Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחד באינטרנט מציע את הציפ הזה (המצולם מתאים לאימפרזה) גם לסופר לנסר הוא טוען שהוא מוסיף לאוטו 20 כ"ס שאלתי היא האם זה כדאי? מה עם עומס על המנוע? האם באמת זה סוסיף 20 כ"ס? והאם מישהו מזהה את הציפ ויכול לתת לי חו"ד עליו.אגב, הוא רוצה עליו 750 שקל

תודה ולילה טוב.

1_7_56942_20080625070611-m.jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

1. אי אפשר לקרוא כלום מהתמונה, היא קטנה מידי.

2. שום צ'יפ לא יוסיף לך 20 כ"ס על סופר לאנסר אטמוספרית.

בהצלחה.

פורסם

לא מכיר את הצ'יפ ואי אפשר לראות כלום מהתמונה.

צ'יפ איכותי יוסיף לך כמה סוסונים בודדים.

צ'יפ זבל במקרה הטוב סתם יבזבז לך דלק, במקרה הרע יפגע בביצועים ויגרום לנזק לחלק ממערכות הרכב.

פורסם

ככל הניראה לא תרגיש את מה שהצ'יפ הוסיף. הדבר היחיד שכן תרגיש, כניראה תהיה בעיית זיהום אויר בטסט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סלח לי, אבל מה אתה מבלבל במוח?

מה הקשר בין צ'יפ לבין זיהום אוויר?

מילא היה מדובר בהורדת ממיר, מילא היה מדובר באגזוז זרימה חופשית, אבל צ'יפ?!

לפותח השרשור, תריץ חיפוש בפורום על צ'יפ ועל התרומה שלהם לרכבים אטמוספרים.

דובר על כך רבות וייתכן ותלמד דבר או שתיים.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

צ'יפ מעשיר את התערובת, ואם הוא לא עושה את זה בצורה יעילה (כלומר להעשיר מתי שבאמת צריך) אז פליטת המזהמים תהיה גדולה יותר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מה שגם מפריע לי קצת, הוא העניין שהצי'פ הזה מאוד זול, ועוד ל- 20 כוחות סוס (דמיוני אבל בשביל הדוגמא).

750 שקל זה ממש ממש נמוך ולעוד כזאת "עוצמה", מה גם, שעד כמה שאני מכיר סיפורים, אין סיכוי כי צי'פ זה יוסיף לך כמות כזאת של כוחות סוס, אפילו אתרים נורמאליים שמפרסמים את עצמם כמתקיני צי'פים, מפרסמים נתונים הרבה יותר נמוכים מזה.

אם זה היה רכב מוגדש, אז כן, אפשרי, אבל ללאנסר 1.6 אוטומטית, אין סיכוי. אתה זקוק להחלפת מכלולים רבים ברכב על מנת להגיע לכזאת תוספת.

אם הינך באמת מעוניין בצי'פ איכותי ועבודה טובה, גיא פרילינג ולא מילה אחת יותר. (פנה לגוגל).

פורסם
צ'יפ מעשיר את התערובת, ואם הוא לא עושה את זה בצורה יעילה (כלומר להעשיר מתי שבאמת צריך) אז פליטת המזהמים תהיה גדולה יותר.

תסכים איתי שזה תקף לגבי כמעט כל שיפור מנוע?

כוונתי הייתה, שההערה על זיהום האוויר לא קשורה ספציפית לצ'יפ אלא יותר לשיפורי מנוע בכלל.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
הבחור הזה לא במקרה מאיזור רעננה כפר סבא וקוראים לו "יוסף"?

דווקא לא

פורסם

אבל ללאנסר 1.6 אוטומטית, אין סיכוי.

היא גיר רגיל, דונט להעליב אותי.

• תוכן חדש...