Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי אקווריום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך תדביק לזכוכית בשום אופן, תיצור משטח מפיבר גלס או אפילו קלקר דחוס מאוד.

ואבנים יפות אפשר גם למצוא חינם בשטח עם קצת טיול.

פורסם

סיבכתם את הבן אדם יותר מידי.

ראשית, ישנם רקעים מוכנים שניתן לקנות ולהכניס לאקווריום, אני לא אוהב אותם הם לא יפים לטעמי.

שנית, מעוניין ברקע חלק (שחור או כחול)? קנה פרספקס בצבע וזהו, זה מה שנראה הכי טוב.

למעשה בידיוק השבוע קניתי לי פרספקס (מחברה בשם "מרזבית") שחור והדבקתי אותו, כל הסיפור עלה לי 70 ש"ח, למידות שלך הוא בוודאי יעלה טיפה יותר.

אל תיגרר לקומבינות של פוליגל או בריסטול בצבע, בסופו של דבר זה נקרע\מתלכלך\נרטב ומאבד מיופיו ואתה תמצא את עצמך עושה עבודה כפולה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שוב תודה לכור העונים

ניכנסתי לחנותשל אופיס דיפו קניתי פוליגל בעלות של 11 ותישעים אגורות (ממש זול)

זה יצא מטר ועשרים בדיוק בגודל האקווריום, קצת סיליקון שקוף מאחורה ויצא סוף הדרך.

ממש מדהים אפילו אישתי נידהמה.

כמו כן יש כבר פילטר חיצוני משאבת אוויר ראש כוח.

נישאר ליקנות מנורות, חצץ, פילטר ביולוגי, מחמם ואפשר ליבחור דגים:-D

זה אצלי בדירה החדשה שעדין לא ניכנסתי לגור שם רק בסוף חודש הבא אני יוכל לתחיל להיתעשק עם האקווריום ואז יהיו תמונות.

עד אז תודה לכל מי שיעץ רז...

פורסם

אני מציע לך לפני שאתה רץ לקנות דברים לעשות מחקר קטן ולהבין מה אתה הולך לעשות, כי רק מההודעה הזאת אני רואה טעות:

אם יש לך פילטר חיצוני ויש בו מדיות ביולוגיות (החרוזי קרמיקה האלו, או פלסטיק) אזי אין לך צורך בשום פילטר נוסף.

למה יש לך עוד ראש-כוח?

איזה דגים אתה מתכוון לגדל?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...