Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו, אלו הדגמים הכי פחות יפים של גמדא, לא דומים לאף משאית קיימת, כנראה פרי דמיונו של איזה קיבוצניק...

הסדרה הבאה אחריהם, (הוויליסים, הטייגר, אפילו משאית בדפורד שכאלו כמעט לא היו בארץ) הרבה יותר יפים.

מה שעצוב זה שאף אחד בגמדא לא חשב לעשות דגם של סוסיתא... העיקר קראו לסדרה האחרונה "סברה"...

האמת, אני מחפש אנשים שיודעים קצת על ההסטוריה של המפעל הזה, אם מישהו מכיר מישהו...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אתה וודאי יודע, לגבי הראיונות של חיים שטיין, מקווה רק, שיגשים את כל מה שהוא מתכנן! בהזדמנות, אאחל לו שוב הצלחה (אפילו שהוא לא כ"כ אוהב את זה:wink: )!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה וודאי יודע, לגבי הראיונות של חיים שטיין, מקווה רק, שיגשים את כל מה שהוא מתכנן! בהזדמנות, אאחל לו שוב הצלחה (אפילו שהוא לא כ"כ אוהב את זה:wink: )!

השבוע הייתה התקדמות גדולה נמצאה חצי קוביה [אני מבקש שמי שגנב את החצי השני שיחזיר אותה :wink: ]

ונמצא גם בייבר סינגל

שנייהם לייד הבית

פורסם

חצי-יום "שיחקתי" עם המשאית - ניקיתי את כל האיזור המשאבת סולר ומסנן, וניסיתי להניע - עם האטר- מניעה לכמה שניות ונכבת... לא הוצאתי אוויר, ובלי זה כנראה, לא יניע - לא הצלחתי לפתוח הברגים על המשאבה - בפעם הבאה אבוא עם כלים יותר מתאימים! כשהניע לכמה שניות- נשמע כאילו מנוע דופק בטירוף- מעניין, לא שמעתי את זה, כשהניע בפעם הראשונה לאחר שעמד! בדקתי שמן - יש עדיין יותר מחצי! איזה שמן אני צריך להוסיף לו אגב, מישהו יודע?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שמוש באתר להתנעת מנועי דיזל, מצריך זהירות.

עודף אתר יכול לפוצץ את המנוע.

לא ניתן להתניע מנוע דיזל (במשאיות הישנות) במידה ויש אוויר במערכת הדלק.

יש גם אפשרות להוציא אוויר, ממערכת הדלק, באמצעות שחרור צינוריות הדלק היוצאות ממשאבת

ההזרקה, במקום ההתחברות לאינז'קטור. במקרה הזה אתה חייב לעשות פעולה זו בכל הצילינדרים.

אמנון.

פורסם

תודה! שבוע הבא מקווה להמשיך, עם יותר כלים, מקווה שלא גרמתי נזק כלשהו כבר עם האתר- לא ממש חסכתי בו בניסיונות ההתנעה...:?

פורסם

כמה אתר שמתה צריך לשים בעדינות שתי לחיצות עם תשים יותר מידי המנוע יכול להנעל לכמה דקות זה שהוא דפק זה רק בגלל האתר פעם הבאה מומלץ לנסות קודם בלי אתר ואם לא מניע אז אם קצת אתר[2-3 לחיצות קטנות ]אל תישכח להוציא אוויר גם מהפילטריים

פורסם

אז, בסוף הוא החליט לשמור אותו? - יפה, כי מקודם, לא היה בטוח, או למעשה, כמעט היה בטוח, ששולח אותו לברזלים (אני מתכוון ל-B61)! אני ביקשתי ממנו את ההגה שלו בשבוע שעבר (בין היתר, אני אוסף הגעים מעניינים), אבל אמר לי, שכנראה יש מישהו, שרוצה אותו! אני אשמח, אם באמת ישופץ!

פורסם

רגע רגע יש הבדל בעי לא יגורט לברזל ללשמר. בא נהיה מציאותיים הכסף היום של כמעט 600 שקל לטונה ברזל נקי בשער המפעל באשדוד ללא שאלות קוסם לרבים ,אם תיקח בחשבון ששלדת משאית בן 6טון ל11טון,בקשר לגלגל ההגה יש עוד מאק אחד כזה זרוק אני אבדוק אם נשאר ההגה,דרך אגב ההיתי אצל הבחור בבית והוא אספן דגמים רציני של משאיות ומנופים,

Icam0022.jpg

Icam0023.jpg

Icam0028.jpg

פורסם

NO SHIT! :shock: לבחור באמת יש חתיכת אוסף של מנופים, הייתי אומר! מגניב! ואודה לך, אם תבדוק באמת את הנושא של ההגה! כמו כן, גילית עוד משהו מעניין בנושא שדיברנו בפרטי (אם כן- אנא גם המשך בפרטי). תודה!

פורסם

שרוליק

איפו אוספים תמונות כמו שיש לחבר שלך מאחורי המנופים ? :roll:

בשמחות

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
שרוליק

איפו אוספים תמונות כמו שיש לחבר שלך מאחורי המנופים ? :roll:

בשמחות

ישי

כן, הא! לבחור יש בהחלט אוסף בסיגנון "אחר", הייתי אומר! :shock::-P

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...