Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי באיביזה גם נתקלתי באותה בעיה אחרי הרכבת קוילאוברים,חזרתי אחרי יומיים שלושה למכון,החליף לי רק גלגל אחד מאחורה לקדימה לצד שהיה מושך האוטו,וממש באותו רגע הרכב הפסיק למשוך לאותו צד.

כמובן שאחר כך גם החלפנו תצמיג השני,אבל זה חזר לי אחרי חודש שוב הבעיה של המשיכה לצד.

ומאז התרגלתי לtorque steer הבעיה שאצלי יש את זה גם ברביעי:x.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תופעה מעניינת ומבאסת.

אצלי באיביזה גם היתה משיכה עדינה שמאלה כשנותנים גז, בעיקר במהירויות של 80 פלוס.

גם אצלי זה נפתר כששמתי את הצמיגים האחוריים, עם הג'נטים, מקדימה.

עם הזמן זה חזר קצת אבל זה עדיין מאוד עדין.

את יכולה אולי לבקש שיכוונו toe-in מקדימה, מילימטר בכל גלגל, יש סיכוי שהאוטו יהיה יותר יציב ככה. אצלי זה הוסיף הרבה משקל להגה.

אני מחפש מקום שיעשה לי כיוון פרונט לפי הזויות שאני אתן לו, משוגעות ככל שיהיו. מכירים?

פורסם

מומו פרונט.

מקבלים כל שגעון.

היחס ללקוחות יכול להיות יותר טוב.

כדאי שתבדוק אם בכלל ניתן לכוון זוויות ברכב שלך.

אצלי לדוגמא, לא ניתן לכוון קאסטר כלל.

הקאמבר, אגב, כוון על 2 שלילי :twisted:

פורסם

תומך חזק בציריות, בהמון רכבים זה קורה ולא חייבים 200+ כוח סוס, במילא בהאצה מהירה אני מאמין שאת מחזיקה את ההגה חזק נכון? אין סיבה בהאצה מהירה לעזוב את ההגה(וברור שלא בטיחותי)

מחפש הגה לclio b sport 2002 צורה ישנה

פורסם
תופעה מעניינת ומבאסת.

אצלי באיביזה גם היתה משיכה עדינה שמאלה כשנותנים גז, בעיקר במהירויות של 80 פלוס.

גם אצלי זה נפתר כששמתי את הצמיגים האחוריים, עם הג'נטים, מקדימה.

עם הזמן זה חזר קצת אבל זה עדיין מאוד עדין.

את יכולה אולי לבקש שיכוונו toe-in מקדימה, מילימטר בכל גלגל, יש סיכוי שהאוטו יהיה יותר יציב ככה. אצלי זה הוסיף הרבה משקל להגה.

אני מחפש מקום שיעשה לי כיוון פרונט לפי הזויות שאני אתן לו, משוגעות ככל שיהיו. מכירים?

היפר צמיג בצומת סגולה!

מקבל באהבה את השריטה שלנו, אתה מוזמן לבוא עם נתונים משלך או לתת לצאת כל פעם לנסיעה עד שתיהיה מרוצה.

(אתה גם מוזמן לבוא ולקחת את הפלט של הסט אפ ברכב שלי)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

1. צמיגים - הוחלפו גלגלים קדמיים באחוריים וכתוצאה הרכב עדיין משך שמאלה אבל התווספו גם רעידות. אז החזרתי את הגלגלים למקומם המקורי ונשארתי עם המשיכה שמאלה (עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ :roll:).

2. היום הוחלפו בושינגים ללא שינוי, עדיין מושך שמאלה - מצד שני, התגובה להגה במרכז נעשתה חדה יותר... תענוג!! :-P

השלב הבא - צמיגים חדשים (שבכל מקרה צריך להחליף) וכדורי הרגעה.

מטריד אותי מה יקרה כשאשפר את הכוח לכיוון ה-210 כ"ס...

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

210 כ"ס אני מעריך שהרכב ימשוך ישר ...

250 כ"ס אני מעריך שהמשיכה תהיה חריפה ימינה - לכיוון תחנת הדלק הקרובה :-P

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אימוץ המשפט הבעיה היכן שנגעת לאחרונה מתבקש כאן.

חיבור / חיזוק לא מושלם או חופש ולו קל במתלה הקידמי עשוי לגרום לתופעה.

לי זה היה בעבר (אותה תופעה) בפלטפורמה צרפתית ונפתר בקלות ע"י צוות "מקסיקו" מנתניה.

אין מצב שהיא יוצאת מהם ללא פתרון.

בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ספי.

אתמול הרכב היה בהחלפת הבושינגים במכון לא פחות מקצועי מזלמן "מקסיקו" ... אצל איציק, ולאחר מכן שוב כיוון פרונט לרמה מדוייקת ל-ח-ל-ו-ט-י-ן, הכל במקום, הכל מחובר, הכל ישר במתלים, הרכב גם נבדק במוסך באזור תושבות המנוע, הגיר ומה לא, הבעיה היא רק בהאצות חזקות, חוץ מזה הרכב ישר כמו סרגל, המוסכניקים אומרים: "לא לגעת".

ד"א הבושינגים שהוחלפו, שהם נקודת התורפה והחופש היחידה המוכרת בשלדות מבוססות MK4, הוחלפו גם לאחר שהיצרן, קוני, הצביע על כך שזו יכולה להיות הבעיה היחידה...

לפי דעתי, נשאר או צמיגים לא זהים מבחינת אחיזה, או בולם ימני לא זהה לשמאלי, בבדיקה שטחית ובנסיעה הם מתנהגים זהה הן בכיול הרך והן בכיול הקשה שלהם ... בא לך לנסות בנסיעה ולחוות דעה ???

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אולי בעיה בדיפרנציאל או קרדן שמאלי דפוק עם חיכוך מוגבר ?

מה לגבי להחזיר את הבולמים הקודמים ולראות אם הבעיה נפתרת?

או יותר זול, לשחק עם קשיחויות שונות בבולמים בין ימין ושמאל?

בכל מקרה, אפילו ג'רמי קלארקסון אמר פעם ש torque steer זה לא דבר רע אם התכוונת לנסוע שמאלה :-)

פורסם

שיחקתי עם קשיחויות.

כרגע יש הצעה מפתה של e&a להתקין VMAX ובמידה והבעיה לא תפתר הם יחזירו את הקוני ללא תשלום על כלום.

אם הבעיה תפתר אני אשלם על ה-VMAX וההתקנה... אבל במקרה כזה אני גם אדרוש החזר על הקוני וההתקנה שלהם.

כרגע אחרי החלפת הבושינגים, הרכב מושך ברמה שדורשת ממני להאבק בו. זה לא נראה לי סביר ברכב סטנדרטי מבחינת הכוח.

אגב, הרכב השתתף במבחן הרכבים הספורטיבים, עשה את הזמנים הטובים ביותר על המסלול וקיבל תשבוחות מאון יעקובסון. לא נראה לי שיש מצב שהיה torque steer והרכב משך שמאלה אפילו טיפטיפה במבחן אחרת און היה שם לב לזה (גם עם הבולמים המקוריים).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תוכן חדש...