Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - שכן שטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

רציתי לקבל ייעוץ בנוגע לשכן שהוא שטן לשמו.

השכן גר בקומה מעליי, זה "ילד" מסטול בן כ-25 , שגר עם ההורים שלו, חזר מהודו לפני חצי שנה (אני מניח שכל היום הוא יושב בבית ולוקח חומרים שהוא אוהב).

מאז שהוא חזר לגור פה, הוא יושב עם דרבוקה כל היום. מהבוקר עד הערב הבנאדם יושב בבית עם דרבוקה, כמעט ולא מפסיק לדקה, וזה עוד מעל החדר שלי, ופשוט מטריף לי את השכל.

לדבר אין עם אף אחד. ברוח הסטלה הוא אומר שהוא "מתאמן". גם דיבור עם ההורים שלו לא נתן כלום (הם אפסים ידועים בכל השכונה - הגיעו איתם פעם למשפט על זה שלא שילמו ועד בית). להורים שלו זה כמובן לא מפריע.

עכשיו מגיע החלק שלכם.

אני צריך לקבל מכם רעיונות איך להתנקם בקקה הזה קצת.

בגלל שההורים שלי אנשים לא בריאים, אין לי חשק לעשות דברים שיפגעו בנו בחזרה בצורה לא נעימה כי אני לא רוצה להטריד אותם. כל מה שאני רוצה זה להתנקם בקקה הזה ושאולי אפילו ילמד לא להתעסק איתי למרות שאני קטן ממנו ב10 שנים.

אני יודע שאתם מאוד יצירתיים :wink: לכן אני צריך שתעזרו לי למצוא רעיון שבעיקר יפגע בו ויגרום למינימום פגיעה בי (גם אם הוא לא יבין מי עשה - תחושת ה"לדפוק אותו" תעשה לי את זה מתוק).

תודה רבה, ותזכרו, כל האמצעים כשרים.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפסיקו להיות כאלה אנשים שנואים ושונאים. לפי הדיבור שלך אתה שונא את כולם, לא טוב לך אם לא הכל הולך לפי הדרך שלך, ואתה מתעצבן מזה. אתה רוצה להתנקם, ובמי שאפשר וכמה שיותר חזק.

אתה אומר שאין עם מי לדבר, ואתה קורא להורים שלו אפסים. סבבה.

לך תנסה לדבר, אולי הוא כן יסכים להפסיק להתאמן כמו שאתה אומר,

ואני בטוח שעכשיו תבוא ותגיד : "ניסיתי לדבר! אבל המנ*אק לא רוצה להקשיב!"

העיצה שלי: תעבור אתה דירה. פתרת את הכל.

תקנה וילה באיזור מבודד, אבל עם חיבור לאינטרנט.

פורסם

אלעד - הגזמת.

אני לא שונא את כולם - עובדה שלכולם יש בעיה עם אותה משפחה.

וכן, דיברנו איתם ואין עם מי לדבר.

תאמין לי שאם מישהו היה יושב מעליך כל היום ומנפח לך את השכל, היית מדבר אחרת. אני אפילו מתאר לעצמי שאולי אתה כבר היית פועל ולא יושב כמוני.

מנחם, אני לא בן 15 אבל גם לא הרבה יותר מזה (שנתיים).

פורסם

תתקשר לעיריה (106) בכל פעם בה הוא מרעיש בשעות המנוחה (בין 2-4 בצהריים או אחרי 11 או חצות), לא בטוח שיבואו, אבל תרשום את השעות בהן התקשרת.

שלח להם כמה מכתבים רשומים בהם אתה מבקש שיפסיקו את הרעש.

לאחר שיש לך תיק מסודר עם השיחות לעיריה ועם המכתבים כולל אישור השליחה, הגש תביעה קטנה. זה בדרך כלל מעביר את המסר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מנחם, אני לא בן 15 אבל גם לא הרבה יותר מזה (שנתיים).

צורב דיסק טוב, מוציא את הרמקולים של המערכת לחלון, שם בס הכי גבוה ולוחץ פליי.

בין שיר לשיר תחבר את המיקרופון ליציאת MIC ותודיע לו שאם הוא רוצה איתך מלחמה הוא יקבל את האמא של המלחמות.

פורסם

פנה לאגודה לתרבות הדיור.

הם ידעו להדריך אותך כיצד מטפלים במפגע רעש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מוציא את הרמקולים של המערכת לחלון

כמו כן, שים לב שעצים עושים עבודה טובה בספיגת רעש. לכן, אם העץ של השכנים חוסם לך את החלון, אני מציע שתתייעץ עם STIO קודם לגבי גיזום העץ 8)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צודק בהחלט..

דווקא אהבתי את זה, מאוד אהבתי לראות את הגינה של השכנים מטונפת משרידי הענפים שהפריעו לי. בקרוב הסיבוב השני.

ידעתי שהמסורים של "בוש" חותכים מצויין, עכשיו גם השכנים יודעים.

פורסם

אני כמעט בטוח שזה תוף אפריקאי ולא דרבוקה אבל....

יש לך 2 אופציות:

1: ללמוד לנגן על דיג' כי זה משתלב בן ז**ה, ותוכלו לנגן בחתונות או

2:אם זה לא בשעות המנוחה אתה יכול לדבר למנורה הקרובה!

חוץ מזה נמאס שאתם קובעים שכל מי שחזר מהודו הוא מסטול,די עם הקיבעון הזה.

תטוסו לשם ותראו איזה מקום מדהים!!!

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

חוץ מזה נמאס שאתם קובעים שכל מי שחזר מהודו הוא מסטול,די עם הקיבעון הזה.

תטוסו לשם ותראו איזה מקום מדהים!!!

כשתראה איך הוא נראה אתה תסכים איתי שהוא מסטול אני חושב :lol:

• תוכן חדש...