Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להכניס את עצמך בכוח אל תוך הסיפור המלוכלך הזה.... הייתי נמנע מזה. אתה לא יודע את פרטי הקונה החדש, או קיי. להפוך עולמות בשביל לאתר אותו? מעשים טובים לא משתלמים, לא במקרה הזה. עזוב, אתה לא קשור לקומבינות של המכירה, אל תכניס את עצמך אל תוך הסיפור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
העברת מידע על הסטוריית הרכב למי שאינו בעלי הרכב הינה עבירה.

לפי איזה חוק?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כל הנאמר למעלה נכון אבל יש לי חבר בחד המוסכים של צ'מפיון וע"י כך הוצאתי את המידע מהמחשבים...

אם לא היה לך חבר לא יכולת לדעת, כך שברור שרק חבר יכול היה לתת לך מידע שכזה.

אם תאמר שהחבר הזה סיפק לך את המידע - מן הסתם יש סבירות שהוא יפוטר וגם יתכן ויתבע בגין הפרת החוק.

בהרבה מקרים ראיה שהושגה בדרך פסולה, עלולה גם להיפסל בבתי-משפט.

כך שלפני שאתה פותח פה, תחשוב במי אתה עוד עלול לפגוע.

אם המוכר הנוכל מכיר קצת את החוק, הוא לא ממש יתרגש ממה שתגיד לו, כי הוא יודע גם איך "לדרוס" את המדליף העבריין.

זה לא שהכוונות שלך לא טובות - הן טובות, אבל אתה צריך להשיג את המידע בדרכים שלא תפגענה באנשים שעוזרים לך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לפי איזה חוק?

בזמנו בדקתי את הנושא - והם מסתתרים מאחורי חוק הגנת הפרטיות ואחזקת מאגרי מידע.

זאת תשובה רשמית שקבלתי משני מוסכים מרכזיים שונים (חברות שונות).

הם מאפשרים לך לראות את המידע או לקבל גיליון טיפולים, רק אם בעל הרכב בא יחד עם הקונה, או בעלים קודם המגיע עם בעלים נוכחי. (יד שניה יכול להראות ליד שלישית את ההסטוריה שלו עצמו, אבל אינו יכול לקבל את המידע על יד ראשונה, אלא אם יש לו תיעוד שקיבל בזמנו).

נראה לי שההסתרה הזאת גם משרתת אינטרס כלכלי של המוסכים: לא תדע איזה טיפול עבר ואיזה חלקים הוחלפו - תחליף עוד פעם.

הנושא הזה עלה במסדרונות הכנסת, דובר על זה שצריך לשנות את החוק שהרי המידע למעשה הוא תלוי רכב ולא תלוי אדם - אין לי מושג אם אושר או נתקע.

מצאתי כאן איזו ידיעה שקרובה לנושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506237,00.html

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא אחשוף את שם המוסך אך בזמנו קנינו רכב משומש מאותו היצרן של הרכב הראשון.

פנינו למוסך שלנו בבקשה לברר פרטים על הרכב החדש וקיבלנו תשובות.

אם לבחור יש משהו בצ'מפיון הוא יכול לבקש את עזרתו שוב- ברגע שהקונה החדש ירשם במוסך מורשה תדעו את זהותו.

מספיק רק למסור לו את המידע האמור ושלום על ישראל, מה הוא יעשה איתו זה כבר לא עניינו ולמוכר אין דרך לדעת מי אמר לו או איך אמר לו- מבחינת פותח השרשור הוא פגש את הקונה בקניון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא קרה כלום

שלח לי הודעה פרטית עם הפרטים הנ"ל ואעזור לך !!!

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
הוא נקנה בשבועיים האחרונים?

לא, הוא חונה כאן כבר כמה חודשים. כנראה שזה לא הרכב או שזה כן הרכב אך איננו נמכר.

פורסם
דרך המוסך :) הקונה בטוח יגש למוסך לבדוק משהו או לטפל באוטו. ( מתי זה יקרה, זה כבר לא משנה. )

לפי החוק במדינת ישראל , גם אחרי שקנית רכב , למוסך אסור לספר לך עליו דברים מתקופה שקדמה לבעלותך ללא הבעלים הרלוונטי לאותה תקופה , חד וחלק.

• תוכן חדש...