Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב ברשותי שנה ומטופל בזמן במורשה, לא חוסך עליו כלום. רק שבזמן האחרון אני שם לב לתגובה איטית בהאצה ורעשים (לא חריגים) אך שלא היו קודם מהמנוע- אני מניח שזה בלאי טבעי, כי הרכב נוסע מצויין ומטופל כאמור.

מכיוון שאני מתכנן להחזיק ברכב לפחות שנתיים-שלוש נוספות, הייתי מעוניין בהצעות לשיפור כוח המנוע/חידושו- אילו אופציות עומדות בפניי שהן סבירות כלכלית (שמני מנוע מיוחדים/ אובראול וכדו')- לא בכיוון החלפת מנוע!

אציין שוב, המנוע במצב טוב! עשה 124k ומגיע די בקלות ל-130-140 קמ"ש, אבל בתור מי שמכיר את הרכב, אני מתחיל לחוש בשינויים והאטה.

תודה רבה לכל המגיבים מראש!

טל

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

אולי הבעיה רק נובעת מסתימה חלקית באחד מרכיבי מע' הפליטה (דוד, ממיר קטליטי וכו') או ממששהוא חר שאינו מחייב מייד חשיבה על דברים גדולים.

רצוי מאוד קודם לבצע בדיקות מקיפות של כל מע' הרכב ואני ממליץ לך לגשת אל מוסך המתמחה במכוניות הצרפתיות,

"מוסך שאפט" שבסמטה מדרך מנחם בגין 62 ת"א, טל' 03-5379999 ובקש את ניצן או דודי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...