Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה המפורטת: עבירת תנועה שנעשתה לפני כחמשה עשר חודשים, הקנס שולם במועד לקראת תום 90 יום מהעבירה, וכעת שנה אחרי התשלום, הניקוד והעבירה עדיין לא מופיעים במחשבי משרד הרישוי.

האם סביר להניח כי העבירה התמוססה "ונעלמה" בדרך, בין המשטרה למשרד התחבורה, כי בס"ה קרוב לשנה וחצי מאז הביצוע והתשלום ועדיין אין זכר לאירוע.

או שמא, כך עובדת המערכת במדינתנו הכה מתוקנת, והעבירה על נקודותיה תעלה מהאוב, ותכה חלילה זמן כה רב לאחר ביצועה?

פורסם

אני לא יודע לענות לך על זה

אבל אני מקווה מאד ששמרת את הקבלה שמוכיחה ששילמת.

אם כן - תשמור עליה עוד יותר.

פורסם

הסר דאגה מליבך.

החל מהיום ה-180 מקבלת הודעת תשלום הקנס, הטיפול עובר לביהמ"ש (לפני זה - טיפול משטרתי). אם התשלום לא היה "נקלט", כמו שאתה קורא לזה, היית מקבל מכתב מביהמ"ש. רק אם אתה סתם רוצה לדעת, בפעם הבאה ששוטר יעצור אותך, תשאל אותו מה העבירת תנועה האחרונה שרשומה לך. הוא ישמח לספר לך.

Xbox12341

פורסם
הסר דאגה מליבך.

החל מהיום ה-180 מקבלת הודעת תשלום הקנס, הטיפול עובר לביהמ"ש (לפני זה - טיפול משטרתי). אם התשלום לא היה "נקלט", כמו שאתה קורא לזה, היית מקבל מכתב מביהמ"ש. רק אם אתה סתם רוצה לדעת, בפעם הבאה ששוטר יעצור אותך, תשאל אותו מה העבירת תנועה האחרונה שרשומה לך. הוא ישמח לספר לך.

אז איך אתה מסביר את הפרדוקס?

מצד אחד שילמתי את הדו"ח ובזמן, ועובדה שלא קיבלת מכתב מביהמ"ש על היעדר תשלום, אבל מאידך גיסא כשאני עליתי פיזית למשרד הרישוי ובדקתי באופן ישיר מול פקיד הוא אמר לי חד משמעית (ואפילו הראה לי על המסך) כי אין שום זכר לעבירה/דוח ולנקודות שרשומות על רשיוני.

• תוכן חדש...