Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, אני מוכר את הלגאסי שלי לטובת רכב ידני.

לרכב יש חלונות חשמל, נעילה מרכזית, אינמובילייזר, הגה כוח, מזגן שפשוט מקפיא ומערכת MP3 (בתוספת תשלום).

הכל באוטו עובד באופן מושלם.

האוטו עבר טיפול לפני חודש, תיקון מזגן, שיפוץ קרבורטור, הוחלפו צמיגים לחדשים והבלמים גם. והטיפולים בחודשים האחרונים נעשו בזמן (מי שקורא כאן בפורום יודע שאני פדאנט רציני).

נבדקו גם הגומיות של הדלתות ואין נזילות מים לתוך תא הנוסעים (בעיה קלאסית בלגאסי, כאן היא נפתרה).

רק אדם אחד נהג על האוטו בחודשים האחרונים והרכב לא עבר התעללות.

המנוע הוא 1800 עם קרבורטור עם תיבת הילוכים אוטומטית של 4 הילוכים.

הריפודים במצב מושלם, הצבע במצב ממש טוב, אין מכות חניה רציניות והרכב נראה מרשים ורציני.

דיפוני הדלתות הקדמיות במצב טוב חוץ מקרעים קטנים שאפשר לתקן בלי בעיה ובעלות נמוכה. לי זה פשוט לא מפריע.

אני דורש עליו 14000 כי זה באמת מה שהוא שווה.

המחיר גמיש.

מי שיקנה אותו יהנה מאמינות ויכול להיות רגוע שהרכב יעבוד בלי בעיות במשך המון זמן.

מי שרוצה לראות אותו שיבוא ויראה, אני לא מתמקח בטלפון אלא רק אחרי שראיתם את הרכב.

לפרטים נוספים ושאלות, צרו קשר דרך הודעה פרטית או ב 054-6960616

Legacy 1.jpg

Legacy 2.jpg

תמונה074.jpg

תמונה088.jpg

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...