Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי חלון ברכב שכשאני מעלה/מוריד אותו (בעיקר כאשר הרכב לא היה בתנועה זמן מה אם אני לא טועה) אז יש רעש של חריקה כלשהי,אם אתם מבינים למה אני מתכוון,כאילו זה בא מכיוון הגומי התחתון של החלון.אני חושב שזה אולי בגלל שיש מצב שהגומי יבש ובגלל זה הוא חורק? או שיש סיבה אחרת? אני גם ראיתי שיש כמו שריטות על החלון באותו מקום שבו אני שומע את הרעש. יש מצב שזהו הגורם לכך?עד כדי כך?

נ.ב. למי שלא הבין,החריקה הזאת לא מגיעה מהמנוע של החלון.

תודה מראש לכולם!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

גם לי יש את החריקה הנ"ל כשאר אני מעלה את החלון של הרכב , בדרך כלל אחרי ניקוי הרכב בשטיפה זה עובר לזמן מה.

אבל לאחרונה החריקה מגיעה מכיוון הגומי העליון בגלל שהוא יצא מהמקום שלו לפעמיים הוא נצמד לחלון ויוצר חריקה קצת שונה מהחריקה הנ"ל.

פורסם

אם תציין סוג הרכב, הרבה חברים יעזרו לך מנסיון שלהם.

לפי מה שאתה מתאר, החריקה נובעת מחול וליכלוך בתעלות צדדיות ו/או בין הגומי לחלון.

קיים ספריי סיליקון מאוחד, שברוב המקרים עוזר.

כמובן אחרי ניקוי יסודי לפני שימוי בספריי.

בהצלחה

פורסם

סוג הרכב הוא סובארו אימפרזה שנת 2002 1.6.

וד"א זה לא חריקה "נעימה" יחסית של כמו אחרי שטיפת רכב כמו שתיארת פה. זה חריקה של כמו חריקה של ציפורניים על גבי לוח בכיתה...

ואיפה בדיוק למרוח את הספריי סיליקון הזה? על החלון או על הגומי?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

את הסיליקון לא מורחים, אלא מתיזים לתוך מסילות החלון.

דוד.

• רעיון טוב! 1

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...