Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nokia 6288

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש הבדלים מהותיים בין 6288 ל6280 (שיש לי) ?

כי חוץ מהכפתור הקטן המרגיז באמצע (לאנשים עם אצבעות שמנות כמוני) לא מצאתי הבדלים נוספים

ולפותח השרשור - 600-700ש"ח זה מחיר סביר שהוא יכול לדרוש בלי בעיה :)

יום טוב,אופיר

ה6288 הוא סה"כ שדרוג תוכנה ל6280. הוא לא שונה בשום דבר חוץ מהפאנל שמוכרים איתו.

ובתגובה להודעות אחרות שמכפישות את המכשיר, אני נהנה מהמכשיר הזה כבר כשנה וחצי ולמעט מקרים שהוא נפל לתוך שלולית והתקלקלה המצלמה (ביטוח כיסה), ושישבתי עליו ב"חוזקה" ונשבר המסך (ביטוח כיסה) לא היו לי איתו שום בעיות. פשוט מת על המכשיר הזה, לא הייתי מרוצה מסלולרי בצורה כזאת מאז ה3100 שהיה פשוט מושלם לתקופתו.

פורסם

זה לא רק שידרוג תוכנה, לדעתי יש הבדל גם בסיליקון (כלומר חומרה).

אחרת לא היתה שום בעיה לצרוב בכל ה6280 הבעייתיים, ואורנג' מודים שהם בעייתיים, את התוכנה המשודרגת והנקייה מבאגים.

גם אני חושב שזה אחלה מכשיר, למרות שהוא קצת גדול מדי.

אם לא הייתי מקבל אותו בחינם, אני לא חושב שהייתי קונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמה שידוע לי ניתן לצרוב את התוכנה של ה6288 על 6280. אבל אל תתפוס אותי פה במילה. חיפשתי על זה פעם באינטרנט כששקלתי לקנות את ה6280 וה6288 עוד לא הגיע לארץ. הדיעות היו חלוקות, חלק העידו על שהצליחו לשדרג, חלק לא המליצו לעשות את זה, תשובה חד משמעית לא קיבלתי בשום מקום.

בכל מקרה התאפקתי קצת כששמעתי שה6288 כבר הוזמן. (עוד לפני שהפירסומים התחילו) היה שווה את ההמתנה לדעתי.

פורסם
ובתגובה להודעות אחרות שמכפישות את המכשיר, אני נהנה מהמכשיר הזה כבר כשנה וחצי ולמעט מקרים שהוא נפל לתוך שלולית והתקלקלה המצלמה (ביטוח כיסה), ושישבתי עליו ב"חוזקה" ונשבר המסך (ביטוח כיסה) לא היו לי איתו שום בעיות. פשוט מת על המכשיר הזה, לא הייתי מרוצה מסלולרי בצורה כזאת מאז ה3100 שהיה פשוט מושלם לתקופתו.

מילים בסלע.

אני כבר שנתיים+ עם 6280 ו6288, ואני חייב להוריד את הכובע בפני קברניטי נוקיה, מ-ש-ו-ב-ח!

והרבה יותר אינטואיטיבי ונוח מהסוני אריקסון.

וד"א, ממש לא שברירי, נפל לי עשרות פעמים, וחי חיים מאושרים.

לגבי המחיר, אני גם חושב לכיוון ה200-300. מכיוון שב400 אתה כבר יכול לקבל חדש מהחברה עם מבצע, ובכלל, מחלקים את הדבר הזה דיי בחינם (אני ולא מעט חברים שלי קיבלנו אותו חינם אין כסף...).

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

6280 מכשיר עם המון באגים ובעיות, ה88 הגיע כשדרוג של תוכנה ושל פאנל.

זה גם לא בעיה להרכיב את הפאנל של ה88 על ה80, בכל זאת, מכשיר מאוד נחמד וזול.

:-)

פורסם

1. היה לי 6280 שנתיים, יופי של טלפון.

2. 6288 חדש מחירו 780 ש"ח ו6280 חדש מחירו 650 ש"ח ומחודש עולה 590 ש"ח.

עכשיו תחשוב כמה אפשר למכור את המכשיר שלך..

פורסם

כנראה שאת המכשיר אני כבר לא יקבל ממנו, כי הוא החליט לשמור אותו...

הצעה אחרת שקיבלתי פלא יד שנייה של נוקיה N73 ב-700 שקל, האם המחיר אטרקטיבי?

ואם בכלל אפשר לקבל מכם הצעות לפלאפונים עד 600 שקלים!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

כן.

6131.

אחלה מכשיר, מכרתי כזה לאחרונה ב650 (ששימש אותי תקופה קצרה עד שקיבלתי טלפון חדש מהעבודה), אבל הם הולכים גם בפחות.

גם את ה6288 אתה עדיין יכול לקנות, רק לא מחבר שלך אלא ממישהו אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...