Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כנראה שהיום אני מוכר את האוטו... (106xsi).

צריך את עצרתכם במציאת מחליפה.

אני מחפש מכונית עם ביצועים טובים יחסית למנועי ה-1.6, יפים, והתנהגות כביש ספורטיבית עד כמה שניתן...

האפשרות הראשונה היא סיויק האצ'בק esi, שנת 95', אבל אני יודע שהסיכוי שלי למצוא אחת כזאת נמוך...

אפשרות נוספת, די מקבילה היא מיצובישי קולט. אני ישמח אם משהו יגיד לי מהם ההבדלים העיקריים בין הדגם של 95' עם 113 כ"ס לבין הדגם של 96' שיש לו אם אני לא טועה 90 כ"ס. עד כמה יש בינהם הבדלים בביצועים ושאר הפרמטרים.

האפשרות האחרונה היא מכונית יפה מאוד וזה הדבר היחיד בעצם שאני חושב שיש בה. רנו מגאן קופה 1.6, עם 90 כ"ס...

אהה, שכחתי להזכיר שאני מדבר בכל מקרה על גיר רגיל.....

אני ממש מתלבט ואשמח אם תעזרו לי.

למה שינו את parkers? משהו יכול להסביר איך אני מגיע לנתוני הביצועים?

תודה,

משה.

תודה מראש.

פורסם

היי משה, אני חייב להזהיר אותך - כל אחת משלושת המכוניות הללו איננה מתקרבת אפילו ל-106 מבחינת התנהגות כביש ספורטיבית. לכולן ביצועים טובים לא פחות (או אפילו יותר, למשל במקרה של הסיוויק) אבל התנהגות הכביש סתמית למדי. לדעתי המגאן קופה מושכת בעיקר בדגם הספורטיבי (2.0) ולא בדגם ה-1.6 שאיננו שונה במיוחד ממגאן רגילה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היי משה, אני חייב להזהיר אותך - כל אחת משלושת המכוניות הללו איננה מתקרבת אפילו ל-106 מבחינת התנהגות כביש ספורטיבית. לכולן ביצועים טובים לא פחות (או אפילו יותר, למשל במקרה של הסיוויק) אבל התנהגות הכביש סתמית למדי. לדעתי המגאן קופה מושכת בעיקר בדגם הספורטיבי (2.0) ולא בדגם ה-1.6 שאיננו שונה במיוחד ממגאן רגילה.

רוני

כן, אני כבר יודע את זה. תודה על האזהרה... אבל אני חייב למכור אותה... יש לך איזו המלצה מבינהם? או לא מבינהם?

תודה מראש.

• תוכן חדש...