Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אניח עומד להתקין את המערכת שלי מחדש, כאשר יש לי נכון להיום דילמה.

האם להעביר אחורה כבל 2gauge ולפצל אותו דרך מפצל (מדובר על רנו מגאן, רכב ארוך והמגבר הוא נקמיצ'י 4100), ע"מ כבר עכשיו להכין את הרכב להתקנה של מגבר מונו לסאב (או הסקאן ספיק של איתמר, או JL 10W3V3, כרגע יוגבר ע"י גישור בנקמיצ'י). או שעדיף להריץ רק כבל אחד של 4gauge ולהריץ את ה2gauge והמפצל רק כשאביא את המונו?השאלה נובעת משני דברים

א) בורות (אני עדיין לומד)

ב)יעילות וקלות התקנה, אני מתכנן לבצע את ההתקנה לבד, למה לבד? כי זה מעניין אותי מספיק כדי להסתכן בתקלות שאולי אאלץ לשלם, למרות אני מאמין שבעזרת המדריכים בפורום וברחבי האינטרנט אני אצליח להתמודד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מעבר לכך, האם רצוי/מומלץ להחליף את החיווט לרמקולים? מדובר על סט דוטק אוביישן שיוגבר אקטיבית (אני מקווה) ע"י 2XS

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בחיווט יש כלל מאוד בסיסי, כמה שיותר עבה יותר טוב, על אחת כמה וכמה שאתה יודע שאתה הולך לשדרג.

אם התקציב (והאוטו) מאפשרים העברת חיווט של 2 גייג' - לך על זה. 2 גייג' שתפצל ל 4 גייג' למגבר א' ו 4 גייג' למגבר ב' יעשו רק טוב.

בנוגע לחיווט רמקולים, אם כבר גם ככה פירקת חצי אוטו כדי להעביר את כבל המתח, לא יזיק גם להעביר חוטי 2.5 מ"מ לרקמולים. העלות זניחה ומבחינתך אתה יודע שנתת את המקסימום. כל חוט רמקול 2.5 מ"מ יעשה עבודה נאמנה.

אישית אני ממליץ על כבלים של אומגה אודיו, כבלים טובים וזולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...