Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה קשה להיפרד מחבר יקר :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משתתף בצערך - רואים שהייתם קשורים מאד.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
בתור אחד שכל חייו החזיק כלבים,קראתי את מה שכתבת עם דמעות בעיניים.

+1.

גם אני קיבלתי את הכלב שלי בנסיבות דומות לשלך (מעבר לבית חדש, כלב משחק בחצר של השכנים, יומיים אח"כ הוא שלי),

ואני לא יכול לתאר לעצמי איך ההרגשה של לאבד אותו.

משתתף בצערך :(

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משתתף בצערך , גרמת לי לקום ולחבק את החתול שלי .סיאמי בן שנה וחצי. אולי זה לא כלב אבל עדיין.

באמת קשה לעבור את זה אחרי שהחתול הקודם שלי קפץ מהחלון ונדרס, אחרי שהיה אצלי כמה שנית טובות,כול המשפחה נקשרה אליו.:-(

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

לא מסוגל לתאר לעצמי איך אגיב שהקטן יילך.

משתתף בצערך,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תנחומיי.

לצערנו חיי הכלבים קצרים המה. הם עוזבים אותנו מהר מדי ומשאירים הרבה געגוע.

תתנחם בכך שנתת לכלב שלך חיים ותזכור את הדברים הטובים שעברתם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

משתתף בצערך.

בחיים לא הבנתי את האנשים שמשחררים את הכלבים שלהם לטייל בחוץ ,זה פשוט אבסורדי.

לשכנה שלי היה כלב במשך שמונה שנים, שנהג לטייל לבדו ללא כל השגחה.

יום אחד, כאשר יצאתי עם הכלבה שלי, ראיתי את הגופה שלו על המדרכה.

לשחרר כלב לטייל בחוץ זה עניין של מזל, לשכנה שלי "שיחק המזל" 8 שנים ולך 13 שנים.

אבל זה ממש לא שרשור להטפה, אני מאמין בכל ליבי שאתה אהבת אותו.

פורסם

תודה למגיבים, זה מחזק מאוד!

אני באמת מודה לכולכם.

לאלו שדיברו על קשירת הכלב-

במשך כל חייו הוא היה קשור, גם אז בזמן שהוא היה מחובר לשרשרת הוא זכה לשרשרת של כמה מטרים שנתנה לו חופש לנוע בכל החצר האחורית של הבית מבלי להפריע לאף אזרח.

הרגעים היחידים שהוא היה משוחרר זה בשמורת הטבע הגדולה והמבודדת ששם היה מטייל בחזקת אבא שלי ובזמן שבני המשפחה יושבים בחוץ בחצר והוא נמצא איתנו.

בשנה וחצי האחרונים אפשרנו לו יותר זמן בלי השרשרת כיוון שאותות הזקנה כבר הופיעו ולא הייתה שום סיבה שבלילות הוא יצטרך לסחוב את ה-וו קשירה המתכתי והכבד שתלוי לו על הצוואר (רק בלילות הוא היה משוחרר, ב-6 בבוקר אבא שלי היה קושר אותו לפני צאתו לעבודה).

אנחנו נוטים להאמין שבגלל גילו המבוגר הוא מעד ואיבד שיווי משקל בזמן ששיחק בקומת הבניין העליונה.

לפחות אני יודע שהייתה לו שמחת חיים גם בגילו המופרז.

שוב תודה לכלום.

אמיר.

פורסם

לפחות אני יודע שהייתה לו שמחת חיים גם בגילו המופרז.

.

איזה דאגות כבר היו לו על הראש...:-) לפחות תתנחם בעובדה שהוא באמת הגיע לגיל מאוד מכובד, ואם כבר ללכת אז לפחות הוא עשה סיבוב אחרון על הכלבה של השכנים. אתה חייב לתת לו קרדיט על זה - יצא תותח...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני משתתפת בצערך, ומקווה שהכאב לא יניא אותך מלאמץ כלב נוסף.

אין ספק שכלב הוא כמו עוד ילד בבית וכואב לאבד אותו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

משתתף בצערך. לחברה שלי יש כלבה בת 16 או 17 (לא יודעים בוודאות) ומדהים לראות אותה עדיין מקפצת ומכשכשת בזנב בזמן שמגישים את ארוחת הערב. ברור לי לחלוטין שימיה קצרים (במיוחד שעברה אי-אילו תאונות בעבר) ובטח יהיה נורא לאבד אותה. העניין הוא שהם נותנים לה לצאת החוצה לטייל לבד - דבר שלי אישית היה קשה מאוד לעשות. היא כבר לא שומעת ובקושי רואה אבל איכשהוא תמיד מצליחה לחזור הביתה בשלום. אני מניח שבלי הטיולים האלו היא הייתה עצובה מאוד, כך שמה שנותר לעשות זה לקוות שכשהיא תמות זה יהיה בשינה ולא תחת הגלגלים של איזה רכב...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משתתף בצערך העמוק! שלא תדעו עוד צער! :cry:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

צימררת וריגשת אותי מאוד.

משתתף בצערך מעומק הלב.

לעיתים, כלב צעיר עוזר להתמודד עם העצב והגעגוע (על הדרך, תעשו מצווה ותאמצו אחד מהעמותות).

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...