Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סאב של ORION ואני רוצה לבנות לו תיבה אטומה במקום התיבה הפתוחה שיש לו כרגע.

הבעייה היא שלא הצלחתי למצוא הרבה פרטים על הסאב הזה בכדי לחשב נתונים לתיבה, מישהו יכול לתת לי כיוון איך לבנות את התיבה?

ד"א התכוונתי לסאב שיש לי בחתימה

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

הסאב בגודל 12" צריך תיבה אטומה בנפח פנימי של 1CF

כלומר 28 ליטר

את הנתון המיסתורי הזה מצאתי בחוברת אשר מגיעה עם הסאב :|

יש בחוברת גם את מידות התיבה

תציץ בה לא יקח לך הרבה זמן

פורסם

אין לו את החוברת , למעשה הוא קיבל את הסאב ואין לו יותר מידי פרטים עליו .

אם אתה יכול רק להביא לו את המידות המדויקות זה יכול מאוד לעזור =)

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

למה לבנות תיבה חדשה הרי אפשר לקנות מוכנות הם לא יותר טובות מהכנה בייתית? כמובן אם אתה לא בעל מקצוע שמתעסק בתחום? או שההבדלים הם קטנים ובכסף הם גדולים?

פורסם

adi k, התיבות המוכנות ברובן פשוטות וזולות מאוד, הן בחומר (לא כולן עשויות MDF) והן בחוזק החיבורים.

מה גם שצריך לבדוק מה הנפח של התיבות האלה לפני קניית אחת כזאת, במיוחד אם מחפשים נפח ספציפי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואני שרובם פה חובבים ברמת הנגרות (כמוני למשל) תיבה שעשויה ע"י חובב תיהיה יותר מוצלחת מתיבה קנויה?

חוץ מנושא הנפח הספציפי כמובן.

פורסם

אם אתה מזמין במיוחד מנגר שיכין תיבה מMDF 1.9 כולל ברגים כל כמה סנטימטרים כולל דדבק נגרים ואיטום סיליקון ובסוף ריפוד בלבד- קח בחשבון כמה מאות שקלים

עץ לקנות לבד שחתוך במידות זה יותר זול- הרבה יותר, והעבודה היא דיי קלה ( כל עוד אתה לא טועה במידות -קרה לי)

פורסם
הסאב בגודל 12" צריך תיבה אטומה בנפח פנימי של 1CF

כלומר 28 ליטר

את הנתון המיסתורי הזה מצאתי בחוברת אשר מגיעה עם הסאב :|

יש בחוברת גם את מידות התיבה

תציץ בה לא יקח לך הרבה זמן

חיפשתי באינטרנט את החוברת אבל לא מצאתי אותה, אתה יכול לשלוח לי קישור לחוברת?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

ההבדל בינהם יהייה שולי עד מאד מבחינת תיבה - אחרי הכל זה אותו הסאב אם הבדלים קטנים בנצילות בFS וכו.

במידה והסאב שרכשת אינו דומה בחיצוניותו לסאב שבאתר היצרן - משמע סאב ישן מלפני שנתיים אם זכרוני אינו מטעה אותי.

• תוכן חדש...