Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GENESIS ST60+MOREL PICCOLO=?

Eddy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקחת מנוע של Z4 והרכבת אותו על DL מודל 88'.

הבנת?

איתמר.

איתמר , זה נכון שהגנסיס גדול על הטוויטר הזה בכמה מידות , אבל אם כבר יש כוונה לקנות מגבר עבור הטוויטר עדיף לקנות מגבר כזה שלא תרצה\תצטרך לשגרג מתי שהוא ללא קשר לאיזה טוויטר תרצה לשים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין גבול אבל dual mono יעשה את העבודה נאמנה

ברור שאם אתה קוטף את הכסף על העצים תקח dual mono class A

ואז תחסוך הגברה אקטיבית כי עם כזה מגבר אתה לא צריך יותר כלום.

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

לא יודע מה אתם מדברים ולא נראה לי שהבנתם כ"כ טוב את המ שאיתמר אמר.

איןן לי ניסיון עם הST60 אבל לפי התגובות בחו"ל המגבר הזה צריך להיות מעולה לטוויטרים.

30 RMS לטוויטר ( לפי דעתי ,יותר לפחות לפי נתוני משיכת הזרם 23Aבשביל 60RMS? ) אמור להספיק.

אצלי הטוויטרים עובדים על אודיסון שמפיק 22 RMS לערוץ והגיינים על חצי ובנוסף לכך הוא מונחת עוד בפאנל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הגנסיס לפי התעודות לידה שלו הוא באיזור 60-70 וואט RMS. בפועל כמובן שה 60-70 וואטים האלו של גנסיס שווים יותר מאותם וואטים של מגברים פשוטים יותר. אין בכלל ספק שהוא מספיק חזק להגביר כל טוויטר שרק תרצו..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ST60 אצלי מגביר זוג טויטרים של הרץ ספייס אקטיבית = התוצאה מדהימה! זה מגבר שהכי מתאים לכל טויטר שתשדך לו!

ובכלל מגברי ג'נסיס מצטיינים יותר בתחומים המיד היי והיי לעומת המיד באס ובאס.

אצלי שידכתי להם גם כבלים של VANDENHUL סדרת CLEARWATER שעשויים מכסף טהור, וזאת הסיבה כדאי להוציא מהטויטרים את התדרים היותר גבוהים, מה שטויטר משי על כבלים רגילים יתקשה לנגן.

האם זה שווה? תלוי בכמה אתה מביא את המגבר הנ"ל. עם זה כאן מהיבואן הרשמי שלוקח פי שניים רווח על כל מגברי גנסיס = חד משמעי לא שווה.

על מגבר כזה לא צריך לשלם יותר מ2000-1800 ש"ח חדש.

פורסם

לא כל מה שכתוב בפורומים בחול נכון . הבדיחה הזו שהמגברים של גנסיס טובים יותר בגבוהים ולא מספיק טובים בנמוכים זה דבר שהוא רחוק מהמציאות. אם עשית בדיקה כל שהיא והגעת למסקנה הזו אז בכיף ואני אשמח לשמוע לפי מה ואיך הגעת למסקנה הזו . אם לא עשית בדיקה אז מן הראוי שתציין שמדובר בשמועה ולא משהו בדוק.

לי אישית יש המון ניסיון עם המגברים שלהם שהגבירו מידבאסים וופרים וסאבים מכל קשת האיכויות ואין שום ירידה ביכולת של המגברים האלו ביחס ליכולת שלהם לגבוהים או ביחס ליכולת הגברה של מגברים מקבילים עבור תדרים נמוכים.

לגבי המחיר של המגברים - תברר כמה עולה לך להזמין מחול את המגבר הזה , כמה עולה משלוח , כמה עולה מיסים , תוסיף לכך את העובדה שאתה מקבל אחריות מלאה למוצר ותגלה שהמחיר שהמגבר הזה נמכר הוא ראוי לחלוטין.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מנסיון, הדואל מונו הוא פשוט בהמה למידבאסים!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בהמה בהמה , ה 4 ערוצים שלי ביחד עם הלגטיה עושה מהמידבאסים שלך קציצות !

