Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי ואלדד - חללים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

ברגע זה הודיעו על פטירתם של אודי גולדווסר ואלדד רגב בשבי. הם נותנים גופות, ואנחנו נותנים את סמיר קונטאר. אני חושב שצריך להכניס לסמיר קונטאר כדור בראש, ואז לתת אותו לחיזבאללה.

מה אתם אומרים? :cry:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל יהי זכרם ברוך ותנחומים למשפחות.

אישית אני חושב שאם מדובר בחללים צריך להחזיר רק חללים תמורתם ולפוצץ את העסקה (הארונות חוזרים ללבנון והנבלה לתא הכלא שלו.

אם כבר לשחרר מחבלים חיים אני הייתי מלביש אותם בחולצות ורודות, הדוקות, פרחוניות עם נצנצים ומכנסי ויניל צמודים. שלא יחזרו כמנצחים אלא כבדיחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היו צריכים לדרוש, במסגרת המשא-ומתן, לדעת את מצבם הבריאותי של החטופים, ובהתאם להחליט על העסקה.

מצד שני, פעם שעברה קיבלנו גופות בתמורה לשחרור של עשרות (מאות?) מחבלים חיים.

משתתף בצער המשפחה.

ולנושא אחר לגמרי...

אם כבר לשחרר מחבלים חיים אני הייתי מלביש אותם בחולצות ורודות, הדוקות, פרחוניות עם נצנצים ומכנסי ויניל צמודים. שלא יחזרו כמנצחים אלא כבדיחה.

:lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עצוב מאוד.

לא פעם במהלך הבוקר הזה גיליתי שהעיניים שלי רטובות :cry:

ליבי ליבי...

שוב פעם יצאנו כמו שמוקים.

היתה מלחמה, שמטרתה היתה לפרק את חיזבלה מנישקו, ולהחזיר את החיילים הביתה... כולנו יודעים מה היה הסוף, OK?

כולנו ידענו שישחררו שבויים, אבל למה לענות את המשפחות במשך כל התקופה הזו? היו יכולים לעשות את זה עוד בהתחלה.

בקיצור, הנהגת המדינה, גנרלי הצבא, והדוחפים בעפרונות - הייתי מעלה את כולם לאותו אוטובוס שעליו עלו המחבלים. את זה היו צריכים ליכלול בעיסקה...

יותר דפוקים מאילו - לא נימצא.

שוב, זילזול לאין שיעור באנשים שנתנו את היקר להם "למדינה" וציפו שיעמדו מאחוריה בשעה קשה שכזו.

זילזול באינטילגנציה של האנשים שבחרו או שלא בחרו בציבור ה"ניבחרים".

הפיכת העם שלנו לרכיכה, בוב-ספוג שכזה שניתן לטלטל אותו אנא ואנא.

אני לא רוצה לחשוב מה יהיה הלאה.

אגב, פיתרון, יש...

אפשר לקחת דוגמא מחברינו הקומוניסטים. היה איזה סיפור על חטיפת עיתונאים רוסים ע"י קבוצת מורדים. אחרי 24 שעות חוסלו כל בני משפחותיהם ע"י יחידות קומנדו רוסיות. כמה שעות לאחר מכן קיבלו החוטפים טל' שמבסר להם את הבשורה וכמו כן אימרה "עכשיו אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים..." פחות מחצי שעה אחרי זה יחידות קומנדו פשטו על המקום, חיסלו את החוטפים (שלא הביע התנגדות יתרה) ושחררו את רוב החטופים.

ארוע כזה לא חזר על עצמו.

יש את עניין המלחמה, יש מחלמה שהיא מלחמת אין-ברירה. עד היום כל המלחמות שלחמנו בהן היו מלחמות "אין ברירה". מלחמת לבנון השניה היתה מלחמת ברירה. וכאחת כזו היינו יכולים להתכונן. וניראה כאילו הדבר נעשה כלאחר יד, החלטה חפוזה ביותר, שעליה כולנו משלמים, ונמשיך לשלם בעתיד הקרוב ובעתיד הרחוק!

כואב להגיד את המילים האילו, במיוחד ביום כזה, במיוחד כשאני יודע שאין מי שיקרא את זה ויעשה משהו.

בא לי למות (מבושה, מכאב, ותחושת החוסר אונים)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עצוב, עצוב מאד.

מדינת חלם. עצוב עוד יותר שאין לנו את האומץ לומר את האמת, שנסראללה ניצח. ניצח במלחמה. ובעיקר במלחמה הפסיכולוגית.

כמה קשה להציב מראה מול הפנים.. הפנים המיוסרות שלנו..

פורסם
מה יהיה בסופנו...:roll:

העם הזה בסוף יהיו ללעג בפני העמים עם הממשלה שלנו... בושה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אל תחיה בסרט . למרות שהפצצנו את המיני כור בסוריה , הכשלונות גדולים מההצלחות בתקופה האחרונה . לא בגלל חוסר כוח צבאי אלא בגלל ממשלה שרק לפעמים מקבלת הבזק של היגיון .

תנחומיי למשפחות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

טוב יעשו שפנפני השולחן העגול אם יבטלו את העסקה בטרם העברת קונטאר.

יש גבול לכמה אפשר לבזות את עם ישראל.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
אני רק בתוך תוכי מקווה שראשי הביטחון יודעים היכן מסיבת הניצחון והולכים לעשות מסיבה "פיצוץ".

מסיבה פיצוץ לא תהיה. היה סמוך ובטוח.

כשלישראל היתה את ההזדמנות לנפלם את האזור, וכשכל העולם אומר לנו "קדימה" ומסובב את הראש לצד השני, ואנחנו מנגד שיחקנו אותה "הומנים" ופיזרנו פליירים מהאוויר. גם כאן, וגם בעתיד, יצאנו פארשים. נ ק ו ד ה.

לאורך ההיסטוריה היינו עם שכל העמים האחרים אהבו או לא, אבל כולם פחדו וכיבדו. הפכנו למשהו שמזכיר לובסטר ענקי שמנופף בצבתות הענקיות שלו ומאיים לקרוע לגזרים כל אחד שמתקרב. עד שמכניעים אותו ע"י חתיכת ציוד מישרדי וקושרים לו את הצבתות בגומיה!

כאילו אנחנו.

בעסה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...