Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

מציעים לי לקנות רנו קליאו שנת 94 יד שנייה עם נפח מנוע 1400 דגם RT. לפי מד אוץ של האוטו הוא עבר 65,000 ק"מ, המחיר הוא 8 אלף שח. האוטו שמור מבפנים אך לא מבחוץ.

השאלה האם כדי לקנות היום אוטו כזה במחיר כזה. אשמח אם יענו לי בהכדם האפשרי כי אני כבר מחר מתחנן לקנות אותו!

פורסם

לא הגיוני לרכב כ"כ ישן רק 65K ק"מ. האם זה דגם אוטומטי או ידני?

מה הדרישות שלך לרכב? תעשה חיפוש, יש מלא שרשורים על רכבים בתקציב דומה.

כשמדובר על מכוניות בגיל כזה, עדיף יפנית, למשל סויפטו או שרייד. גיר שאני ממליץ אליו בכל מקרה - ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה דגם ידני.הרכב צריך לשמש אותי לנסיעה של 90 קלומטר כמה פעמים בשבוע.

בעל הרכב טוען שאצלו הוא נימצא 9 חודשים ולפני זה הרכב היה בבעלותה של אישה מבוגרת שקימעט לא נסעה בו.

הרכב זקוק לתיקון צבע עכב דהייה בשמש. בנסיעה על האוטו שמעתי רעש קצת חלול כשאני נותן גז, האם זה טבעי לדגם הזה? ועוד דבר אחד, עצרתי ברמזור להוריד את ההילוך והמנוע ניכבע פיתאום וכך כמה פעמים, בעל הרכב טוען שככה זה בקליאו- הקלץ' כשה.

פורסם
בעל הרכב טוען שככה זה בקליאו- הקלץ' כשה.

כל מוכר שפגשתי עד היום משתמש בסט ביטוים סטנדרטיים: "ככה זה ברכב הזה", "לא ניקיתי מנוע כי ככה זה מנוע שעובד, אין נזילות", "מצבר חדש", "מערכת X חדשה" (למרות שבפועל מפירוק או משופץ), "שמור בקנאות", "הרכב כימעט לא נסע", "לא תמצא רכב אחר במצב כזה", "חסכוני ביותר", "אין נזילות", "מצב חדש", "מאוד כואב לי להפרד מהרכב, לא הייתי מוכר אם לא הקשיים הכלכליים", "אין טסט כי אין לי כסף לשלם אגרה" וכד'.

אל תתרגש מביטוים האלה, הם לא שווים כלום.

מבחינת מחיר, הרכב דורש השקעה, לכן לא סביר לשלם אליו יותר מ-6K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבחינת מחיר, הרכב דורש השקעה, לכן לא סביר לשלם אליו יותר מ-6K.

אתה מתכוון להשקעה של רק צבע או שלפי הנתונים שהצגתי דרושים עוד טיפולים?

פורסם

רכב שנת 94, כם הגומי בטח ייבש, צריך להחליף צנרת דלק, בלמים ונוזל קירור. צבע איכותי לעשות בתנור, להחליף קלאץ' וכד'.

אם הקילומטרז' היה לפחות 165K, היה איך שהוא אפשר להאמין, אבל 65K זה כבר לא הגיוני.

תופעה מעניינת אני רואה ביד 2 לרכבים שמוכרים סוחרים, כולם במצב מעולה וקילומטרז' סופר נמוך.

פורסם

תראה,

הדעה שלי חלוקה ל2 .

מצד אחד,יש לי אחת כזו,RSI ויחסית לשנתון (94) אני די מרוצה.

כמובן שיש בלאי טיבעי שצריך לקחת בחשבון.

מצד שני,כל אחד שיצא לי לדבר איתו שיש לו קליאו רגילה,לא ממש היה מרוצה מהאוטו.

מבחינת מזגן,חשמל,תקלות שונות ומשונות וכו' .

המחיר והק"מ נשמעים די אטרקטיבים,צריך לקחת בחשבון מה יש להשקיע ברכב.

פורסם

קילומטרא'ג זה לא הכל בחיים,

בכל מקרה נשמע מוזר, אם אומרים לך על רכב שנכבה ברמזור ש"ככה זה" נניח וזה נכון, אז זה יותר גרוע מתקלה כי הרי לא ניתן לתקן משהו שבפעולה רגילה ותקינה מתנהג בצורה כזו. אתה רוצה שבכל רמזור שתעצור תצטרך להתניע מחדש?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

נניח והכל תקין באוטו(האוטו טופל לאחרונה במוסך מורשה רנו סיטרוין, כפי שידוע לי הוחלפו בלמים קידמיים ואיזהשם צינורות מאחור שלא הבנתי) כמה יעלה לי לחדש רק את הלקה שעל צבע האוטו? מוזר לי לא מצאתי נושא דומה בפורום אלה רק נושאים על צביעת הרכב.

פורסם

עוד מעט תרצה לקנות רכב חדש מהחברה ויגידו לך שהאוטו נכבה ברמזו פעמיים בשבוע.

נראה לך הגינוי? אתה נאיבי , וזה בכלל לא תקין.

זה סתם שטויוץ שבעל האוטו אומר לך ולא רוצה לספר לך על הבעיה שיש באוטו שהוא כנראה מסתדר איתה כבר הרבה זמן ולא רוצה לטפל בה.

ולגבי הקילומטראז' זה נשמע קצת מחשיד למרות האישה שלא נסעה עליו הרבה כפי שבעל האוטו טוען.

יכול להיות שהוא בכלל קיבל את האוטו עם 140 אלף ועכשיו שהוא רוצה למכור אותו הוא טוען שזאת אישה קשישה שלא נסעה הרבה.

לפי דעתי כדאי שגם תבדוק את העניין הזה שלא תיפול על רמאות , ותבקש ממנו גם ספר טיפולים ותיעוד של הכל.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תתחדש ידידי! סע בזהירות, שמור טוב על הרכב. :-)

• תוכן חדש...