Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי היה בדיוק בעיה כמו שלך רק שלי יש קוילאוברים של v-maxx הבעיה שהיה לי זה שצד שמאלה היה נמוך יותר מצד ימין ובגלל זה הרכב היה מושך שמאלה ושאני האיתי לוחץ גז חזק הרכב היה מושך ממש חזק

סיאט איביזה קופרה 1.8T 20VT

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה מצב הצמיגים אצלך מבחינת גיל ?

כמו כן, האם תוכל להעלות לכאן את הדף של כיוון הפרונט לאחר החלפת המתלים ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הוא כתב ב-VAG שהחליף צמיגים בעקבות התקלה.

לשרון - יכול להיות שגובה הבולמים שוב השתנה?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

בדקתי והכול שווה מקדימה 53 וחצי ס"מ ואחורה 54וחצי ס"מ לא יודע כבר מה לעשות:evil: מה שכן דברתי עם גיא על הבעיה וגיא אמר לי שסתאדביליזרים שבא עם הקוילאובר צריך להיות יותר ארוך מהמקורי של הרכב ואצלי המקורי יותר ארוך

4ad55dc62d.jpg

פורסם

שרון

1. מודדים את הגובה ע"י מדידה בין החלק העליון של הג'אנט לחלק התחתון של הכנף בכל גלגל, כשהרכב על משטח פלס.

2. האם תוכל לרשום את כל הזויות של כיוון הפרונט באם עשית לאחר ההתקנה.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אמרת שהלכת לכיוון ממוחשב ולכן היית אמור לקבל פלט המפרט את כל הכיוונים.

במידה ולא קיבלת פלט כזה, חזור ודרוש פירוט מלא.

אגב, בכיוון פרוט אמורים לתת לך גם מידע לגבי הסרן האחורי - מידע זה חשוב במקרה זה כיוון שהרכב מושך שמאלה בתאוצה.

פורסם

כיוון פרונט רגיל זה בסדר, הבעיה היא שאז לדעתי אין לך פלט נתונים שאפשר להשוות.

אצלי יש חריגה בסרן האחורי שעלולה להיות הגורם לבעיה, במידה והיינו יודעים שגם לך יש חריגה דומה היינו יכולים לנסות להסיק מסקנות.

פורסם

היום חזרתי מכיוון פרונט ואמרו לי שהמוט קישור של ההגה צד שמאלה עקום המוט מתחבר בין ההגה לתפוח שבגלגל האים זה יכול להיות מיזה?? אני הזמנתי מוט חדש+עבודה בסיאט 840 שקל מחר זה יהיה.. והיום שאני חושב אז לפני איזה חודשיים אני נפעלתי לבור קטן וקיבלתי מכה בצד שמאלה:-(

פורסם
המוט הוחלף והרכב עוד מושך שמאלה אני חושב שזה הבולמים:evil:

אולי אתה שמן וכשאתה לבד ברכב האיזון מופר ואז הוא מושך שמאלה.:lol:

שים מישהו רזה מאחורי ההגה, עבור לכסא הנוסע ואם הרכב מושך ימינה אתה הבעיה.:shock:

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...