Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, אחרי ניסיון לא מוצלח של יום שישי לקחת את המשאית מהמוסך- היום באתי עם שני מצברים וחבר-מלווה ל"סיבוב השני". כמובן, ולא לפני, שווידאתי עם הפאנוס, שהמשאית אכן מוכנה לנסיעה, ושלא יהיו לי הפתעות.

אז, חיברתי את המצברים (שהתגלו כקצת חלשים, אבל מילא...), המנוע התעורר לחיים, ויצאנו לדרך.

"הפתעה" הראשונה התגלתה כבר מהתחלה- מנוע מעשן ברמות מטורפות (ובמוסך לא ניתן היה לראות את זה)- כל מי שנוסע לידי, מסמן לי שאני משוגע... מילא...

האוטו לא מגיע ליותר מ-50, ואז עדיף לא להיות לידו, אלא אם אתם אוהבים להיות בתוך ענני עשן8) .

מילא...

טוב, במהירות המסחררת של כ-50 אני מגיע לרמזור לפני פסי הרכבת, יש לפניי שיירה של מכוניות, העומדות באדום- ואז מתגלה "מסמר הערב"- אני לוחץ ברקסים, ו...........כלום לא קורה!!!:shock: טוב, אני מושך בלם יד- עדיין כלום לא קורה!!! תוך תפילה, שלא יהיה לי אף אחד מימין (במראות המעפנות "המקוריות" (לעזאזל ה"מקוריות" הזאת!!!) לא רואים ממש הרבה) אני שובר (עם אפשר ליקרוא ככה לכמה סיבובים טובים) את ההגה, ומצליח להיתחמק איכשהו הצידה, שוב שובר הגה, הפעם כדי לא להיכנס במעקה- בכ"ז, אני לא רוצה לשבור את התא לגמרי, ומשאית ניתקעת עם מנוע כבוי בשוליים... אופףףףףףף..... כולם בחיים!

המטומטמים האלה נתנו לי לצאת מהמוסך מבלי לבדוק ברקסים בכלל! לשאלתי, למה- התשובה הייתה- היה מאד מלוכלך, אמרתי לך, שתשטוף קודם!

לך תבין אנשים....

בקיצור, עכשיו, אחרי שתפסתי גרר, ש"עשה לי טובה"- ב-500 ש"ח לקח לי אוטו חצי קילומטר, המשאית נשארה תקועה עד הבוקר ליד המוסך הסגור, 20 מטר ממיגרש של סוחרי הברזל, שאגב, עובדים בלילה, והם כל הזמן הסתובבו מסביבי כשהורדנו את המשאית מהגרר, עם המבטים המאוהבים!!!:x:evil: לכל הרוחות!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולא המנוע גמור?

בכל מיקרה, היום הוא היה "נורא מופתע", כששאלתי, למה לפחות לא הזהיר אותי על הבעיה במנוע ובבלמים: "מה אתה רוצה- לא עשיתי איתה סיבוב, ולא הרצתי מנוע כדי לבדוק"!!! ומה בדיוק אני ביקשתי לעשות?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני לא חושב שצריך כל כך מהר להרוג את המנוע צריך דבר ראשון להסתכל על הפחיות שמתחברות למשאבה אולי שבורות אולי סדוקות אחר כך לבדוק כיון הצתה ובדיקת קומפרסיה

קצת מסוכן לסמוך על מוסך כזה. בהתחלה שהוצאת אותה לכביש היה ברקס ?

יש לאוטו אגזוז ברקס נכון ?

יש עוד צ'יפטיין מכלית עומדת לפני שיפוץ על יד כביש מרכזי בארץ

פורסם

אל תספיד עדיין את המנוע, ברכב שעמד הרבה זמן טבעי שלפחות בהתחלה יהיה כמות עשן גבוה...לגבי המוסך....אני הייתי.....ו.......ואח"כ...וגם........שילמדו, דבר איתי לעזאזל יש לי משהו בשבילך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

המנוע משנה את הטורים בצורה תקינה, כלומר- כשנותנום גז- הטורים עולים, כשעוזבים- יורדים. כאשר משלבים הילוך- מרגישים איזושהי חולשה, בהילוכים הגבוהים יותר, כאילו מנוע לא סוחב. השאלה- כמה זמן הוא אמור לעשן? כלומר, הניעו אותו במוסך כמה פעמים, וגם נסעתי איתו כ5-10 דקות, תוך לחיצת גז "בריאה"! נישמע הוא, אגב, לדעתי בסדר- עובד חלק, ולא שומעים דפיקות, או משהו, אבל מה אני מבין?

אגב, המוסך הזה אמור להיות אחד מהאחרונים, שמכירים את המשאיות האלו, ויש לו מלאי בשבילן, וזה מה שעצוב בעניין! אני כבר לא אעבוד איתו, זה בטוח, נראה שפשוט שם זין על הלקוח קטן והמזדמן, וחבל!

רן, אני לא מוצא זמן לכלום, אשתדל להיתקשר אליך היום, תודה!

פורסם

המנוע לא מזייף, איך בסרק הוא גם מעשן, הקלאץ בסדר לא מחליק ?

אבא שלי עבד על משאיות כאלה שהם עוד נסעו. ולפי מה שהוא זוכר צריך להיות משאבת דלק סימס כמו בפורד שלך רק שהיא מורכבת קצת שונה

צריך להיות אצלנו בבית משאבת עזר חדשה של ציפטיין

פורסם

לא נשמע מזייף. גם בסרק מעשן, אבל הרבה פחות. הקלאץ לא נראה מחליק.

פורסם

האוטוקר הוא עם רשיונות וטסט ומותר ויכול לנוע על הכביש אני חושב שהוא היחידי בארץ משנת 63 עם מנוע מקורי בעל 30000 קילומטר על הספידומטר והסיבה שהרכב הזה היה ממשלתי ולא יצא מהמפעל בדימונה אלא פעמיים בשנה להכנה לטסט בבאר שבע.היום הוא שייך לבעל חברת משאיות ומנופים בחולון ועוד נראה את הסוס הזה מסתובב בארץ,

פורסם

הנה לפני שבת ,כמה מהמכונות של שנות השישים, הנה הטיוליות שאתם נסענו גם לטיולים שנתיים וגם לים,בראש הוולוו לסוגיו אז היו 485 N86 ו88 ומאחוריו הקלידסדייל וגם הצייפטיין ,ההבדל בן הציפטיין וקלידסדייל הוא המנוע וגודל הצמיגים,

Icam0001.jpg

פורסם

והנה תמונה משנת 67 בכניסה לנמל אשדוד, רואים וולבו 485 קבינה מרכבים של מסילות רחובות ,חלק מהמשאיות הגיעו רק עם אף ושלדה ואת תא הנהג בנו במפעל מרכבים, אז הם היו בשני צבעים, האף והכנפיים באדום והתא נהג באפור ,קבינה מאד מרווחת באותם ימים ,לידו דודג פרגו משנת 58 רכב מאד נפוץ אז ,משמאל לילנד אלביון שנקרא בארץ בולדוג ,על המכללים של האלביון יוצר בארץ הקבינה עם האף של הצפטיין,מאחורי הוולבו רואים שני לילנד ביבר ,לידו מאן וגם קליסדייל,

Icam0003.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...