Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת Audison LRX 1.400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומה , רומן , מה שזה לא יהיה

למה אתם ממשיכים לכתוב סאונד דאון? sound down?

כל כך קשה לכם בעברית, אז זה משקף גם את האנגלית?

sundown audio .

seriously.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

dragster לפי מה שהבנתי מהאתר של jl עדיף לתת ל12' אינץ w6 בין 300 ל-600 וואט rms,וכאשר נותנים לו מעל 600 וואט אתה יכול לאבד את האחריות.

הנה כאן אפשר לראות את הטבלה שלהם לגבי כמה צריך לתת לסאב הזה:

http://mobile.jlaudio.com/products_subs.php?series_id=4

אז השאלה היא בכמה באמת צריך להגביר אותו בשביל שהוא יעבוד בצורה אופטימלית מבלי שאני ישרוף אותו?!

פורסם

זה נכון שעל הנייר יש עדיפות לקלאס AB על קלאס D מבחינת איכות אבל בפועל האם ההבדל שמיע ? עבור סאבים אני אישית בספק , ומנסיוני האישי ההבדל אם קיים הוא קטן מאוד . מה עוד שהיתרון בנצילות של מגברי D יכול בהמון מקרים להיות משמעותי יותר מאשר הקלאס.

אני עובד כרגע עם סאבים שהם סופר מדויקים ואני כמו גם מי שכבר זכה לשמוע אצלי יכול להעיד עד כמה הסאבים הרמונים עם שאר הסט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בטבלה שצירפת, או בחלקה התחתון, יש התיייחסות לrecommended continuous, כלומר אספקת X וואטים באופן רצוף וקבוע, בפועל זה לא קורה שהוא מקבל באופן רצוף וקבוע את המספרים האלו, [ולו רק בגלל שהההצהרה נמדדה ב 14.4V] ויותר מכך, תמיד עדיף להנחית ושיהיה רזרבות, מאשר חוסר.

אני חושב, ומסתמך על דעת רבים כאן, שהסאנדאון הוא מגבר מצוין שעושה היטב את העבודה, ובמחיר מצוין. אבל מה העניין להשוות אותו לאודיסון, מעבר לכך שזה מגבר class ab, ולא דיגיטלי, הגם שזה לא שמיע, זה נחשב איכותי יותר, מחברה שממוצבת במקומה, ולא בכדי..

השאלה מה אתה מחפש? הייתי ממליץ לך ללכת על הסאנדאון בלב שקט ובטוח.

פורסם
דווקא יש הבדל ... בסאבים מדוייקים אתה תשמע באס יותר שמן מקלאסD

בגדול קלאס D טוב ... בהחלט מספיק

בואו נעשה ניסוי .

שמישהו יביא מונו AB ברמה גבוהה ונעשה מבחן אצלי ברכב.

אם יש הבדל אז עם הסאבים שלי ישמעו את ההבדל בקלות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אופר כמה אתה חושב יהיה הבדל בצריכת חשמל בין מגבר קלאס AB ל קלאס D ? בו נגיד במגבר שהוא 400 ווט רמס . ההבדל בצריכת חשמל יהיה ברך 20 % , מ400 ווט . ההבדל אני לא חושב שאפשר להרגיש , ובצליל כן .

פורסם

לדעתי לשני המקרים יהיו חסרונות רומן:

קלאס AB יתקשה להזיז את הסאב בתדרים שדורשים זורם גבוהה

וקלאס D לפי התאוריה (הדמפינג היחסית נמוך) יתקשה להזיז את המברנה בזריזות הנידרשת

מסכנה? לא להכניס את הראש לסרטים :idea:

מגבר קלאס D חזק ואמין כמו המדובר כאן יתן תמורה מלאה (ולא רק מלא אלא מעולה) ברוב המקרים.

מגבר קלאס AB יתן תוצאה מעולה ומשתלמת כשמדובר בסאבים קצת יותר נצילים (כמו ה- ID MAX כפרה עליו :twisted:)

כרגע לדעתי צריך לחשוב על התקציב

סאנדאון 1000 = 2200 ש"ח

אודיסון 1.400 = 3000-3500 ש"ח

אני מעריץ לא קטן של אודיסון אבל זה לא VRX (וגם הוא לא שווה את הכסף המבוקש אצל רוב הסוחרים)

ה- LRX הישנים מגברים מאוד איכותיים אבל לא שווים חצי מהמחיר שלהם בארץ! בחו"ל המונו עולה 350-400 $ !

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מצטער שאני ככה לא נותן לאף אחד להשחיל מילה בנתיים אבל עם כבר AB קלאס אז לי יש המלצה שווה כל גרוש:

"לאוד אנד קליר" מתחילים לייבא מגברים של TRU!

