Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול האחרון (בשאפט) התגלה שאחד הברגים במשולש השמאלי ב-206 לא מהודק, המוסכניק (דודי) אמר שזה יצר חופש בנאבה.

יש למישהו המלצה למכון אמין לעשות כיוון פרונט באזור גבעת שמואל, או לחלופין באזור פרדס-חנה? עדיף מקום שלא אכפת להם שאני עומד לידם ומסתכל על כל מה שהם עושים.

תודה מראש.

פורסם
אם בא לך קצת להרחיק, אז פרונט התחייה (ברח' התחייה בת'א, ליד יפו).

מחיר הוגן, שירות טוב. כשאני הגעתי שאלתי אותם מראש אם אפשר להסתכל ולשאול שאלות, הם אמרו שכן ובאמת היו מאוד סבלניים.

ראיתי את ההודעה באיחור... הייתי היום בקרמן. המחיר היה גבוה: 277 ש"ח, והם ביקשו שאמתין במשרד, אבל הסתכלתי דרך החלון. נסעתי לסיבוב בדיקה (וחצי) עם אחד המנהלים, והוא התחייב שאוכל לחזור לכיוון נוסף - כלול במחיר. הם גם עושים כיוונים לפני טסט בחינם ללקוחות שלהם.

לצערי הבעייה לא נפתרה - הרכב עדיין רועד קלות במהירויות שמעל 75 קמ"ש, אבל אני די בטוח שהצמיגים שלי אשמים בזאת - אחליף אותם לכשיתפנה לי קצת כסף, ואז אחזור לקרמן.

סה"כ שירות טוב, היו קשובים והראו אכפתיות. אני לא מבין יותר מדי בכיוון פרונט אז קשה לי להעיד לגבי האיכות. נראה שאכפת להם מאוד שהלקוח יהיה מרוצה - וזה תמיד טוב.

• תוכן חדש...