Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי סוג זיכררון RAM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני מזהה איזה זיכרון יש במחשב ישן?

האם יש דרך מהירה יותר חוץ מלפתוח את המארז ולבדוק מה כתוב על הסטיק עצמו?

אני לא מתכוון לנפח אלא לסוג הזיכרון כדי שאני אדע לקנות זיכרון מתאים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אכן בCPUZ אבל אם רוצים מידע עמוק יותר וכו', EVEREST.

פורסם

השתמשתי, אבל עלתה שאלה נוספות.

לוח האם במחשב המדובר הוא כזה

אם אני מבין נכון, הלוח הזה לא תומך בזיכרון גדול יותר מ-512 מ"ב?

מה לגבי התדר?

אם יש בלוח שני חריצים לזיכרון, אין מניעה לרכוש זוג של 512 מ"ב, נכון? (ההגבלה היא לכל slot?)

בקיצור, תעזרו לי לפענח את הנתונים.

תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי התיאור אני מבין שיש עוד 2 סלוטים פנויים. כלומר אפשר להתקין עוד 1G זכרון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

OK

כמה קריטי נושא התדר?

הזיכרון הקיים הוא 1.66 Mhz.

איזה תדר אני יכול להתקין על הלוח הזה? יש בכלל הגבלה?

• תוכן חדש...