Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לקנות יונדאי גטס .

לפני מה שהבנתי יש הבדל משמעותי בין הסוגים השונים יש גטס רגיל וגטס FUN

יש שנים עד לשינוי הצורה

יש דגמים פחות בטיחותיים ומאובזרים

אםשר בבקשה לקבל פירוט על הדגמים כדי שאוכל לחפש את הרכב המתאים לי ?

כי עדיין לא הצלחתי להבין בדיוק מה זה השינוי צורה הזה יש מנוע 1400 יש 1300 ומשהו..

ובלוח מכירה אני לא מבין

תודה.

פורסם

תודה אבל פה כתוב על המפרט של ה

GLI GLX GLS

בFUN ... הבנתי שGLS הכי מאובזר סבבה תודה אבל עוד שאלה שמציקה לי

באתר כתוב מחירון לFUN

בשנים 2007-08

בלבד

לא הוזכרו FUN

לשנת 2006

מה שמוזר כי אני ראיתי מחירונים גם ל2006

מתוך הגיון החברה לא תפרסם מחירים לרכבים משנת 2006 בסדר זו לא המטרה שלי יש מחירונים בשפע ברשת.

השאלה היא האם יש FUN משנת 2006 והאם הוא דומה ל2007-8 במתיחת הפנים ובביצועי צריכת הדלק ?

אז זו הייתה שאלה מספר 1..

שאלה מספר 2 היא .. אם יש לי בן אדם במגרש יד שנייה של סוכנות (אני עדיין לא הבנתי מאיפה הרכבים האלה מגיעים בטח השכרה ליסינג או פרטי) בכל זאת הוא רואה רכב טוב ושמור ומדווח לי לבוא לקנות ?

מה אתם אומרים על עיסקה כזאת לא מבחינת אמינות...כי זה יהיה אמין! אלא מבחינת הרכב עצמו גטס FUN ... להחזיק שנתיים אני אפסיד עליו הרבה כסף ? ישתלם לי (נהג יחיד ממוצע) מה הכיוון ?

תודה!

פורסם

מניסיון שלי על גטס:

לא נוח

צורך יחסית לאוטו קטן הרבה דלק

חלש

גימור לא משנה באיזה רמה פשוט :cry: אוטו פרופר ליסינג לא יודע למה לקנות פרטי.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

זה לא משנה איזה דגם תקנה כולן מתחנות דלק .

רק בוא נשווה לרגע עם הרכב שלי (לאנטיס 1800) :

אני עובד בשוטף עם הרבה רכבי יונדאי (בצבא) , המון אנשים התלוננו על צריכת הדלק הגבוהה של הגטס בדגמים הראשונים ולכן יונדאי יצאו בהצהרה שבדגמי 2008 (שיצאו בסוף 2007 אחרי מתיחת פנים קלה) תצרוכת הדלק הדגמי הגטס החדשים ירדה , אך להפתעתנו ולצערנו הרב היא נשארה אותו הדבר בדיוק .

עשיתי השוואה בין הדגמים הישנים והחדשים של הגטס לעומת הרכב שלי (לאנטיס 97 1800 אוטומטית) וממש לא הופתעתי לגלות שהצריכה של הרכב שלי יותר נמוכה משל הגטס .

הגטס רכב קטן וזריז , די חמוד אבל החסרון הכי גדול שלו זו צריכת הדלק , ועם מחירי הדלק של היום יש להתחשב בכל פרמטר של הצריכה .

מקווה שעזרתי !

פורסם

שמועות וחצאי אמיתות.

נכון שהגטס לא תקבל את פרס "המכונית החסכונית של 2007", אבל תצרוכת הדלק שלה רחוקה מלהיות גרועה כמו שאתם מנסים לתאר אותה. נכון, הגיר האוטומטי של הגטס לא מוצלח במיוחד ומחייב רגל כבדה על הגז כדי לקבל קצב תנועה מהיר, אבל בנהיגה רגועה אפשר לקבל מהרכב תצרוכת דלק טובה ומפתיעה מאוד.

עד כמה שידוע לי FUN הם הדגמים המאובזרים פחות של הגטס, מקבילים פחות או יותר לGLF במודלים הקודמים. FUN התחילה מ2007 או 2008, לא מ2006.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

2 האנשים שהגיבו פה על צריכת הדלק לא דיברו משמועות אלה מניסיון. המקום היחיד שהרכב עוד בסדר בצריכה זה מחוץ לעיר וגם בזה הוא לא מצטיין.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

היה לי גטס אוטומטית לטנק דלק מלא בעיר +מזגן הייתי מגיע ל470-500 ו יש לי רגל די כבדה!!!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חייב להגיב, נסעתי בFUN גטס חדשה 2008 ואני חייב להגיד שיש שיפור ניכר בצריכת הדלק!

ובהחלט זה רכב ראוי מבחינת דלק, אלא מה?! הסחיבה איטית יותר בעיני .

לא הרגשתי שנסעתי ברכב ממזרח אסיה, להיפך היתה תחושה של נוכחות .

פורסם

לא מכיר את המודל החדש של 2008. לאחי יש גטס (הדגם ה"מאובזר") מודל 2006 ונסעתי עליה לא פעם.

כמו שאמרו, הדגם המאובזר עלוב, אזי מה יגידו אזובי הקיר?! אכן צורך דלק באופן שלא מתאים לרכב קטן. לא נוח בכלל.

בשורה התחתונה - אם שוכרים רכב לכמה ימים, זו יכולה להיות אופציה. לא יותר מזה.

• תוכן חדש...