Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה אנשים, דפקו לי את האוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו יצאתי מהבית ללכת לקנות משהו, פתאום אני רואה בצד של האוטו בכנף שמישהו דפק את האוטו.

יש מעיכה דיי גדולה בכנף ושיפשופים , מישהו דפוק שלא יודע לנהוג נכנס באוטו כשהיה בחנייה או משהו.

בקיצור זה הדבר הכי מעצבן שיש לצאת ולראות שדפקו לך את האוטו , ולבן אדם לא אכפת בכלל הוא ממשיך לנסוע לו בכיף ואני נשארתי עם הדפיקה!

ואחרי הדפיקה הזאת שגיליתי כאשר אני בנסיעה כמובן אני נוסע בתוך גן חיות אלא מה.

כל אחד קופץ לו מכל מקום , אני נסעתי לי בנתיב הימני ומישהו היה צריך לחתוך את הנתיב שלי מהכיכר בצד שמאל ופשוט נתקע לי באמצע הנתיב!!

תרבות נהיגה תסלחו לי על המילה , ממש מחורבנת!! "אם אני יכול לקפוץ לכיכר לפני שהוא פונה כבר בתוך הכיכר אז למה לא? , מקסימום הוא יאט בתוך הכיכר"

בקיצור יש לי עכשיו גם שאלה קטנה:

מה אני עושה בקשר למכה? אני צריך לתבוע את הביטוח? אני אצטרך לשלם השתתפות עצמית?

יש ביטוח חובה ומקיף.

ניב.

פורסם

לפי העצבים אני מבין שאתה לא תל אביבי .

בקשר למכה אין צורך לערב ביטוח (לא נשמע שיש נזק רציני) עדיף לסדר לבד.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ניב,

תברר אצל פחח מה עלות התיקון. לפי מה שאתה מתאר, התיקון יהיה כנראה פחות מההשתתפות העצמית שלך.

אם זה אכן המצב, אין ברירה, תשלם ותשתדל לא לקחת יותר מידי ללב.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תשמע אני לא תל אביבי (התכוונת לזה שהם מקבלים שם הרבה מכות באוטו בגלל הצפיפות? ),אבל באופן בכללי אני לא בן אדם עצבני , אבל המכה הזאת זה פשוט גועל נפש.

פשוט אתה לא יודע איך זה כשאתה יוצא החוצה לאוטו ופתאום אתה רואה מכה משום מקום , ואין זכר למי שעשה אותה.

ועוד שאלה קטנה , אם אני אתבע את הביטוח , הפרמיירה ( אם קוראים לזה ככה לא זוכר בדיוק ) תעלה ?

פורסם

Niv18, אני מאוד מזדהה איתך. אבא שלי נכה, דפקו לו את האוטו ובמקום לעשות בצורה אנושית, להתחשב בכך שמדובר ברכב נכה ניידות, הרכב זה כמו רגליים שלו, לעצור, לגשת עלינו ולהחליף פרטים, הם ברחו. אנחנו יודעים מי פגע ברכב שלנו והם יודעים איפה אנחנו גרים, לכן תירוץ של לא לגשת כי לא יודעים, לא עובד.

בארץ יש אנשים מאוד אטומים שלא נישאר להם כבוד לזולט. פשוט לאנשים אין לב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
Niv18, אני מאוד מזדהה איתך. אבא שלי נכה, דפקו לו את האוטו ובמקום לעשות בצורה אנושית, להתחשב בכך שמדובר ברכב נכה ניידות, הרכב זה כמו רגליים שלו, לעצור, לגשת עלינו ולהחליף פרטים, הם ברחו. אנחנו יודעים מי פגע ברכב שלנו והם יודעים איפה אנחנו גרים, לכן תירוץ של לא לגשת כי לא יודעים, לא עובד.

בארץ יש אנשים מאוד אטומים שלא נישאר להם כבוד לזולת. פשוט לאנשים אין לב.

אם אני זוכר נכון המקרה שלך שפגעו לך באוטו , ונשארו חתיכות פלסטיק מהפנסים של האוטו הפוגע, וככה מצאת אותו.

ככה זה פה במדינה, יעדיפו לברוח ולא לשלם על הנזק.

אותו דבר גם לגבי פגיעה באנשים במעברי חצייה או אנשים שקופצים לכביש ונפגעים , זה עוד יותר גרוע כי פוגעים באנשים וגם בורחים בסופו של דבר ולא עוזרים להם אפילו אם זה קרה בלי כוונה.

בפורום טוב שיש גם אנשים טובים שרושמים לוחיות זיהוי של אנשים כאלה.

אם יקרה מצב שאני יראה דבר פגיעה של מכונית , אני ירשום ישר את הלוחית רישוי שלה. לפחות להתנחם קצת שמישהו יקבל את הפרטים של הפוגע .

