שמדובר ביותר מידי תיקונים, אבל גם זה בספק.

.

הוא טעה באות הראשונה של הרחוב, רשם "ה" במקום "א" בשם הרחוב. (טעות סופר, אבל עדיין...)

לגבי הסכום - אני מצטט מהדו"ח:

את הקנס שנקבע לעבירה בחוק, בסך 500 ש"ח (חמש) --> סכום הקנס במילים.

כלומר במספרים הוא רשם 500, במילים "חמש". יש לי משהו לעשות עם זה?

פורסם
אם היה שם תמרור אחד אזי הוא מתכוון לחנית נכים אחת בלבד.

אם היו מתכוונים לשתי חניות נכים היו מחוייבים לשים שני תמרורים.

ירון מאיר

או שפשוט מציינים בתמרור את מספר מקומות החנייה ו/או המרחק (לדוגמא - 6 מטר. 12 מטר. וכו').

לפותח השרשור - לא תצליח להתחמק על זה שבמקום ז'בוטינסקי הוא רשם ג'בוטינסקי.

וסביר להניח שגם לא על הסכום.

דוחות על חנייה בחניית נכים הם מהדוחות העירוניים הכי מוצדקים שיש.

חנית בחניית נכים? תשלם..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בת"א יש אזורים שלמים הצבועים כחול לבן. אנשים מגיעים אחה"צ ושמחים למצוא מקום פנוי. הם מפעילים איזי-פארק וכד', יוצאים לבלות, חוזרים ומוצאים דו"ח על השמשה.

הדו"ח הוא על זה שחנית במקום השמור רק לדיירי הרחוב בעלי תווית, משעה 17:00.

איפה זה היה כתוב ? - על התמרור בתחילת הרחוב.

גם שילמו דמי חניה באיזי-פארק - וגם ישלמו קנס.

.

לאבי זה קרה.

לאחר שליחת מכתב,הדו"ח הומר לאזהרה (בו הם אומרים שבפעם הבאה הדו"ח ישאר דו"ח-בלי המרות). הסיבה היא שהתמרור היה בגובה 3 מטר (אפילו יותר) והכתב היה קטן ולכן לא ניתן היה לראות את השלט מתוך הרכב כשאתה נכנס לחניה ובנוסף לכך הוא היה מכוסה למחצה העץ.

אבי שלח את הטיעונים הללו+תמונות+הוכחה לכך שהוא שילם באיזי-פארק והוא חנה שם כי הוא חשב שמדובר בחניה חופשית שרק צריך לשלם.

נ.ב לאחר מכן העיריה טיפלה בנושא- הורידה את השלט למטה יותר,הגדילה את הכתב והורידה את ענפי העץ ליד כדי שלא יפריע (כל הכבוד לעירית ת"א על דבר זה).

פורסם

"נ.ב לאחר מכן העיריה טיפלה בנושא- הורידה את השלט למטה יותר,הגדילה את הכתב והורידה את ענפי העץ ליד כדי שלא יפריע (כל הכבוד לעירית ת"א על דבר זה)."

1- העירייה החליפה את השלטים בכמעט כל העיר לבעלי כתב גדול וברור יותר.

2- בטח כל הכבוד. חנייה מדורגת במקום ה2 בהכנסות העירייה (דו"חות ותווי חניה). 170 מליון שקל בשנה לא הולכים ברגל..

פורסם

בכל עמדת טעינה של איזי-פארק, אפשר להוציא תדפיס של 5 החניות האחרונות.

שעת התחלה, שעת סיום, אזור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קבל ממני הצעה ולך איתה עד הסוף! לי היה מקרה דומה רק שבשם משפחה הא טעה קצת, לא שילמתי את הדו"ח ואפע"פ שמופיע לו מ"ז שלי לא נשלח לי עד היום דו"ח חוזר וביררתי זאת והוא לא מופיע בכלל ברישומים שלהם אז אל תשלם כי חבל על הכסף!!!

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

בהצלחה עוד שנה-שנתיים-שלושה, כשהעירייה תעביר את התיק שלך לטיפול חברת גבייה חיצונית.

• תוכן חדש...