Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

קודם כל שלום לכולם, ראיתי תמונות באינטרנט של מאזדות 6 למינהם וראיתי 2 שיש להם אנטנת סנפיר כמו של ב.מ.וו (לא החיקויי שמתקפל הזוועתי הזה, אלא בדיוק כמו של ב.מ.וו הגדול הזה שנראה רציני יותר משאר הזבל שיש בשוק).

אז ככה השאלה שלי, כאחד שיש לו גם מאזדה 6 מאוד אבל מאוד אהבתי איך שהרכב נראה אם הסנפיר, אז אם אתם יכולים לעזור לי מאיפה אפשר לקנות את הסנפיר הזה? (אני מתכוון לסנפיר בדיוק כמו של ב.מ.וו לא החיקויי כי החיקויי הוא סתם לא שווה גם 15 שקל).

אם השאלה לא קשורה לפורום הזה בבקשה לא לנהול כי אם יש אנשים שיכולים לעזור לי שיעזורו בבקשה ואני מבקש בלי הערות למינהם שזה של ערסים וכל השטויות האלה כי אותי זה ממש לא מעניין אני עושה מה שאני אוהב, תורה רבה לעוזרים.

תמונות של המאזדות אם הסנפיר:

1.jnoew2yte0nk.jpg

2.my2kt5fntmyn.jpg

פורסם

לא מדובר באנטנה במקרה שאני מציע אלא פשוט מאוד במדבקת שיפור רכב - אבל יש כאלה שנראות ממש כמו הסנפיר המקורי

פשוט תבקש מצבע שיצבע לך אותה בצבע של הרכב.

תיגש לבאסטות בתחנה המרכזית הישנה - יש שם כמה שמוכרים כאלה בכמויות.

מעבר לזה - ממש ליד המשטרה ביפו יש חנות שמוכרת פנסים ושיפורים של ב.מ.וו - אני בטוח שתמצא שם משהו מעניין.

אם אתה פונה משד' ירושלים לסלמה - מיד איך שאתה פונה ימינה אחרי הבניין של המשטרה - אתה תראה את החנות.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...