פורסם

לא היו עדי ראיה? כשאני עד לדבר כזה אין מצב שאני לא אשאיר פתק.

פגע וברח זה פשוט גועל נפש ממדרגה ראשונה.

אין מה להתעצבן. זה כבר לא יעזור.

פורסם

שלום ניב

קודם כל לא להתעצבן, חבל לבזבז אנרגיות על מה שקרה (מסכימה איתך על הכעס שלך על כך שלא השאירו פרטים).

לדעתי האישית לא כדאי לערב את הביטוח, מכיוון שהפגיעה שתארת לא נשמעת כחמורה ביותר שמצריכה התערבות של ביטוח, מה גם שהביטוח של השנה הבאה יעלה לך יותר מכיוון שהגשת תביעה.

כדאי לקחת לפחח שיוציא את הפח החוצה, ואולי אפילו לא תצתרך צביעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם יש רק מעיכה כמו שאמרת ולא פגיעה בצבע אפשר באוטופיקס למשוך את הפח.

אכן תרבות נהיגה מחורבנת כמו שאמרת.

פורסם

לא נראה לי שיש מישהו עם רכב שלא מכיר את הבעיה הזאת...

פעם היינו הולכים לפחח, צובעים טמבון אבל אין לזה סוף.

פעם אני יושב ברכב שחונה בחניה טורית לאורך המדרכה וקורא עיתון. פתאום בום נכנסו בי מאחורה. יוצא ומסתכל על האבלה שמנסה לצאת מהחניה. למזלי לא קרה לרכב כלום אבל האבלה (באמת אבלה) לא מבינה למה אני מתרגש וקופץ מהאוטו לבדוק מה קרה...

פורסם

רק שאנשים ידעו פה שפגיעה ובריחה אפילו שזה רכב חונה והנזק לא גדול בלי להשאיר פרטים זה עבירה פלילית!

ולא רק ברכב כל רכוש שלכם שנפגע ממשהו ולא הושארו פרטים זה פלילי.

אני לא יודע מי מהשכנים שלי אבל כל פעם שאני יוצא עם האוטו (נצבע צביעה כללית לפני חודשיים בהרבה כסף) יש מכה של דלת שנפתחה עליו כבר יש לי 4 מכות של דלתות, פגיעה בפח התחתון מרכב ופגיעה בצד ועל המכסה מנוע נקודות מאבנים בכביש ממשאיות שלא כיסו את התכולה שלהם.

לדעתי הדבר הכי נוראי בזה שאתה חסר אונים ואין לך מה לעשות פשוט אין ואף אחד לא יכול להבטיח לך שמחר ידפקו לך שוב.

S2000

פורסם

אני רוצה להוסיף כמה מילים..

מכות של דלתות שנפתחות זה אפילו יותר גרוע ממכה רצינית יותר, כי אתה לא תלך לתקן כל פעם שמישהו דופק בכל הכוח(למה????:x) את הדלת שלו ואחרי כמה חודשים הרכב נראה כמו אחרי מלחמה... הרכב שלי הוא גם בצבע כהה לכן זה מאוד בולת ומעצבן..

לצורך דוגמה.. כאשר היתה לי סובארו DL ששמרתי אותה במצב תצוגה!:shock: יום אחד אני יוצא מהבית ואני רואה בן אדם יושב לו על המכסה מנוע של אוטו שלי, אני ניגש ושואל אותו אם זה הרכב שלו, כמובן שהוא אומר שלא, אז שאלתי אותו למה הוא יושב על מכסה מנוע של רכב שהוא לא שלו, התשובה שלו היתה "למה מה אכפת לך,אפשר לחשוב שזה מרצדס"! אני אמרתי לו שזה רכב שלי והתחלתי לצעוק עליו %^&$#@$#$@!##...:x רבאק קצת כבוד לרכוש של אחרים גם אם מדובר באיזה עגלה במצב מת! כרגע יש לי רכב שחוזק הטמבונים והפח שלו די מתקרבים לטנק במובנים של רכב פרטי כמובן, כל כמה ימים יש סימן חדש על הצבע, אבל רק על הצבע הפח לרוב לא נפגע..:twisted:

בקיצור אני לא מבין את האנשים , טוב אז לא אכפת לך מהרכב שלך, אבל למה לתייחס ככך גם לרכבים של אחרים? :x

לגבי שאלה על פרמייה, אז אם התיקון יהיה דרך הביטוח אז ברוב המקרים מעלים את הפרמייה ,אבל זה הולך לפי הסטוריה של תביעות קודמות .בקיצור דבר אם הסוכן שלך...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

לא נורא.:roll:

גם לי שפשפו היום את האוטו בחנייה במגדל טויוטה(ת"א)

מחר אבדוק אם מצלמות האבטחה עבדו באותו הזמן.8)

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...