Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GENESIS ST60+MOREL PICCOLO=?

Eddy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדגר, כשתחבר את המגבר ל CDM ולטוויטר, אחרי שתתחום אותם, אני מבקש ממך לעשות בדיקה קטנה.

קח רב מודד ו DC CLAMP.

תבדוק את המתח כניסה, מתח יציאה, ומשיכת אמפר של המגבר בזמן פעולה.

אתה תראה שהוא מושך לא יותר מ 2 אמפר.

מה זה אומר? בחשבון פשוט, שהוא לא יעבור את ה 30 אראמאס בחיים.

ואז תחזור, ותחלק לכולם כסף מהמכירה של המגבר שלך, כי חבל:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

truejoker ,אני מחליט מה ללמוד ומה לא, זה שאני מנסך את זה כך, זה בגלל העומס של דברים, ולא בגלל שאני לא לומד, וטעיות שלי זה בגלל שבבית אני לא מדבר בעברית, רק בעבודה ובית ספר, וזה קשה. זה אני אומר לך כי בעל ניסיון ב-4 שפות.

זה דעתי אליקו, למרות שאין צריכת חשמל (עד 20A) גבועה, יש דרישה של יצרן, ולא סתם רשום שהטוויטר דורש 200RMS ולא 20RMS, וזה לא חשבון פשוט :wink:, גם למכור מגבר שלי אני לא חושב בכלל, השידרוג הבא שלי זה למשו לא פחות מ-2000 יורו (TRU) או.....:-D

פורסם

ההצהרות של היצרן הן לא דרישות האלמנט, אלא המגבלות התרמיות שלו! איציק לא טעה כשאמר שיש לך עוד הרבה מה ללמוד בלי קשר ל30 שפות שאתה מדבר.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
truejoker ,אני מחליט מה ללמוד ומה לא, זה שאני מנסך את זה כך, זה בגלל העומס של דברים, ולא בגלל שאני לא לומד, וטעיות שלי זה בגלל שבבית אני לא מדבר בעברית, רק בעבודה ובית ספר, וזה קשה. זה אני אומר לך כי בעל ניסיון ב-4 שפות.דבר ראשון , כול הכבוד לך שאתה צריך ללמוד ולחיות עם 4 שפות , ואני מאחל לך הצלחה , (אני עם אנגלית בקושי מסתדר :lol:)

זה דעתי אליקו, למרות שאין צריכת חשמל (עד 20A) גבועה, יש דרישה של יצרן, ולא סתם רשום שהטוויטר דורש 200RMS ולא 20RMS, וזה לא חשבון פשוט :wink:, גם למכור מגבר שלי אני לא חושב בכלל, השידרוג הבא שלי זה למשו לא פחות מ-2000 יורו (TRU) או.....:-D

מה שהיצרן רושם ומה צריך במציאות זה שני דברים שונים , היצרן רושם 200W כי הוא יודע שהטוויטר אולי לא ישרף . זה עדיין לא אומר שהוא באמת חושב שצריך 200 ואט

והיגיע הזמן שתפנים שהנתונים שמפרסמים היצרנים לא אומרים שום דבר על העולם האמיתי . אם היה לך טיפה נסיון באודיו בייתי ואיך בדיוק משדכים שם מגבר לרמקולים בעייתיים (שע"פ הנתונים נראים שהם קלים ) , היית מבין עד כמה הנתונים שמפרסמים לא אומרים כמעט כלום .

ובמקרה הזה , אולי הרוקפורד ישמע פחות טוב אבל זה לא בגלל מספר הוואטים . ו30 וואט זה מספיק לכמעט כול טוויטר קוני שיש בעולם . למעשה זה גם אוברקיל (גם עם 10 וואט זה יספיק ומנסיון )

בברכה יהודה

פורסם
xxxagxxx , חבל מאוד שאתה הולך עם הראש בקיר ולא מקשיב ומנסה ללמוד ולהבין מה שאנשים עם יותר ידע וניסיון ממך אומרים וממליצים לך ולאחרים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בודאי שכן.

הכוונה של איתמר הייתה שהמגבר יכול להוציא את המקסימום גם מטוויטרים הרבה יותר טובים ממנו וכמובן שגם מהטוויטר הזה המגבר יוציא את המקסימום.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מגבר ב2000 יורו? הג'נסיס פי15 עולה 1500 ליש'ט. אם מתחשק לך...

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

טוב טוב, כול יצרנים כותבים שצריכת טוויטרים לא פחות מ-50, ויש גם מעל 100, שזה גם נעשה על ידי בדיקות וביקורות של מהנדסים מומחים, ומתקנים ובעלי נסייון אומרים שזה לא נכון. טוב אז יש כן ניגוד עניינים.

עופר, אני הולך על פי הנחייות היצרן, ולא על פי משה אני רוצה.

פורסם

איזה יצרנים ממליצים לתת את ההספקים האלו עבור טוויטרים בלבד בהגברה אקטיבית ?

יצרנים בדרך כלל רושמים מהו קצה יכולת הספיגה של הרכיב ואין לנתון הזה קשר למה ההספק הדרוש על מנת להפעיל כמו שצריך את הרכיב.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ומה זה MAX POWER, ו-HANDLING, זה לא אומר כלום.

ומה אבדל בן הגברה פסיבית לאקטיבית, או שאתה משתמש בקרוסים של אלמנט, או בקרוס של מגבר, רק שהגברה פסיבית היא מתחלקת לשני אלמנטים.

פורסם

לא חובה שהוא יטגן את הסליל.

חובה כנראה שהוא יהיה חירש. וישמע צססססססססססססס באוזניים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
ומה זה MAX POWER, ו-HANDLING, זה לא אומר כלום.

ומה אבדל בן הגברה פסיבית לאקטיבית, או שאתה משתמש בקרוסים של אלמנט, או בקרוס של מגבר, רק שהגברה פסיבית היא מתחלקת לשני אלמנטים.

קרוס מנחית את כל הסט מלבד ההנחתות שהוא מבצע לתדרים מסויימים.

MAX זה נתון לא רלווטני כי בעצם ממנו נגזר ה HANDLING שזה הנתון לספיגה מקסימלית.

• תוכן חדש...