(הייתי חייב)

8)

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בקרוב אצלי :)

בכל מקרה, שלא נסטה מהשרשור.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוב מוסיף על דעת הכלל .. המגבר מעולה לטויטרים.

ואני לא חשב שהוא "גדול " עלMT 11 , זאת תהיה גם התאמה מבורכת סה"כ MT 11 זה טויטר לא זול ביחס לעולם ולא גרוע זה בטוח

פורסם

אדי אם אתה שואל אותי המגבר הוא בזבוז על הטוויטרים האלו ,הוא מגבר טוב מאוד לטוויטרים ואין צורך לשדך לו שום וואן דן הול .

שמעתי את הטוויטרים האלה בשני רכבים בהגברה מצויינת והם נשמעו ח*א ! לטעמי הם רוכבים על המוניטין של האח הגדול הסופרימו שהוא בצדק אחד הטובים בנמצא.

פורסם
אז מה כן יספיק? דואל מונו אקסטרים?:)

למה לא?

200RMS רק של גבועים, מה רעה בזה, פשוט זה השקעה ממשית. אני הייתי קונה לטווטר הזה לא פחות מדואל מונו, או אקסטרים גם הייתי משלב....

בקרוב אני אתן למיד שלי CD-54 ולטוויטר MT-23 משו כמו 200RMS דרך קרוס של אליית.

בהגברה אקטיבית ובחיתוחים נכונים אפשרי לתת להם גם יותר.

לגבי תמורה לכסף, הוא שווה, ולדעתי שג'נסיס הם ממש לא יקרים לרמה שלהם, ואם זה יד שני זה בכלל (מה יכול לייות עם מגבר?)

איציק, אני כול חיים שלי לומד ואמשיך ללמוד.

פעם הבאה תנסך את "תיקון" שלך בצורה אחרת. תחשוב, אולי זה יכול לפגעה באנשים.

פורסם
אין גבול אבל dual mono יעשה את העבודה נאמנה באמת ? לא פחות

ברור שאם אתה קוטף את הכסף על העצים תקח dual mono class A

ואז תחסוך הגברה אקטיבית כי עם כזה מגבר אתה לא צריך יותר כלום.

למה לא?

200RMS רק של גבועים, מה רעה בזה, פשוט זה השקעה ממשית. אני הייתי קונה לטווטר הזה לא פחות מדואל מונו, או אקסטרים גם הייתי משלב.... אין לך מה לעשות עם הכסף ? כי אם כן אני מציע לך משהו יותר טוב הן למיד והן לטוויטר

בקרוב אני אתן למיד שלי CD-54 ולטוויטר MT-23 משו כמו 200RMS דרך קרוס של אליית. סליחה אבל זה לדעתי מתכון ללקיחת כסף וריקתו לים

בהגברה אקטיבית ובחיתוחים נכונים אפשרי לתת להם גם יותר.

בשביל מה?!!!!!!

איציק, אני כול חיים שלי לומד ואמשיך ללמוד. אז תלמד את זה : לא צריך רובה פילים להרוג נמלה

פעם הבאה תנסך את "תיקון" שלך בצורה אחרת. תחשוב, אולי זה יכול לפגעה באנשים.

למען ה' לא צריך לתת לרמקולים הגברות מטורפות , אם הדרייבר/רמקול יציב בעכבה שלו , ניתן בד"כ להסתפק במגברים של 20-30W כדי שיצאו לך האוזניים מהמקום . הסיבה יחידה שיש הגברות יותר חזקות זה עבור קומפוננטים עם עכבות משתנות מאוד ועבור מידבאסים (שגם שם העכבות גורמות לכך שצריך כוח )

אם תביא לי קומפוננט שאני יודע שהעכבה הדינמית שלו לא זזה יותר מאחוזים בודדים מהעכבה שהוא מוגדר , אפשר לשדך לו גם את הסטריאו 30 .

ואני לא חושב שיש טוויטר בעולם שהסטראו 30 לא יגביר אותו לעוצמות שתהיה חרש לפני שהמגבר יגמר לך .

בברכה יהודה

• תוכן חדש...