Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

אני מחפש רכב חסכוני, אמין ובטיחות, ומוכן להתפשר על ביצועים ומרחב פנימי. עד כה התמקדתי ברכבים קטנים בעלי מנוע קטן (~1300) יחסית, דוגמת הונדה ג'אז, טויוטה יאריס. הבעיה: קשה להשיגן, והן נמכרות מעל למחירון. חשבתי להתפשר, וללכת על דיהטסו סיריון, פיאט פונטו, יונדאי גטס (ידנית), או סקודה פאביה, ואז עלתה אצלי המחשבה - האם אני לא מתעקש יתר על המידה על רכב קטן...? יכול להיות שאם אלך על רכב מעט גדול יותר אוכל למצוא משהו טוב ביתר קלות?

מה דעתכם המלומדת? אם להגדיל - יש דגמים מומלצים?

תודה מראש!

נפרד לשלום מהפונטו הידנית 2006.

פרטים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305171

פורסם

פיאט פונטו היא רכב די טוב (אני לא מת עליו אבל הוא אחלה רכב).

ההבדל בצריכת הדלק לא יהיה כל כך משמעותי אבל התחושה כן תהיה שונה ברכב גדול יותר.

מה התקציב שלך? תזכור שבשנים שונות המחירים שונים מאוד.

פורסם

התקציב שלי: גג 60,000 שקל.

הנסיעות: במהלך השבוע - מעט בתוך העיר (אבל ירושלים, לא מישור החוף). בסופי שבוע: מחוץ לעיר.

אגב, מה החסרון של הפונטו?

שוב תודה!

נפרד לשלום מהפונטו הידנית 2006.

פרטים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305171

פורסם

ג'אז ויאריס קנו לעצמם שם טוב בשוק המשומשות ולכן קשה להשיג משומשות כאלו במצב טוב.

לגבי הפונטו - החיסרון שלה נמצא בעיקר בהגה הכוח הבעייתי (קל, רך וחסר כל תחושה) ובגיר אוטומטי שהוא אמנם נוח וחסכוני אבל דורש תקופת הסתגלות קצרה. חוץ מזה, הפונטו היא בחירה טובה בהחלט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...