Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,קניתי לפני שבועיים סובארו גראנד לאונה 94 ואני מתחיל לבנות מערכת ואני צריך את עזרתכם,כיוון שהתקציב שלי נמוך מאד התחלתי ברדיו דיסק של סוני יד שניה שעלה לי 300 שח הדגם אפור כזה שבשביל להוציא את הדיסק צריך להוריד כלפי מטה איזשהי מסילה כזאת שמכסה את הצג,לא חשוב ואני צריך כרגע המלצה מה הבא בתור, מה שמים קופוננט או מגבר או סאב אני לא יודע אני כבר לא צריך את כל הבומים האלה רק שישמעו טוב וחזק,התקציב שלי עד 500 שח, אה ושמתי גם רמקולים jvc 290 זהו אני מחכה לעזרתכם שבוע טוב לכולם ותודה על העזרה.:wink:

imprza new age

פורסם

פיסוק לא יזיק בפעם הבאה, תתקן את ההודעה.

תקשיב 500 שקל זה דל מאוד.

לא יספיק לך לשום דבר חוץ מרמקולים.

קודם כל תלוי בכלל איזה רדיו דיסק יש לך וכמה יציאות יש לו.

כדי לעשות סדר בדברים אני הייתי ממליץ לך לקחת את הרמקולים שלך של ה jcv (אני לא יודע אם שמת אותם מקדימה או מאחורה , אבל בוא נגיד שמבחינת הגיון אני חושב שהם מקדימה )

אם הם מקדימה תבדוק אם המידות שלך מקדימה מתאימות מאחורה ( יש לך מגש מאחורה , הכנה בדלתות? )

אם הם יש לך הכנה בדלתות תיקח את הרמקולים הקדמיים ותעביר אותם אחורה.

תקנה סט קומפוננט נחמד של מורל פולס שעולה בערך 500 ותשים אותם מקדימה.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=23401

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תודה על התגובה,שמתי את jvc מאחורה הם 6 על 9 ואני רוצה בסך הכל להוסיף או זוג רמקולים איכותיים וחזקים מקדימה או סט קומפוננט עד כמובן 500 שח וזהו ,כרגע אני לא רוצה מגבר ולא סאב,כי שומעים מצוין אים מה שיש לי כרגע,אז מה כדאי מבין שניהם:?:

imprza new age

פורסם

זוג רמקולים איכותיים מקדימה = בדרך כלל קומפוננט.

ההמלצה שנתנו לך קודם טובה לפי דעתי לתקציב שלך ואף תהווה בסיס לא רע אם תרצה להגביר אותם בעתיד..

*כמובן שיש לבדוק קודם תאימות מידות לרכב שלך.

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

אם הם כבר מאחורה ובמגש האחורי זה כבר טוב.

בהודעה הקודמת שלי הוספתי לך לינק לקומפוננט של מורל מצויינים שנכנסים בדיוק בתקציב שלך.

הם יהיו מצויינים בשבילך, מה שגם תוכל להגבירם בעתיד.

ניב.

פורסם

טוב חברים ערב טוב,כרגע חזרתי מהמתקין של הרמקולים והחלטתי להתקין זוג רמקולים 210 וואט jvc קידמיים ותאמינו לי שומעים מדהים חזק ויפה,אה וכמובן הוספתי זוג טוויטרים פשוטים שעלו לי 60 שח והם מוסיפים המון, עכשיו האים אפשר לשמוע את דעתכם לגבי מה ששמתי:רמקולים 290 וואט אחוריים 9\6 של jvc ,רדיו דיסק mp3 של סוני, זוג רמקוליים קידמיים 6 אינ'ץ 210 וואט של jvc וזוג טוויטרים פשוטים,שוב ללא מגבר ללא סאב אולי בעתיד הכל תלוי בתקציב,אז מה דעתכם:?:

imprza new age

פורסם

אם אתה מרוצה גם אנחנו מרוצים.

אם אתה חושב ששומעים טוב אז תשאיר את מה שיש לך.

פורסם

מישמש ערב טוב אחי,מה אתה חושב על מה ששמתי או אולי מישהו אחר האים צריך להוסיף סאב או מגבר או אולי עשיתי טעות שלא שמתי קומפוננט מקדימה בבקשה תגידו מה אתם אומרים,עדיין לא מאוחר יש אפשרות להחליף את הרמקולים אים אתעקש שוב תודה לכולם.:wink:

imprza new age

פורסם

תקשיב קומפוננטים הם מיועדים להגברה, ומניבים תוצאות טובות מאוד מגבר.

הרמקולים שאתה שמת הם מתאימים לשמיעה רגילה דרך הרדיו דיסק בלבד אבל תוכל גם להגביר אותם.

פשוט הקומפוננט הם שונים מרמקולים רגילים , ועובדים בצורה שונה.

אם עדיין אתה יכול להחליף- אז תעשה את זה, אתה לא תתחרט.

מגבר עדיף לך להוסיף עם יש לך עוד כסף בצד כדי להגביר את הסט מקדימה , וסאב תוסיף גם ואז השמע באוטו אצלך ישתדרג פלאים.

אני מציע לך גם לקרוא את זה , שרשור שאני פתחתי פעם והתשובות שענו לי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212983&highlight=%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8+%D7%9C%D7%94%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A8+%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D

ניב.

• תוכן חדש...