Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 205 1400 ידני שנת 88 מנוע שוכב.

עכשיו בדרכי הביתה המנוע התחיל להיחנק בטורים נמוכים הוא נשמע כאילו הוא נחנק ומגמגם.

אבל כשאני מעלה טורים מושך הילוכים הבעיה כאילו משתחררת(נפטרת עם תרצו)והאוטו נוסע כמו שצריך אבל חצי דקה בטורים נמוכים או בסרק האוטו מתחיל עוד הפעם לגמגם ולהיחנק.

מה זה יכול להיות יש מצב זה פילטר אויר מלוכלך???

אשמח לעצות זה ממש מתריד אותי.

תודה מראש

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

שלום רב!

בעייתך לא קשורה כלל למסנן האוויר ולא למסנן הדלק..

קיבלת הודעה בפרטי כיצד לנהוג, ובעקבות שיחתנו הטלפונית, מתחזקת יותר הערכתי ואבחנתי, שקיימת בריחת ניצוץ מאחד מחוטי ההצתה באזור המפלג, נסה לבודד את חוט ההצתה זמנית עם סרט בידוד, ואם חל שיפור, החלף מחר את חוטי ההצתה לחוטיים איכותיים, מומלץ מתוצרת ביר, ולא ביתן ספארק(BS).

בהצלחה

וחזור לעדכן בפורום, האם אבחנתי קידמה אותך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו ששלחלתי לך הודעה בפרטי, אבחנתך עזרה מאוד. זה נראה כאילו הבעיה נפתרה- זה היה הכבל שהולך מהכויל לדיסטריביוטר.

עטפתי אותו לגמרי, בנתיים לא ראיתי ניצוץ. עשיתי נסיעת מבחן קצרצרה שמראה שהבעיה נעלמה.

חוטי ההצתה שהמלצת עליהם, יש לך במקרה הערכה כמה הם עולים?

ושוב תודה רבה.

[הודעה זו נערכה ע"י צוות נאמני השפה העברית של CF. להבא אנא השתמש בסימני פיסוק מינימאליים ובכלים לתיקון שגיאות כתיב. חשוב מכל- השתמש בכפתור התצוגה המקדימה וקרא שוב את ההודעה לפני שאתה מפרסם אותה.]

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
כמו ששלחתי לך הודעה בפרטי ,אבחנתך,עזרה מאוד, ונראה כאילו הבעיה נפתרה,עטפתי אותו לגמרי, בנתיים לא ראיתי ניצוץ ,ועשיתי נסיעת מבחן קצרצרה שמראה שהבעיה נעלמה.ושוב תודה רבה

החלפת חוטי הצתה חיונית, עלותם בין 120 עד 250 שקלים בערך, הצורך בהחלפתם חיוני מאד.

בברכה

צביקה

פורסם

הבעיה נפתרה!!!....החלפתי חוטי הצתה ופתאום האוטו נוסע יותר טוב ממה שהוא נסע.

כול הקרדדיט מגיע לצביקה קרבורטורים על ההבחנה הדקה לאחר שיחת טלפון בנינו ועל ההמלצות תודה רבה צביקה

פורסם
הבעיה נפתרה!!!....החלפתי חוטי הצתה ופתאום האוטו נוסע יותר טוב ממה שהוא נסע.

כול הקרדדיט מגיע לצביקה קרבורטורים על ההבחנה הדקה לאחר שיחת טלפון בנינו ועל ההמלצות תודה רבה צביקה

עדכון חם מהשטח:

קיבלתי הודעה פרטית מפותח השרשור, שבה הוא הודיע לי שבניגוד להמלצתי , הוא החליף חוטי הצתה חדשים מתוצרת BS= ביתן ספארק, חוטים בעלי התנגדות גבוהה ואורך חיים קצר.

הבעייות שהוזכרו בתחילת השרשור נעלמו למספר שעות וחזרו שוב.

התקלה שהוזכרה המוסכניק המדופלם, לא הקפיד להרכיב את הקונקטר של חוט ההצתה בחוזקה למקומו, ובעיית הקירטועים חזרה.

פותח השרשור, גילה זאת הרכיב את החוט הצתה בחוזקה למקומו, והרכב נוסע כמו פנתר.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה אם תוכל לפרט מה היו הנתונים שמסר לך פותח השרשור וכיצד הגעת לתובנה שמדובר בחוטי הצתה זה יהיה נהדר. ללא מידע זה השרשור עקר ויכול להיה להמשיך להתנהל בהודעות פרטיות.

פורסם

ברשותו של צביקה אני יספר...

אז ככה בדרך חזרה מהעבודה באמצע הפקקים האוטו התחיל לקרטע בטורים נמוכים בכול ההילוכים.

פניתי אל צביקה וצביקה הציע כמה רעיונות בזמן שדיברנו בטלפון ואחד מהם היה לבדוק בריחת ניצוץ בדקתי ובאמת היה בריחת ניצוץ מהכבל שמוביל מהכוהל לדיסטרביוטר הלכתי למוסך שבדרך ככל אני מטפל בו(זאת היתה הפעם האחרונה כמובן)ואמרתי לו אטת הבעיה הוא החליף לי חוטי הצתה הרכב נסע כמו פנתר אך אחרי כמה קילומטרים התחיל עוד הפעם לקרטע ביוזמתי פתחתי את המכסה מנוע ובדקתי וראיתי שהכבל שמוביל מהפלאד משוחרר הידקתי אותו ועל הדרך בדקתי את שאר חוטי ההצתה הכול היה בסדר חוץ מהכבל המשוחרר הזה...אחרי שסידרתי אותו האוטו נוסע כמו פנתר(ניסוחו של צביקה)

שכחתי משהו צביקה?

לשאלות נוספות אשמח לענות

ושוב הרבה תודה לצביקה קרבורטורים

פורסם

שלום רב!

אין לי מה להוסיף, הניסוח שלך היה מצויין, מלבד להדגיש את העובדה, שהזהרתי אותך מראש מקניית חוטי הצתה מתוצרת ביתן ספארק(BS), ולא שמעת בעצתי, ובגלל המהירות פנית למוסך, לאט מקצועי בעליל שגבה מחיר יקר על הרכבת חוטים, באיכות ירודה, והתנגדות גבוהה.

בשיחה טלפונית איתי, הבהרת לי שאתה מתכוננן להחליפם בעתיד הקרוב בחוטי הצתה איכותיים.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...