Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GENESIS ST60+MOREL PICCOLO=?

Eddy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שלי למה עופר (סתם דוגמה) מגביר את אלמנט שלו עם 4 ערוצים של 90 ואת וופרים 150 ?

האלמנט יכול לספוג עם 30 .....

כמו שאלי אמר , אני משתמש ב 4 ערוצים עבור המידבאס והמיד ובסטריאו 60 עבור הטוויטרים.

מיסטר גורדון לא מגלה באילו רכיבים הוא משתמש, כמעט לעולם, אז אני בספק אם תמצא מידע על המנורות שלו.

המנורות שהוא השתמש ב P15 הם :

6H30Pi

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעמיים! אופס:oops:

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוווווו, אולי די להשפיל, אתם יודים שאני לא אשנה את הדיה שלי, רק עם נסייון שלי אני לומד ....:roll:

אם כך כול משה כן מנצל את הכסף ורכיבים בצורה יעלה ובעל "נסיון רב" בתחום מוזיקה, תסבירו מה התפקיד של מנורות במגברים, ומה חסרונות ויתרונות שלהם, וגם מגברי היבריד?

פורסם

אתם רציניים ?

אתם מדברים על מגבר שעולה כמו רכב !

לא יותר פשוט לקנות את הנורות העלו לבד ? ממה שראיתי בגוגל זה לא כזה יקר לקנות כאלה ?

לפי המחיר של המגבר חשבתי ששזה יעלה הון

פורסם

אין בעיות , תקנה מנורות ותרכיב מהן מגבר :lol: יש מספיק סכמות DIY ברשת , הבעיה היחידה היא שכמעט אף אחד חוץ ממומחים לא הצליח ואלו פתחו חברות בוטיק , והם כן מוכרים מגברים במחירים כאלו ויותר. ולעשות אחד לרכב זה בכלל סיפור

ד"א ,אאל"ט היה שירשור באיזשהו פורום ,שכול החלקים של האייפון עולים לאפל 17 דולר . אז זה אומר שתייצר אייפון ?

בברכה יהודה

• תוכן חדש...