Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר איטום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים , קיים בארץ חומר יעודי לרכב נוזלי שאפשר לאטום איתו פלסטיקה ? הדלתות אטומות אצלי בכבדות , גם הפלסטיק , אבל עדיין יש רעידות , אני מחפש את אפקט הדלת בטון . שמעתי אוברקיל אבל איני מוצא מידע עליו . ואני לא רואה בחנויות חומר איטום כזה . למישהו יש מושג ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לשאלות שלי אף פעם אין מענה :roll:

טוב נו , שאלתי קצת והמליצו לי על סיליקון RTV , עומד בטמפרטורות קיצוניות של רכב ועמיד וחזק כשהוא מתקשה .

השאלה שלי אם אני אקח את הפלסטיק של הרכב , ופשוט אשפוך בתוכו כמות נכבדה מאוד של RTV , נראה לי זה ימנע רכשושים כי זה יוסיף משקל לדלת .ץ

תגובות ? דעות ?

כמו כן קראתי איך עובד חומר איטום SOUND , שזה פטנט רשום :

A sound deadening coating is provided on an article, such as an engine cover, by applying a polysulphide, silicone or polyurethane rubber layer to the surface of the article and applying a layer of zinc, aluminium or ferrous metal or their alloys to the rubber layer. Preferably, polysulphide rubber and zinc metal are used. The metal or alloy may be applied to the rubber layer when the latter is only partly cured. Preferably, the rubber and metal layers are sprayed.

אפילו הלכתי רחוק יותר ומצאתי מאמר Sound Absorption Property of Platinum Catalyzed Silicone RTV Foam

צריך לשלם כדי להוריד אותו כי זאת עבודת מחקר של מישהו .

לא קראתי אותו , אבל חשבתי שאם קיים כזה מאמר , זה כנראה אומר שזה ישים .

מה שאומר שאם אשתמש בסיליקון + שכבת מתכת כלשהיא שאני לא מבין מה היא , אפילו נייר כסף , אני אשיג אותו אפקט " איטום " סאונד , כנראה אפילו טוב יותר כי אני יכול לעשות שכבה עבה בצורה מטורפת של סיליקון .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לדעתי אתה יכול להבדיק על הפלסטיקים דנמאייט אקסטרים ולהיות שקט בנפש ובפלסטיק בלי לחפש כול מיני תכשירים שעולים בתאכלס יותר מהאיטום..:idea:

קח יריעת איטום אחת 40 על 83 ואני בטוח שהיא תעשה לך את העבודה פיקס..

פורסם

לפי הניסיון שלי סיליקון לא עמיד ב חום!!!! דנמאייט אקסטרים יותר טוב

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

RTV עמיד עד 320 מעלות .

וכבר יש לי דינאמאט בפלסטיקים , הבעיה היא החלל הריק שנוצר בין שלד הדלת לפלסטיקה מה שגורם לרעידות פה ושם .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אם אתה מתכוון לחומר כמו הדיינאשילד של דיינאמאט, אז מדובר בשכבה מאוד דקה, לא ברור עד כמה זה באמת עוזר למשהו ובכלל זה מייועד במקור לגחון הרכב, מנסיון, לא מועיל במיוחד אם בכלל.

אחרי שכבה מסויימת של בידוד אתה יכול להוסיף ספוגים לפי הצורך כמו שאלפיין (יוסי) רשם וזה יפתור לך את הבעיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממליץ לך להשתמש במשהו בעל צפיפות גבוהה יותר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...