במחירים ממש ממש הוגנים

מחיר חו"ל + מע"מ (משו בסגנון)

הנה דוגמא:

http://www.loudnclear.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=989745

תבקשו להביא לכם את המונו - S500 (כנראה שהמגבר הנ"ל מוציא קצת יותר מ- 500W RMS ב-2 אוהם - צריך לבדוק)

http://www.trutechnology.com/products/steel/s500.html

כאן תמונות של המגברים החדשים מהסדרה הנ"ל (באתר הבית זה לא ממש מעודכן)

http://www.diymobileaudio.com/forum/showthread.php?t=24069&page=77

ה- S500 מגבר ברמה של המיניבלוק של גנסיס לא פחות.

מגבר כזה לא רואה סדרות כמו LRX ורבים יעידו שגם VRX לידו לא מתמודד ראוי.

מחירו גם כן 800$ כמו ה- S44 (דהיינו 3000 ש"ח כולל מע"מ?)

ה- S45 טיפה יותר יקר (נושק ל- 1000$) אבל שווה יותר מכל דבר שיצא לי לנסות להשיג בארץ.

קניה מהנה.

מנואל.

פורסם

טוב, אני רק אתן את הסדר שלי בדברים כי יש כאן השתוללות:).

האודיסון LRX1.400 הוא מגבר מצויין, לא יודע אם ניתן להשיג אותו בארץ אבל את המחליף שלו ה1.1K ניתן להשיג ומדובר על מגברים מעולים.

הLRX1.1K מספק 1090וואט RMS ב1 אוהם, וכל זאת בשעה שהוא מגבר קלאס AB.

בכל אופן, את ה1.400 ניתן להשיג בחו"ל בגרושים.

בניגוד לישראלים, בחו"ל שיוצאת סידרה חדשה המחירים יורדים באופן משמעותי.

המגברים של סאנדאון הם מעולים, ומספקים את העבודה במחירים הוגנים ולא יקרים.

זה אפשרי להשוות אותם בגלל העוצמה(סה"כ מדובר במונובלוק), אך מכיוון שמדובר על מגבר קלאס A\B מול D, אי אפשר להשוות בינהם.

האודיסון 1.1K, איכותי יותר אבל מה לעשות הוא גם עולה פי 2.

אם כבר משווים אז את הSAE-1000 מול הLRX1.1K ולא ה1500.

לגבי המחירים של אודיסון, אז רק תחשבו שהחברה הזו קיימת מעל 20 שנה ושומרת על מיתוג גבוה בזכות תוצאות מעולות לאורך שנים, עקב כך גם תג המחיר היקר יותר.

אני בטוח שבעוד 20 שנה המחירים של סאן-דאון אודיו יהיו גבוהים בהרבה מאשר היום, וזה בגלל שהם לא נופלים באיכות מול חברות אחרות בשוק, הם פשוט חברה צעירה יותר.

עדיין מבחינת תמורה לכסף, אני לא חושב שתוכלו למצוא משהו טוב יותר מהסאן-דאון אודיו.

דבר אחרון,

מנואל- את סדרת הVRX של אודיסון מושוות לסדרת הBILLET של טרו.

הסטיל הם מגברים מדהימים במחיר שלהם, אבל מה לעשות, VRX הם עדיין לא:).

under construction..

פורסם

ניר אני מוכן להסכים איתך (בכל זאת לך יש "קצת" יותר ידע וניסיון)

אבל אתה חייב להסכים איתי שבארץ אין יותר מגברים ברמה הנ"ל של TRU S (עם כזאת תמורה למחיר)

שהם מגברי היי אנד שעולים סה"כ 3000-3500 ש"ח!

אין דבר כזה. :shock: (לא בארץ!)

ה- LRX 4.1K שלי עלה איזה אלפייה+ יותר וסה"כ לשימוש שאני עושה בוא ה- S45 היה נותן לי תוצאה כנראה הרבה יותר טובה..

מה שטוב במגבר שלי זה שהערוצים B (האחוריים יעני) הם יורדים ל- 1 אוהם ובגישום לסאב ב- 2 אוהם ניתן לקבל הספק "חביב" מאוד)

פורסם

איפה ניתן להשיג את ה- sundown sae1000d או את ה-sundown saz1500d ומה יהיה המחיר שלו לחדש?

ראיתי שיש ב-Loud and clear בזאפ,אבל רציתי לדעת היכן עוד או דרך מי אפשר לרכוש אחד משנייהם חדש?

פורסם

נראה לי רק רוני מייבא את המגברים האלו לארץ....ככה שתצטרך לקנות ממנו

אני קניתי את שלי ממנו SAE-1000D

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תוכן חדש...